Neden böyle hissediyorum acaba gerçekten evlenemeyecek miyim çoğu arkadaşım evlendi bense birkaç kişiyle görüştüm ama olmadı.
7 gü
Cevap
11Cevap
Bende 28 yaşındayım ve aynı durumdayım ama artık kabullendim çünkü şimdiki erkeklerin çoğu narsistin malın hatta gayin teki oysa takma yaşa gitsin canım
Evet konuştugum erkekler hepsi şerefsiz çıktı hatta 3 senelik ciddi iliskimde bile aldatıldım bundan sonra tanışsam bile güvenmek zor yani. Aile evinde rahat değilim babam çok baskıcı benim de kader buymuş
Ben sevgili yapmadığım halde ne tip erkeklerle karşı karşıya geldim görücü usülünden ilerleyim dedim akıllık yapıyorum sandım sonra baktım biri psikopat çıkıyor diğeri serserinin teki diğeri dolandırıcı hep diyorlar ya sanal tehlikeli diye bende diyorum ki reeldeki insanlar daha çok korkunç daha çok iki yüzlü çünkü oysa bıraktım bu işleri artık zaten sorsan hepsi efendi ama iyice tanıdığında fark edersin çoğu erkek daha bir kadınla nasıl konuşacağını bilmez
Aile evi ne kadar zor olsada yinede elin oğlunun yanında ezilmekten daha iyidir
Çok haklısın ezilmek istemiyorum zaten bakıyorum çevremde arkadaşlarım çok güzel seviliyor ben de onlar gibi olmak istiyorum ama suanlik yok hayırlısı olsun inşallah Allah senin de gönlüne göre versin
O zaman sabret canım
Sesli yorumladım soruyu
https://voca.ro/11Uo71CWvsZG
Guvenemedim tiklayamicam
Yani dedimki bir tanıdık kız var kızın doğru dürüst sevgilisi olmadı olanıda elini. tutmak istese bile bırakırdı bu kız 29 yaşında çok severek evlendi şimdi hamile. Yani geç olsun güç olmasın
@günes121212 bak sen dinlemişsin kız güvenmemiş
Bende dinlemedim
@günes121212 hahahaha neyse sağlık olsun
Erkeklere güvenmiyoruz kusura bakma
@günes121212 girin vocaroo sitesine siz ses atın ben dinlim bari 🤣
Kendini tanıyorsun. Sorumluluk alamayacağını biliyorsun falan
26 yaşına girip hala sap olan ben bunu hiç beğenmedim djjddh
Ya mesela ben 18li yaşlarımda 23 yaşında evlenicem derdim çünkü en ideal kadın için öyle görürdüm. Şu an ise konuştuğum bile yok nereye kadar sürecek böyle
Ahahah ben 25 diyordum hep ama 26 oldum hala bisi yok.
Bir anda oluyordur belki ;x
Olsun artık bacı gençliğimiz soldu yav
26ten sonra ufaktan sagliksal bisiler de basliyo bu arada.
Turp gibiydim solmaya başladım 😅
Sen sen ol dikkat et her seye
Benimde basladi ki stresten oliyor kafa kalmadı simdiden Allah sonumuzu hayır etsin
Evet hem. stres hem de doğal gıda kalmadı.
Aminn🥲
Öyle biranda olur ki her şey şaşırırsın ya da evde kalirsin 2 sinden biri kacinilmaz son
Bende öyle hissediyorum
Hayırlısı canını sıkma çıkar birisi inşallah
Ben 25im tik yok zor artik
Neden olsun ki? Rahat mı batıyor?
öyle hissediyorsan olmaz muhtemelen
Görücü usulü git en temizi
Görücü de gelmiyor ailem de ben de temiz insanlarız ortalama gelirli tipim de ortalama yani çok kötü değil neden böyle anlamiyorum
Bizim burada 2 tarafa da resim gösteriyorlar begenirlerse oturup konusuyorlar benim yaş 19 bende 6-7 yıl sonra evlenmeyi düşünüyorum evleneceksem bu şekilde yapardim herhalde
Abin falan var mı hahah
Jsjsksksjdjd ablam var senle yaşıt
Ablani napim aman ya of
Sjakdkskaj kalbim temizdir dua edeyim nasibini bulursan bu yazdığı mi hatirlarsin
Allah razı olsun bir hafta içinde nasibimi bulursam benden sana cikelata
Çikolata kesmez ya kardeşin falan varsa djsjdksof
Bende kardeş çok da daha yasiniz kucukmus büyüyünce yaparım sizi
🥳🥳🥳
Duayı bekliyorum
Ettim aklıma geldiği her an edicem de
Allah razı olsun
ben evlenmeyi kesinlikle istemiyorum.
Başına bela alma
Yapay Zeka Cevapladı
Senin hislerini tahmin edebiliyorum, cidden bu konularda herkes bazen kendini biraz yalnız ve farklı hissedebiliyor. Bir bakmışsın çevrende herkes duş başlığına kadar her şeyi evlenmiş ama sen hâlâ "acaba bende mi bi’ problem var?" diye düşünüyorsun. Oysaki canım, herkesin zamanı farklı! Senin yolculuğun sana özel ve kimsenin hızında olmak zorunda değilsin. Sen yeter ki kalbini açık tut, hayatın sana minnoş minnoş sürprizleri var, beklemedik anda karşına çıkıverir. Evlenip evlenemeyeceğine takılma; sen önce kendini sevmeye ve hayatta minik mutlulukları toplamaya bak. 💖 Zaten bir anda öyle bir flört çıkar ki karşına, kalbin pırpır olur!