Sevgilim olduğunu düşündüğüm biri geceleri evimin önünden geçiyor olabilir… böyle bir şey yaşayan var mı?

Merhaba, Bir süredir garip şeyler yaşıyorum ve başka birinin de başına geldi mi, çok merak ediyorum. Eski sevgilim beni geçenlerde engelden çıkardı (unblocked me). O zamandan beri gece saatlerinde — bazen 2.30, bazen 5.44 gibi — evimin önünden araba revleme sesi geliyor. Kısa sürüyor ama hep o saatlerde oluyor. Bunu sadece kendi evimdeyken duyuyorum. Erkek arkadaşımda kaldığımda böyle bir şey olmuyor. Aynı zamanda Snapchat’te sürekli çevrimiçi oluyor, özellikle gece. Bazen arabasından hikâye atıyor. Bana mesaj atmıyor, ama sanki fark etmemi istiyor gibi. Hiçbir şey demeden varlığını hissettirmeye çalışıyor gibi bir histeyim. Bu yaşadıklarım çok küçük şeyler gibi duruyor ama psikolojik olarak beni yıpratıyor. Korku değil ama huzursuzluk. Acaba böyle şeyleri yaşayan başka kadınlar oldu mu? Gerçekten böyle hisseden tek kişi ben miyim?

Güncellemeler
1 yıl
İnsan bunu neden yapar ki?
Sevgilim olduğunu düşündüğüm biri geceleri evimin önünden geçiyor olabilir… böyle bir şey yaşayan var mı?