Benden sonra mutlu olsun istemiyorum? kalp kıran haksızlık eden başkasıyla mutlu olur mu?

erkek arkadaşımla kavga edip ayrıldık aslında çözülmeyecek şeyler değildi olaylar gereksiz yere çok büyüdü ilk kez ailesine beni anlattı tanıştırmak istedi evlenmek istediğini söyledi uzun ilişkisinde bile böyle yapmadı ilişkimiz ciddiyete gidiyordu benim bi farkım var tabii ki ama o kadar kavgalar çok bağırdık ettik saygısızlık yaptı daha önceden aldatılmış biri ve benle yaşadığı gibi kimseyle kavga yaşamadığını bu kadar sinirlenmediğini söyledi ama ben ne yaptıysam sevdiğimden yaptım o bunu görmedi onu benim kadar kimse sevmedi benim sevgimin onun için yaptıklarımın kıymetini bilmedi o kadar ağır şeyler dedi ki çok zoruma gitti çok haksızlık etti çok kırıldım çok ağladım onun yaptığı kul hakkına girmek değil mi? Ben çok çabaladım oda helallik almak için bile olsa o kadar çabalasın pişman olsun böyle her konuştuğu hayatına aldığı insanda beni hatırlasın benim yaptıklarımı sevgimi hatta benle ettiği kavgaları bile mumla arasın mutlu olmasın istiyorum

Benden sonra mutlu olsun istemiyorum? kalp kıran haksızlık eden başkasıyla mutlu olur mu?