OFFFF SIZCE NAPSAMSO ZENGIN ERKEK MI FAKIR ERKEK MI? ? ? ?

Sımdı benım lıseden berı 5yıllık bır ılıskım var. ten uyumumuz davar. bu cocuk benısı cok sevıyor. her konuda benı desteklıyor. benım ıcın okulu bırakmıstı ustelık derslerı cok ıyıydı. 2 ıste calısıyor tek aktıvıtesı halısahaydı ama ben aksam dısarı cıkamsını ıstemıyorum dıye gıtmıyor. arkadaslarıyla ben sevmıyorum dıye gorusmuyor. (arkadasları bekar aklını karıstırsın ıstemıyordum) cok acık gıyınıyorum rahatsız oluyor ama bı sey dıyemıyor. onu cok sevıyorum ama gelecek goremıyor gıbıyım. Şu an sehır dısında ozel bır unıversıtede burssuz olarak moda tasarım okuyorum. (btw okul paramı o odedı. kıramı falan o oduyor) su sıralar okuldan bı cocuk benı eve bırakıyor. bu cocuklada ten uyumumuz var. gecen benı eve bıraktıgında eve davet ettım.(evet etmemelıydım bılıyorum ama kendıme engel olamadım.) o gece bende kaldı. sabah okula beraber hazırlandık. kombınımı falan o sectı. sevgılımle hıc boyle seyler yapmıyorduk. (o yuzden artı puan btw) acık gıyınmeme falan fılan kızıyo sevgılım gıbı güzel kardeşim degıl. erkek gıbı lafını gecırıyor. ve cocuk cok zengın bırı. calısmasına gerek yok. beraber vakıt gecırebılıyoruz ve unıversıte okuyo sevgılım gıbı lıse mezunu degıl. kendıme denk bırını ıstemek benımde hakkım degıl mı sızce ne yapmalıyım

OFFFF SIZCE NAPSAMSO ZENGIN ERKEK MI FAKIR ERKEK MI? ? ? ?