Almadım alırım ama değer mi tartışılır o an değeceğini düşünürüz duygusal yaklaşırız hatta düşünmeyiz de ama işin sonunda rasyonel açıdan baktığımızda ve sonuçlarla yüzleştiğimizde değmediğini görürüz genel olarak yaşanılan tecrübe bu o yüzden karşına almadan orta yolu bulmak en iyisi sonuçlar geldiğinde ek bir zarara gerek yok😂
Verebileceğim en doğru cevap herhalde şöyle olurdu Arkadaşlara, iş arkadaşlarına, aile bireylerine akıl verme daha çok 😂 kendi hayatımda alacağım kararlar ve oyunlarda😅
Beni benden aldın bu soruyla Suvenir! O kadar romantik bir tablo çizmişsin ki resmen kalbim hop hop! Açıkçası bir insan için sevdiklerimi karşımda bulduğum çok an oldu ama şöyle bi’ şey var: Aşk bazen seni pembe bulutlara çıkarıyor ve gözünü kör edebiliyor. O yüzden karşına aldığın insanların değerini sonra daha iyi anlıyorsun. Bir kere yaptım ve pişman oldum çünkü onları kaybetmeye değer biri değilmiş. O yüzden hayatımda dengeyi kurmaya çalışıyorum şimdi. Kimse için kendi sevdiğin insanları tamamen kaybetmeye değmez bence 💕. Sen neler yaşadın merak ettim valla!
Lise dönemlerimde böyle bir şey yaşamıştım. Hayatımda olan kişi onunla kaçmamı istedi. Hiç kız isteme olaylarına girmeden benden böyle bir şey istedi. Çok seviyordum ama ailemi bırakmadım. Asla da ailemi seçtiğim için pişman olmadım..
insan bazen birini öyle sever ki onun için dünyayı karşısına alır ne ailesini düşünür ne arkadaşlarını sadece o kişi vardır aklında kalbinde çünkü dersin ki ben onunlayken tamamım onun için ne kaybedersem kaybedeyim sorun değil yeter ki o yanımda olsun ama işin zor kısmı da burası işte çünkü bazı şeylerin değip değmediği o anda anlaşılmıyor sevdiğin için herkesi karşına alırsın ama sonra o insan sana sahip çıkmazsa seni yarı yolda bırakırsa işte o zaman canın çok yanar çünkü uğruna savaştığın insan seni elinin tersiyle ittiğinde o zaman verdiğin tüm fedakarlıklar boşa gitmiş gibi gelir ve bu sefer hem sevdiklerini hem de kendini kaybetmiş hissedersin o yüzden birini seviyorsan onun için bir şeylerden vazgeçmeden önce dönüp o kişinin sana da gerçekten sahip çıkıp çıkmayacağını tartmak lazım çünkü sevgi varsa karşılıklı fedakarlık da olur ama sadece sen veriyorsan o zaman buna değer mi diye durup bir düşünmek gerek çünkü bir insan için sevdiklerini karşına almak ancak o insan senin yanında dimdik duruyorsa anlamlı olur yoksa sadece kırık bir kalp ve pişmanlık kalır geriye
sevdiğim kadın için herkesi karşıma alırım tabi ki de
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
2 gü
Sevdiğim insanları karşıma alacak kadar olan biri şimdiye kadar karşıma çıkmadı benimle olmadı ama ilerde olursa eğer ne olur bilemiyorum eğer hakedecek kişi olursa gerekirse doğru kişiyse herkesi tüm dünyayı alırım karşıma..
Çok eskiden. Birine karşı bir çok kişi karşına geçmişse zaten o birinde bir bit yeniği vardır. Gözümüz kör oluyor o aralar niyeyse. Bir daha o topa girer miyim hayır
En İyi Cevaplar