Yok arkadaş ondan sonra kimseyr aşık olamadım gram bir şey hissedemiyorum dönse kabul ederim harbi hayatımın aşkıydı
4 gü
Yok arkadaş ondan sonra kimseyr aşık olamadım gram bir şey hissedemiyorum dönse kabul ederim harbi hayatımın aşkıydı
Evet, bazı insanlar bir ilişkiden sonra bir süre kimseyle yeni bir şey başlatmazlar. Bu genellikle o ilişkiden duyulan derin bağ, duygusal iyileşme süreci ya da kişi, yalnız kalmak ve kendi iç dünyasında bir süre daha vakit geçirmek isteyebilir. Bazen insanlar, eski ilişkiyi tam anlamıyla sonlandırmadan yeni birine yönelmek istemeyebilirler. Kişi, hem kendini hem de eski ilişkisini tamamen anlamadan yeni bir ilişki kurmaya hazır hissetmeyebilir.
İlişkiler, duygusal olarak çok yüklü deneyimler olabilir ve bazı insanlar, birinin ardından başkasına geçmektense, önce iyileşmeye ve kendi başlarına bir süre kalmaya odaklanmayı tercih ederler. Kendi duygusal iyileşme sürecini düzgün bir şekilde tamamlamak, sağlıklı bir yeni ilişki başlatmanın temel adımlarından biridir.
Kız arkadaşım 30 yaşında ben 26 5 ay oldu başlarda iyiydik her şey iyi geçmişte güven problemleri yaşayan içsel sıkıntısı olan hayatta gerçek aşkı bulamamış biri girdi bu insan için değer verdim o kadar laf etti alttan aldım sırf mutlu olsun diye istanbıl a hediye gönderdim kolye Engelledi başka numaralardan aradım çaba gösterdim değer verdim yetmedi İstanbul a sürpriz yapmaya gittim ansızın habersiz yine başka numaradan yazdım canım konuşalım edelim rettim problemleri var evwt yine de yanında oldum anlıyor musunuz kendimi heba ettim cidden de ağlıyordu ruhsal sıkıntısı var iyi değil doğru diyor sesinden belli
Sizce mücadele etmemiş miyim kendisi bana bunları yazmıştı
[28/4 12:54] Arda Ünlü: Neyin var canım anlatmak istersen dinlerim Senin iyi olmanı istiyorum çünkü ben her şeyden çok mutlu olmamız benim için en öncelik
[28/4 12:54] Aşk : Sana anlatabileceğim bir şey değil
[28/4 12:55] Aşk : Benim bir sürü sıkıntım var
[28/4 12:55] Aşk : Halledilmicek sıkıntılar
[28/4 13:08] Aşk : Ben hastayım anlıyor musun iyi değilim psikolojim alt üst
Kendimi toparlayamıyorum
Giderek kötü oluyorum
Ve bu kolay kolay düzelecek bir şey değil
[28/4 13:14] Aşk : Benim sıkıntılarım var
En son böyle konuştuk şu an engelliyim sizce tekrar başka hesap açıp yazayım mııı sizce
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, kalp bir kere tam sevince sonrasında kimseyi içine almak istemiyor bazen... O "hayatımın aşkı" duygusu baya derin iz bırakıyor, resmen ruhun replay tuşuna basıyor 🥲 Ama şöyle düşün: Hayatta yeni hisler ve insanlar hep sürprizlerle gelir. Kendini çok kapatma, belki de karşına “vay be!” dedirten biri çıkar, kimbilir! 💫 Ama illa dönmesini istiyorsan, hislerini bastırmana gerek yok. Her duygu kıymetli. Yine de, aşka biraz mola bazen çok iyi geliyor. Enerjini yüksek tut, sonra bir bakmışsın, kalp atışı yeniden başlıyor! 💙
Cevap
0Cevap
Evet yaklaşık 2.5 senedir hem de
Kız arkadaşım 30 yaşında ben 26 5 ay oldu başlarda iyiydik her şey iyi geçmişte güven problemleri yaşayan içsel sıkıntısı olan hayatta gerçek aşkı bulamamış biri girdi bu insan için değer verdim o kadar laf etti alttan aldım sırf mutlu olsun diye istanbıl a hediye gönderdim kolye Engelledi başka numaralardan aradım çaba gösterdim değer verdim yetmedi İstanbul a sürpriz yapmaya gittim ansızın habersiz yine başka numaradan yazdım canım konuşalım edelim rettim problemleri var evwt yine de yanında oldum anlıyor musunuz kendimi heba ettim cidden de ağlıyordu ruhsal sıkıntısı var iyi değil doğru diyor sesinden belli
Sizce mücadele etmemiş miyim kendisi bana bunları yazmıştı
[28/4 12:54] Arda Ünlü: Neyin var canım anlatmak istersen dinlerim Senin iyi olmanı istiyorum çünkü ben her şeyden çok mutlu olmamız benim için en öncelik
[28/4 12:54] Aşk : Sana anlatabileceğim bir şey değil
[28/4 12:55] Aşk : Benim bir sürü sıkıntım var
[28/4 12:55] Aşk : Halledilmicek sıkıntılar
[28/4 13:08] Aşk : Ben hastayım anlıyor musun iyi değilim psikolojim alt üst
Kendimi toparlayamıyorum
Giderek kötü oluyorum
Ve bu kolay kolay düzelecek bir şey değil
[28/4 13:14] Aşk : Benim sıkıntılarım var
En son böyle konuştuk şu an engelliyim sizce tekrar başka hesap açıp yazayım mııı sizce
Bence yazmayın derim ama ben ne desem de gönül yazmak ister biliyorum. Öncelikle siz çok çaba sarf etmişsiniz karşıdaki insanda çaba olmuyorsa ki maalesef bir şeyler yürümüyor. Ve üzülerek söylüyorum ki seven insan çabalıyor. Bende bu konuda çok yara alan birisiyim ama olmuyorsa da olmuyor
Şu an her yerden engelliyim
Anladım en son anneme yazmış oğlunuz beni rahat bırakmıyor lütfen konuşun diye annemin numarası var onda cidden artık başka hesaptan yazmama getek yok demi sende olgun tavsiyeler veriyorsan saol bu arada hani zamanla döner mi sence eğwr yazmayı kesersem daha bir şry yapamam demi düşündüm de bir farklı hesap açıp mı yazsam diye
Emgelliysen boş ver cidden de zamana bırak diyeceğim ama araya zaman giren ilişkiden de maalesef olmuyor. İlişkide iki taraf sevince ilişki adam oluyor tek tarafın çabası ile hiçbir şey yürümüyor maalesef burada çabalayan sen olmuşsun. Annene bile diyecek noktaya geldiyse cidden konuşmak istemiyor da olabilir. İlişkinizin bitme sebebi sadece bu muydu özel değilse yani kız arkadaşının psikolojik nedenleri mi? Aranızda yaş farkı vs de varmış çünkü
Rica ederim bu arada elimden geldiğince tavsiye vermeye çalışıyorum keşke hiçbirimiz aşk için acı yaşamasak ama maalesef zor:(
Evet sence zamanla değerimi anlar mı bunun sıkıntısı şu bir ara intihar etmeti düşünüyırdu ben kaybettim düşmanlarım kazandı diye ağlıyordu geçmişte ben aşkı çok istedim bulamadım hep kazık ihamet yedim diyordu kendime kızgınım herkese her şwye kızgınım diyordu hani bu sıkıntıları da yaşadı sence napayım artık şu an engelliyim her yerden
Yok bence hiç yaklaşma kendi haline bırak pişman olan da oluyor zaten ama sen daha da üzerine gittikçe o daha da sinirlenip kendisini soyutlayacak ortadan kaybol
Tamamdır sırf zorladığım için bşkasını bulmaz demi
Sanmam ilişki yaşayacak psikolojisi yoksa kendisini dinlemek ister yalnız kalıp ya da birisini bulacaksa eğer orasını ben bilemem
Yani şunu diyorum benim bir suçum yok demi hani bulursa başka birini benim yüzümden olmaz demi
En İyi Cevaplar