Sevgilim çenemi sıktık sonra tokat attı?

Yatagin üstüne gözlüğünü koymuş bilmiyordum bana kay dedi ben de kaydım gözlük altımda kalınca altında gozlugum vardı dedi sonra gözlüğüne baktığında gözlüğü yamulmuştu yeni gözlük alacağı parası olmadığı için de herhalde üzülmüş olmalıydı ki sinirlendi benim sorumluluğum da olmayan bir sebep yüzünden bana kızmaya başladı kendi kendine söyleniyordu sustum bir şey demedim en son ben mi yaptım sanki dedim gözlüğünün kırılmasını istemiyorsan gözlüğünü ona göre bir yere koyarsın ki gözlüğü kırılmamıştı yamulmuştu yapılamayacak düzeltilecek bir şey değildi en son ben mi yaptım deyince yok ben g*tüme soktum o yüzden böyle oldu dedi ben de evet sen g*tüne soktun o yüzden öyle oldu dedim bunu dediğimi duyunca bir sinirle üstüme yürüyüp çenemi sıktı beni nasıl korkuttuğunun farkında değildi bunu yapmayı bırakıp başka bir yere gittiğinde tekrar söylenmeye devam ediyordu ben olduğum yerde kalıp ağlamaya başladım oradan gitmek için eşyalarımı toplamaya devam ederken hala söylendiğini duyuyordum ve dayanamadım kapıya tekme atarak olduğu odaya girdim dedim sen ne yapıyorsun bana onu itip vurmaya başladım o da bana bağırıyordu ben ona tokat attım o da bana tokat attı sonrasında ben çığlık atıp sinir krizi geçirmeye başlayınca ne yaptığının farkına vardı çok korktu ağlamaya ayaklarıma kapanıp özür dilemeye başladı ertesi gün kapıma çiçeklerle geldi özür diledi yüzüme bile bakamadı benim onu affetmemi beklemediğini çünkü onun da kendisini bu yaptığı için asla affetmeyeceğini söyledi yüzüme bakamadı yalvardı çok ağladı çok pişmandı her halinden belliydi çok pişman olduğu ben daha önce onu değil herhangi bir erkeği bu şekilde görmemiştim uzun paragraflar şeklinde özür mesajları kararın ne olursa ben ona uyuycağım seni rahatsız etmeyeceğim bir daha diyor yaptığından çok pişman sadece erkekle değil ben daha önce bu kadar pişman bu kadar üzgün bu kadar çaresiz birini görmedim
Sevgilim çenemi sıktık sonra tokat attı?