"Sadece arkadaşız" dediklerinde...
Gerçekten dostluk mu var orada, yoksa duygular gizli gizli kıyıda mı bekliyor?
Gerçekten dostluk mu var orada, yoksa duygular gizli gizli kıyıda mı bekliyor?

Bazen masumiyet bazen maske. Arkadaşız diyerek gerçekten arkadaş olan da var sahne arkasında sevişen de.
Teşekkürler dakikasında EİG seçtiğin için 💐
Rica ederim 💐
Cevap
17Cevap
Bence yalan iki taraf ya duygusundan emin değil ya da kimseye söylemek istemiyorlar. Masumca olduğunu düşünmüyorum.
Maskeleme olanda vardır gerçekten masumane dostluk besleyende 🙌
Her ikisi de. Çünkü her ikisini de yapan kişiler vardır.
Benim sadece arkadaş olduklarım var, sadece kardeş olduklarım var, sadece dost olduklarım da var... Hatta sadece akraba olduklarım da jdjjd
Fakat bunu henüz ortaya çıkmaması için öyle söyleyenler de var ve olacak. Çünkü insanlar yalan söyler...
Hayatında biri olan birinin karşı cins; kankası, arkadaşı, bilmem nesi olamaz.. Bunu ısrarla talep edenleri çok gördük.. Her türlü pisliği yapıp sonra arkadaşız denmesi domuzgillerin işi.. Benden uzak
Kişinin kendine söylediği yalan.
Henüz aradığını bulamamış kişilerin karşındakine kolay değilim demenin farklı versiyonu.
Benim duygum varsa arkadaşlığına ihtiyacım yok ya duyguma karşılık verir ya da yoluna bakmasını söylerim
Biraz bekle başka birini bulamazsam sevgili olacağız demenin kibar halidir bence
Modanın yeni ikonu. Millette artık magazin haberleri gibi. 🤣
Bana ilgi göster
Yeter ilgi için sen kullanıyorum demek
Beğenmeme eğwr ki karşı cinsiler birbirini neğense o kelime çıkmaz
Masumiyettt @SapıkKeşiş brownimm jfjfj aklıma gelen her yere etiketliciim
Biz masumuz hakim bey veya hakime hanım 😂😂 etiketle istediğin her yere burma kadayıfım, şekerparem, kaymaklı baklavam, pilav üstü kuru fasulyem, mısır ekmeği ve yoğurdum 😂
@SapıkKeşiş tatlılarda kalalım jdjdmd
Peki keşkülüm 😂 kalırız kazandibim 😂
@SapıkKeşiş oy oy olsa da yesek🫠
Seni seven biriyle arkadaş kalamazsin ya.
Bana arkadas vasfindaki kişi bunu diyecek silerim hayatımdan.
Sadece arkadaşız diyerek bence gönlüm başkasında ama seni de listeye katarim gibi bir anlam çıkıyor.
Bence masumiyet var ya bazıları işin seytanligina vuruyor ama sevgililer söylemiyorlar ama bazıları gerçekten arkadaşlar
böyle bir şeyi belirtme ihtiyacı duyuluyorsa vardir birseyler. ama huzursuz edici bir cumle tam bulaniklik.
Aralarındaki iletişime bağlı benim hissettiğim daha önemli.
Aradaki elektriği seziyorsam inanmam😀😀
Ciddi anlamda seven bir insan için bu sözleri duymak çok zor bir durum ne maskeleme ne masumiyet bu bildiğin eziyet
Maskeleme bile olsa onu suçlamam. İnsanları her yaptıkları şeyden ötürü suçlayan bir topluma karşı ne deselerdi? "Evet sevişiyoruz" mu diyecekler?
Ağzımdan ne çıkarsa o
Genelde yalan olur beyb
Her ikisii de olabilir
Sktr git başımdan demek
Bir aşk varsa duymaktan en çok korktuğum cümle….
Masumiyet
Kılıf
Çözemedim ne dedin
Tamamen maske
Sinsilik ve korkaklık