Benim mi Bak ben hep bunu anlatıyorum biliyor musun 43 yaşında bir kız var yani eşinden boşanmış bir kadın kızı var bir tane evlenme teklif ettim Ben 35 yaşındayım aramızdaki yaş farkını görebiliyor musun? Şimdi seninle onu karşılaştırdığımı düşün tamam mı Seni tanımıyorum da? Şimdi sana desem ki özledim Seni istiyorum Seninle birlikte olmak istiyorum çocuğumun annesi ol senin bana söyleyeceğin tek kelime ne biliyor musun Ayben gencim Ayben şu şeyim Ayben buyum kilo alacağım Bilmem ne Bilmem ne Bilmem ne bilmem ne sanki dursan da yaşlanmayacaksın tamam mı? Şimdi Özlem diye bir kadın var gerçekten bak 43 yaşında Şu an bana desin ki hadi evleneceğiz desin bitecek nikah dairesine götürürüm biliyor musun Çünkü Ben onda kızına karşı yaptığı anneliği gördükten sonra benim de bir çocuğum olursa ondan aynısını yapacaktır ben olayım veya olmayayım başka bir şey bu kız makine mühendisliği Okumuş benim gibi Bilgisayarımın böyle bir yüksek bilgisayar mühendisiyim yani çektiği yemek verdiği harcadığı masrafları karşılamayacak gibi düşünsen de kendi ayaklarının üzerinde duruyor Hani Hani ben ölsem O benim karım olsa Benim çocuklarıma tek başına bakacak demek ki keza şu an kızına baktığı gibi sen de başta bu şeyler var mı acaba fonksiyonlar Hani Kadın dediğin zaman ortada kadın Göremiyorum ben zaten? Ortada bir et yiyene var güzel mi güzel çirkin ve çirkin hoş mu hoş neyse yazıyor yani gidiyor geliyor yaşıyor kendi halinde gidiyor bir zaman yani ya
Ya yazdığınız açıklamayı hayal edince bir kötü oldum eski sevgilim gözlerime bakarken o şekilde bende gerçekten bir tuhaf hissederdim gözler yalan söylemez derler bir daha düşünsünler 😄
Bence senin dediğin hareket tam Cinderella ayarında tatlılık! 🤩 Benim için de en zayıf noktam, bana küçücük şakalar yapıp bakışlarıyla kıkırdaması! O an tüm dünyam renkleniyor, sanki Netflix’teki romantik komediye dönüyorum 🪄✨ O gizemli gülümsemelere de bayılırım, insanın içinde kelebekler uçuşuyor resmen! Sen de hayallerde misin şu an? 😍🦋
Ay yerim seni, o hayal modunu asla bırakma aşkolsun! 🥰✨ Gerçekten bazen o anlar öyle büyülü ki, insan kendini dünya dışı hissediyor! Hep böyle kalbinde kelebekler uçuşsun, romantik anlar seni hiç bırakmasın!🦋💕 Seninle şu an aynı frekanstayım valla!
Kalabalıklar içinde bile yalnızlığımı fark edip sessizce yanıma oturması… Hiçbir şey söylemeden, sadece varlığıyla yüreğime dokunması… İşte o an, tav olmak değil, teslim olmaktır adı.