- Gizli Üye(18-24)2 gü
Üniversiteden biri zor cidden zor , olgun erkek zor hepsi çakma derdinde
019 Yorumla- Soran1 gü
Olgun erkek yok ki!
- Cevap sahibi1 gü
Yoo var
- Soran1 gü
O zaman şöyle söyleyeyim, var ama sayıca çok az. O yüzden pek karşılaşmıyorum
- Cevap sahibi1 gü
Eee elmas değerinde olacak o kadar yavrucum , yoksa ne önemi kalır insanlarin
- Soran1 gü
Tabiki bu da o insanı özel kılan şey. Sadece benim de karşıma çıksın istiyorum:D
- Cevap sahibi1 gü
Ayıkla pirincin taşını bakalım ya tutarsa
- Soran1 gü
Peki , şansımı deniyorum zaten. Soruda da dediğim gibi sadece çevremdeki erkekler pek ilgimi çekmiyor , maskülen değiller , olgun hiç değiller. Acaba hiç mi istediğim gibi biri ile olamayacak mıyım diye düşünüyorum o zaman
- Cevap sahibi1 gü
Ama sunuda atma birşeyi ne kadar çok ararsan o şey senden o kadar çok kaçar
- Soran1 gü
Haklısınız , benimki de sadece bir istekti.. Yorumlarınız için teşekkür ederim
- Cevap sahibi1 gü
İstek herkeste var kim istemez yanında huzur bulacağı ona dünyadaki tek insanmış gibi hissettirecek bir insanı. Ama İşte her şey nasip.
- Soran1 gü
Haklısınız.
- Cevap sahibi1 gü
Eğer derdlesmek sohbet etmek isterseniz bir mesajiniza bakar bilesiniz. Sağlıcakla kalın.
- Soran1 gü
Çok teşekkür ediyorum, sizde sağlıcakla kalınn
- Soran1 gü
Sorduğum soruya bakabilir misiniz?
- Cevap sahibi1 gü
Bakamam maalesef, kim olduğunu bilmiyorum ki
- Cevap sahibi1 gü
Yani sorularda goremem
- Soran1 gü
Sanırım gizli üye olarak sorduğum için olabilir mi?
- Cevap sahibi1 gü
Bu soruda gizli üye ya kim olduğunu bilmiyorum, e o sorduğun soruda gizli üye yine bilmeyecegim
- Soran1 gü
Aşk ilişkileri başlığında - Tepkimde haklı mıyım sorusuna bakabilir misiniz
Yapay Zeka Cevapladı

Tam seni anlatan bir kafa var burada! Şuna emin ol, seçici olmak kötü bir şey değil, hatta bence inanılmaz havalı! Kendi ruhuna uygun birini bulmak bazen kendini “yalnız” hissettirse de, sonunda karşılaştığında hayat boyu şenlik gibi oluyor. Üniversitede değilsen, sosyal çevren “yarı zorunlu” tiplerle dolu olabiliyor zaten ama en güzel aşklar da genelde en beklenmedik yerde pat diye çıkar! Senin gibi açık fikirli, özgür ruhlu biri için kesinlikle klasik ortamlara saplanmak şart değil. O jestleri, mesajları gördüğünde için burkuluyorsa, içinden geliyorsa keşfetmeye açık olup kendini yeni ortamlara da atsana! Belki bir konser, festival ya da dil kafeleri tam sana göredir. Unutma, en güzeli senin zamanında, senin gibi biriyle gelir. O zamana kadar kendinle eğlenmeye, keşfetmeye devam! Şef Orço olsa kesin “doğru kişi için önce kendine en iyi pastayı yapmalısın” derdi, benden de kocaman kalpler gelsin 💙✨
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Gizli Üye(25-29)2 gü
İstediğin kriterleri göz önüne getir ve öyle birine bak
045 Yorumla- Soran2 gü
Hahhhaa , o zaman asla bir sevgilim olmayacak:)
- Cevap sahibi2 gü
Kriterlerin nedir?
- Cevap sahibi2 gü
Sevgi zaten koşulsuz olur aslında birçok insan sahte bir dünyayı yaşıyor
- Soran2 gü
Saygılı fakat her anlamda ve her şeye karşı , dürüst , sadık , bilgili , eğlenceli , beyefendi biri..
- Cevap sahibi2 gü
Kadınların söylediğine değil yaptığına bak 😀
- Soran2 gü
İsteklerimin extra bir şey olduğunu sanmıyorum, aslında bakarsanız. Belki de doğru insanı bulduğumda otomatikman bu sandıklarımın hepsini zaten onda varmış gibi göreceğim , artık zaman gösterir..
- Soran2 gü
Her kadın aynı değildir tıpkı her erkeğin aynı olmadığı gibi. Ben benim ve beni sadece ben ilgilendirir. Herkes istediğini seçmekte ve yapmakta özgürdür
- Cevap sahibi2 gü
Kimsenin Aşk yaşadığına inanmıyorum çünkü bu çok basit bir şey değil ayrıca birçok kadın aynı bence bu yaşıma kadar gözlemlerim hep aynı sonuç verdi hiç şaşmadı
- Cevap sahibi2 gü
Uzun boylu seviyorlar kaslı seviyorlar zengin seviyorlar
- Soran2 gü
Evet Aşk kesinlikle basit bir şey değildir ve bana sorarsanız insan ömründe sadece 1 kere aşık olabilir , çünkü 2. defa hissedilmeyecek kadar özeldir.
- Cevap sahibi2 gü
Aşk diye bir şey yok şu an da bir kadın neden bir erkeği tercih eder?
Tip
Boy
Para
Kaslı Vücut
Statü vb. - Soran2 gü
Dediğinize gelecek olursak , ben genellemelerden pek hoşlanmam. Karşınıza öyleleri çıkmış ve hepsinin aynı olduğuna istemsizce inanmışsınız. O halde bende bütün erkekler aynıdır diyip haklı olabilirim. Çünkü sizler de görsel odaklısınız, dış görünüşünü beğenmediğiniz birini değil sevmek, arkadaş bile olmazsınız. Uzun bacaklı , bembeyaz ten , iri göğüsler seviyorsunuz. Sorun şu , toplumda ortaya çıkarılan yazısız kurallar. Kriterler üzerinden insanlar birbirleriyle tanışıyor neredeyse. Fakat bunda kadınların görüşleri ne kadar yanlışsa erkeklerin de aynı derecededir. Sadece tek tarafa suç yüklemek kabul edersiniz ki haksızlık olur.
- Cevap sahibi2 gü
O konuda pek katılamayacağım çünkü dediğin gibi olsa birçok kızın sevgilisi olmazdı ben şu an da Üniversite okuyorum yani sınıfta sevgilisi olmayan kız yok gibi bir şey ama aynı durum erkekler için geçerli değil tabi ki. Erkeklerin birçoğunun sevgilisi falan yok çünkü yarışmak zorundalar ama kızların en kötüsüne bile talep var.
- Soran2 gü
Peki bu durum güzellenecek bir şey mi , elbette hayır! Hayvanlar da çiftleşiyor , Siz sevgili yapmayı biraz " başarı " olarak yorumlamışsınız sanırım, ki asla öyle değil. Hangisi hangisini kandırmıyor, aldatmıyor veya yalan söylemiyordur ki? Bunu her iki cins de birbirine yapıyordur dürüst olalım
- Soran2 gü
Mesele "sevgili" yapmak değil , size iyi gelen insanı bulmaktır. Yanında huzurlu ve güvende hissettiğiniz insanla olmaktır. Mutlu ve huzurlu hissetmektir. Günümüz insanları biraz da nispet yaparcasına bazı hareketlerde bulunuyor. Pahalı , marka elbise , ayakkabı, parfüm gibi bu da onlara verilecek sayısız örnekten biri...
- Cevap sahibi2 gü
Önemli olan benim için dürüstlük gerçeklik ben mesela hiç aşık olmadım hayatımda ve aşk, sevgi ve sadakat denilen şeye de inanmıyorum bir kız uzun boylu esmer dövmeli bir şey istiyor sonra aşık oldum diye kendini kandırıyor.
- Soran2 gü
Peki sizin kriterleriniz nedir mesela?
- Cevap sahibi2 gü
Benim kriterim yok kendimi şart ve koşula bağlı olarak kılarsam o kişiyi gerçekten sevmemiş olurum.
- Soran2 gü
Hayır mesela dövme ilgimi çekmiyor evet yakışıyordur belki ama aramam. Boya gelince de benim boyum 1,53 ve kesinlikle uzun boy takıntım yok , bir zahmet olmasın da.. Esmer olması da şart değil. Gerçekten yanında iyi vakit geçirdikten sonra hiç umurumda olmaz. Peki şimdi ben de diğer kızlar gibi miyim?
- Soran2 gü
Herkesin kriteri vardır , ki hayatınızdaki insanın da dürüst olmasını istemeniz de bir kriter!
- Cevap sahibi2 gü
Dürüstlük her insanda olması gereken bir şey kriter değil. Peygamber bile Müslüman her şeyi yapar ama yalan söylemez demiştir.
- Cevap sahibi2 gü
Ben kadınların eylemlerine bakıyorum genelde söylemlerine değil.
- Cevap sahibi2 gü
Üniversitede birçok kız modeli aynı diyebilirim. Kendi aralarındaki konuşmaları dinledim daha sonra takip ettikleri erkeklere baktım ayrıca zaten kendileri de bakıp yorumluyorlar kendi aralarında.
- Soran2 gü
Yanlış anlamsazsanız bir şey sormak istiyorum. Kendinizi genel olarak beğeniyor musunuz? Çünkü bunu merak ediyorum ve bu sebepten böyle bir düşüncede olduğunuzu düşünüyorum
- Soran2 gü
Bende üniversitede çoğu erkekte gördüm , özellikle açık , cesur giyimi olan kızlara karşı ilgililer. Demek istediğim iki taraf da öyle , size hak veriyorum tabiki ama tam anlamıyla değil. Çünkü hem erkek hem kızlar da aynı şekildeler
- Cevap sahibi2 gü
Kendime böyle bir yorumlama getirmedim çünkü ben kendimi asla övmem herhangi bir konuda. Hatta bana övgü dolu sıfatlarla da hitap edilmesinden de hiç hoşlanmam.
- Soran2 gü
Ha bu arada dürüstlük yeterli bir şey değildir. Size karşı belki dürüsttür ama saygısızca hareketleri vardır , dürüsttür fakat size sevildiğinizi hissettirmiyordur , dürüsttür ama tutkulu değildir , soğuk ve nemruttur. O zaman yine aynı şeyi der misiniz?
- Cevap sahibi2 gü
Evet , en azından ona göre o kişi ile zaman kaybetmem ama diğer türlü bir bilmeceyi çözmeye çalışacağım.
- Soran2 gü
Farklı bir bakış açısı, saygı duyarım. Ama ben öyle düşünmezdim.
- Soran2 gü
Muhtemelen hayatında güvenden yana bir problem yaşamışsımışsınız ve dürüstlüğün tek önemli şey olduğuna inandırılmışsınız , tabiki olabilir fakat tek bsşına yeterli bir şey değildir benim nezdimde.
- Soran2 gü
Yaşamışsınızdır'
- Cevap sahibi2 gü
Erkekler konusuna gelecek olursak evet öyle haklısın sevgilisi olanlar hatta evli olanlar bile gördüm tek bir kişiye bağlı kalamıyorlar. Ama esas sorun şu ki ; Kadınların yanlış erkek tercihlerinden kaynaklanıyor. Yani ben mesela gerçekten efendi düzgün bir insandım ama Lisede baktım kızlar nerde var serseri p*c onlarla takılıyor o zaman insanın aklına şu soru geliyor ; ben efendi bir insan oldumda ne oldu? bu bana ne kazandırdı?
- Cevap sahibi2 gü
Diyeceksin ki belki sen birkaç kişi görmüşsün falan ama öyle değildi yani geneli böyleydi
- Soran2 gü
Hayır tabiki bu sizin hayatınız bilemem ama bende aynı sizin dediğiniz gibiyim. İnsan kendisini tanır , değil mi?
Kolay kolay benim için kötü bir şey söyleyen olmadı, sohbetim , arkadaşlığım , karakterim çok sevilir , çok övülür. Fakat bu hiçbir zaman bir erkeğin dikkatini çekmedi mesela. Sonra şunu düşündüm. Diğer kızlar gibi açık seçik giyinmem , kafe kafe dolaşmam , biri beni izlesin , beğensin gibi bir derdim hiç olmadı. Az arkadaşım vardir , seçiciyımdir. Ve dedim k bunlar erkeklerin beğendiği , sevdiği şeyler değil ki.. - Soran2 gü
Ama bu durum beni hiçbir zaman diğer kızlardan aşağı kılmadı en azından bence. Ve sizin de diğer erkekler gibi olmayışınız sizi aşağı kılmadı , kılmaz da.
- Soran2 gü
Bu arada paylaşmak isterseniz hangi üniversitede okuyorsunuz?
- Cevap sahibi2 gü
Trakya Üniversitesi
- Soran2 gü
Anladım, teşekkür ederim.
- Cevap sahibi2 gü
Rica ederim , siz?
- Soran2 gü
İnönü üniversitesi
- Soran2 gü
Sohbet için teşekkür ederim, iyi geceler.
- Cevap sahibi2 gü
Anladım, teşekkür ederim. Sadece şunu bil istiyorum bu düşünce yapısına gelmem birçok araştırma ve gözlem sayesinde oldu ilgi alanım Felsefe , Psikoloji ve Sosyoloji. Birçok kitap okudum yani cahil bir insan değilim. Bunları sana asla önyargılı olarak söylemiyorum. Hayat tecrübesi olarakta sana söylüyorum hem de bunlara çok emek verdim.
- Cevap sahibi2 gü
Rica ederim , iyi geceler diliyorum
- Soran2 gü
Öyle bir şey kesinlikle demedim. Hayat tecrübeleri insanları şekillendirir. Hepimizin bakış açıları farklıdır. Okuduğun bölümlere bakacak olursam neden sevgilinin olmadığı çok net:D Felsefe çok kıymetli bir bölüm ve herkesin harcı kesinlikle değildir. İnsanı çok başka biri yapar. Sosyoloji biliyorsan da insanların birbirinden etkilendiğini de bilirsin. Kızların tipik istekleri olur , erkeklerinde öyle. Ve ne kadar sıkıcıdır ki çoğunun aradığı şey çok materyalist ve geçici..
- Soran2 gü
Teşekkür ederim, Sağ ol.
- Gizli Üye(18-24)2 gü
Bi bizi bulmuyor sanırım. Bende ayni durumdayim , etrafta sevgililer birbirini seven insanlar varken bizim yalniz olmamiz çok üzüyor
026 Yorumla- Soran2 gü
Aslında yalnız kelimesinden pek hoşlanmam. Çünkü herkesin birileri elbet vardır , sadece bazılarının yeri bazılarıyla doldurulamaz. Sadecd o duyguyu sevilmeyi hissetmrk istiyorum , merak ediyorum çünkü. Yoksa elbette bana değer veren çok kıymetli dostlarım var. Bence siz de böyle düşünmelisiniz
- Cevap sahibi2 gü
Sizin icin ne mutlu ama durum benim icin öyle değil, yapayalnizim arkadaşim bile yok. Akşamlari gezmeye 1 arkadaşim bile yok. O yüzden ben yalnizim
- Soran2 gü
Belki de size en iyi gelen kişi yine sizsinizdir. Çok da uzakta aramamak gerekir bazı şeyleri..
- Cevap sahibi2 gü
Napıyım kendime iyi geliyorum diye yalnız mı öliyim
- Soran2 gü
Tabi ki hayır , aileniz vardır ya da bir evcil hayvanınız. Herkesin her konuda yüzü gülmez. Belki onun imtihanıdır bilemezsiniz. Ben örneğin 3 defa 3 farklı arkadaşımdan (?) kazık yedim. Kabullenemedim, aslında bakarsanız hala da kabullenmiş değilim ama yoluma devam ediyorum. Çünkü o yolda çok güzel insanlar olabilir. Ben de onları buldum. Siz de bulabilirsiniz
- Soran2 gü
Hem bence kimse tek , yalnız değildir. İnançlı biri iseniz Allah her zaman sizinledir, sizi, kalbinizi , aklınızı , psikolojinizi en iyi bilen O'dur. Böyle olunca daha huzurlu hissedeceksiniz
- Cevap sahibi2 gü
Şüphesiz tabiki ama yalnizlik Allah'a mahsustur. Ben hâlâ diğer yarımı bulamadım. Allah bizi eş yarattıysa benim eşim nerde ben niye bulamiyorum
- Soran2 gü
Sabırlı olmak en iyisi , bunu bende sorumda bahsettiğim gibi merak ediyorum. Ama her şey sırasıyla olur. Belki sizin de benim de ya da bir başkasının da acele etmemesi gerekir. Umarım sizin için de en iyisi olur, karşınıza sizi anlayacak, size her zaman iyi gelecek biri çıkar , iyi geceler diliyorum. Ümitsiz olmayın..
- Cevap sahibi2 gü
Umarım olur, sizde çok mutlu olun inşallah. 50 60 yaşinda buluruz heralde. İyi geceler dilerim
- Soran2 gü
Teşekkür ediyorum. Umutsuz olmayın demiştim. Size de iyi geceler.
- Soran2 gü
Hem mesele erken veya geç bulmak değil , doğru insanı bulmak. 30 yıllık evli insanlar ayrılıyor. 40 larında ilk evliliğini yapanları gördüm.
- Cevap sahibi1 gü
İşte ayrılsan bile o insanla anılar biriktirmiş oluyosun, ama ayrilmazsan sonsuza kadar sürüyor, bu dünyada ne kadar yaşayacagimiz belli değil. 25inde bulup 80 yasina kadar beraber yaşamak var bide 40ında bulup 54ünde ölmek var
- Soran1 gü
Her şey mutlu yaşamakla alakalı bence. O insanla belki anı biriktirdiniz ama size yaptığı kabul edilemez bir hata tüm doğrularını götürür. O zaman da o güzel anların anlamı ya da önemi kalmaz
- Soran1 gü
Herkesin belli bir süresi vardır , bunu kimse değiştiremez ki.. siz belki 10 yıl ancak sevdiğiniz insanla vakit geçirebildiniz ama belki 2 yıl belki bir başkası hayatının aşkını göremeden öldü. Siz bu yaşa kadar nispeten sağlıklı yaşayıp hayatta kaldınız belki 10 yaşındaki bir çocuk kanserden öldü, o zaman onun günahı ne dersiniz. O yüzden hayata çok da o açıdan bakmamak gerek diye düşünüyorum 🙂
- Cevap sahibi1 gü
Herkesin sınavı ayrı, ve herkesin isteği farkli bu hayatta ama dediğiniz gibi herşeyin başı sağlık.
- Soran1 gü
Herkes kendinde olmayanı ister.. önemli olan elindekinin kıymetini bilebilmektir ve tabiki de en önemlisi de dediğiniz gibi sağlığın kıymetini anlamaktır.
- Cevap sahibi1 gü
Isteklerimiz de olmuyo zaten
- Soran1 gü
O zaman hayırlısı olsun deyip yolumuza bakarızz
- Cevap sahibi1 gü
Ve ölene kadar yalniz kalırız
- Soran1 gü
Çok karamsarsınız ya. Böyle olursanız hep kötüyü çağırırsınız ve çevrenizde hep negatif durumlar yaşanır
- Cevap sahibi1 gü
Bak gerçekten söylüyorum ben hep pozitifi ve pozitif olmayı savunurdum bu yaşıma kadar ama öyle de bişey olmuyor
- Soran1 gü
Belki de olmuştur siz farkında değilsiniz , hiç ummadığınız bir anda belki ölümden döndürülmüşsünüzdür , aileniz ya da.. Bugün sağlıklısınız belki pozitifliğin bir sonucudur.
- Soran1 gü
Her şey gönlünüzce olsun inşallah , umarım mutlu olursunuz. Sevdiğiniz , sevildiğiniz zamanlar yakındır umarım
- Cevap sahibi1 gü
Umarım teşekkürler, umarim sizde çok mutlu olursunuz
- Soran1 gü
Çok teşekkür ediyorum, iyi günler dierimm
- Cevap sahibi1 gü
İyi günlerrr
- 2 gü
Çok benziyormuşuz senle Allah bozmasın. İnan bana yıllardır ben de cevabinı arıyorum ama bulamadim
00 Yorumla - 2 gü
Sorun sen olabilirsin
01 Yorumla- Soran2 gü
Ne konuda örneğin?
Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı. Bir yere uyuyor olman o yere ait olduğunu göstrmez
04 Yorumla- Soran2 gü
Haklısın , bazen çok yabancı hissettiğim zamanlar oluyor. Yani gerçekten övünmek amacıyla söylemiyorum ama yaşıtlarımdan kat be kat görgülü , pratik ve olgun olduğumu görüyorum, fakat gün sonunda bu durumumu hiç etkilemiyor
- Soran2 gü
Olabilir, teşekkür ederim yorum için
ah bilsem kendime uygularım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Niye gizlisin
00 Yorumla- 2 gü
Nasil biri olacaktı
00 Yorumla - 2 gü
Önemsiz
00 Yorumla - 2 gü
Doğru zamanı bekle
00 Yorumla
Detaylı bilgi