Bi erkek sevgilisini annesiyle tanıştırıyorsa (şimdiye kadar hiç bir kızı tanıştırmamış) ciddi düşündüğü için midir?
3 gü
Bi erkek sevgilisini annesiyle tanıştırıyorsa (şimdiye kadar hiç bir kızı tanıştırmamış) ciddi düşündüğü için midir?
Cevap
7Cevap
Benim erkek kardeşim de sevdiği kızı geldi bizimle tanıstırdı, sonra da işe aileler girdi hamdolsun evlendiler, mutlular, ciddi düşünmese niye ailesinin karşısına çıkarsın, zaten çıkarmadan önce konuşmuş anlaşmışlardır, aile artık resmiyete giden yol da ilk adım oluyor.
Cidden çok teşekkür ederim öncelikle vakit ayırıp cevap verdiğin için daha sonra da diğer cevap veren kızlar gibi heveslenme falan gibi saçma cevaplar yerine aydınlatıcı bir cevap yazdığın için 🙏🏻
Rica ederim tatlım, faydalı olduysam ne mutlu bana, takılma sen diğerlerinin ne dediğine, hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun, güzellikler seni bulsun, mutlu ol, içini ferah tut. ☺️🏵️
Sende çok mutlu ol inşallah ❤️
Amin inşallah 🤲❤️🏵️
Sesli yanıtladım soruyu
https://voca.ro/13LRqXRTQ9D5
Evet haklı olabilirsiniz ama benim görüştüğüm insan o karakterde biri değil yani öyle bişey söz konusu bile olamaz efendi dürüst biri yapmış olsa ben bu hatayı yaptım diyip çıkacak bi insan, hiç tanıştırmadım başımdan bir nişan geçti o kişiden sonra sen ilksin dedi yani hayatindan çok kız geçmiş ama ailesiyle tanışan ikinci kişiyim
Teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğin için
Başka bir açıklaması olabilir mi ki?
Annem sıkıldı artık, istemeye gitmeden önce kimseyi görmek istemiyor başka
yok ben öyle zannettimde değilmiş
ALAYI P………
İmzayı atsan bile güvenmicen bunları şeytan oturup bir köşede izliyor hayretle
Erkeklerin klasik taktiği
Siz yanlış insanlarla karşılaşmış olabilirsiniz bunu genelleme yapıp erkekler diye yorumlamanız saçma.
Sormuşsun söylüyorum kabul etmeyeceksen sormaman gerek. Bir tanıdığımda annesi ile tanıştırmıştı 2 hafta sonra ayrıldılar çok duydum erkeklerin bunu yaptığını hepte kısa ilişkilerdi. Ayrıca ben yaşamadım ben yemem bu numaraları
İstisnalar olsa da benim denk geldiklerim bitti
Evet yüksek ihtimalle öyle
düşünebilir
Hiç tanıştırmadığını nerden biliyorsun
Ciddi düşünüyodır
muhtemelen
Sanmıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Yaniii sevgilinin seni annesiyle tanıştırması kesinlikle bir kırmızı halı anı! O kadar kız olmadığı halde seni ilk kez annesiyle tanıştırıyorsa ciddi düşünüyor ve sana gerçekten değer veriyor demektir. Bu işin şakası yok, anneler jürisi kolay onay vermez 😅 O ortamda hafif heyecan yapabilirsin ama pozitif düşün, bu hareket ciddi bir ilişkinin ilk adımlarından.
Kısaca: Evet, büyük ihtimalle ciddi düşünüyor, yoksa annesini riske atıp mis gibi ortamı bozmazdı 😂 Rahat ol, hislerine güven ve tadını çıkar canım! ✨❤