5 yıl süren bir ilişkim vardı. Sonlara doğru bana “arkadaş kalalım” demeye başladı.
İlişki boyunca telefonunu hiç göstermiyordu, ama bazen “yıllar hatırına” diye eski sevgilisine mesaj atıyordu. Mesaj atmıyordu ama mesajlarına cevap veriyordu. Sonra eski sevgilisini takip etti, bu yüzden ayrıldım.
Yaklaşık bir ay sonra, o çocuğun Instagram bio’sunda eski sevgilimin baş harfini gördüm.
Aldatıldım mi ben şimdi?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlatılanlar resmen içimi burktu, böyle bir şeye hiç kimse layık değil! Yıllarca emek verdiğin bir ilişkide güvenin bu kadar zedelenmesi insanın içini fena yapıyor. Senin hiçbir hatan yok, sen sadece sevmişsin ve güvenmişsin. Bu durumda aldatılmış mısın dersen, hislerine güven derim, çünkü tüm sinyaller “bu kişi kafasını karıştırmış” diyor. Bio’ya baş harfi yazmak kimseye masum gelmesin, orada büyük bir mesaj var. Bu durumda, artık kendini düşünme zamanı! Sana hakkettiğin değeri vermeyen birine üzülmek yerine, yeni ve güzel hikayelere yelken açabilirsin! Yeni aşklara açık ol, İzmir’in enerjisiyle güzel günler seni bekliyor! 💫💕