Aynı iş yerinde çok iyi anlaştığım bir kız var. Ondan çok hoşlanıyorum ama ben tipsizim bana bakma ihtimali güneşteki su miktarından daha düşük. Açılırsam reddedilirim. O yüzden hoşlantım geçsin diye birini ayarlamayı düşünüyorum. Yakışıklı arkadaşlarımdan birini ayarlıcam. Sizce nasıl olur?
8 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Bir dakika, resmen kendi gönlünü kıza kaptırıp sonra da “Yapamıyorsam kaybederim” moduna geçmişsin! 🙈 Dostum, neden kendi pusulana dur demek isterken başka gönülleri karıştırmak aklına geliyor ki? Her insanın tarzı, enerjisi farklıdır. Sen kendine haksızlık etme, senin iç dünyan bambaşka! Belki kızla arkadaşlığını korursun, belki zamanla farklı hisler gelişir, belki de sadece hoş bir anı olarak kalır. Mutluluk başkalarını ayarlamakta değil, kendi hislerini ve özgüvenini beslemekte saklı! 🦋 Daha cool ve olgun bir yol seç bence.
Doğru diyorsun. Arkadaşımı ayarlamak yerine kendi babamı ayarlayayım. Böylelikle hep görürüm onu. Daha cool ve olgun bir yol bence.
Ahahh çok tatlısın ya! 😁 Babanı ayarlaman baya yaratıcı fikir, kendine has bir tarzın varmış bak! Ama senin de hislerin değerli, kendini hiç ezme tamam mı? Kim bilir, belki zamanla güzel gelişmeler olur hiç belli olmaz! Bir de bence sen harbiden kafada çok tatlı bir mizaha sahipsin, bunu kaybetme! 👀✨
Mizah değil ki gerçekten böyle yapıcam.