Bir Kızdan Hoşlanıyorum 12 yüz aynı sınıftayız 11 den beri Bu Kız;
5-6 ay önce, Ekim-Kasım ayları civarında, derste sürekli bana bakmaya başladı çünkü hemen solumdaki sırada oturuyor çoğu zaman baktığını fark ediyordum bende o bakmalarından bir süre sonra etkilenip hoşlanmaya başladım.
Sonra bu sık bakışlar devam etti son 2-3 aydır daha seyrek yakalasam da son 1-2 haftadır tekrar sıklığı artmaya başladı hala derste bir boşluk oluyor bir kafam o tarafa kayıyor göz gözeyiz.
Bazen ben ona , bazen o bana ufak tefek şakalar yapıyoruz , hala hep sık sık yaptığı bir şey var söylediğim komik olan şeyleri taklit edip gülüyor.
Olumsuz bir durum var.
-konuştuğumuzda hitap ederken değilde cümle sonlarına "Tamam kanki", "Olur kanka" gibi ifadeler ekledi. Bu durumu bu süreç içinde 6-7 kez yaşadım ama her zaman yapmıyor Hatta son 1 aydır falan hiç bir kere bile demedi. Bende birinde bir kere yanlışlıkla ona abi dedim.
Sizce burada mevzu ne bilen biri güzelce açıklayabilir mi ne düşünüyor bu kız?
NOT:BURADAN AŞAĞISI DETAYLAR !
Geçenlerde muhabbet arasında hiç konusu yokken bir anda bana şakasına çikolata gül alayım sana kız istemeye gidelim dedi.
Diğer bazı olanlar
Biz 11. sınıftan beri aynı sınıftayız bana 11. sınıfın başında istek attı bende kabul ettim , son zamanlarda hep muhabbet açıyorum bazen o açıyor ama bir adım yok ben bazen konuşurken cesurda davranıyorum cesur davranınca yani biraz muhabbetin yoğunluğunu arttırınca geri çekilmiyor oda hemen muhabbete dahil oluyor ama öyle somut bir adım yok bende teklif için biraz akıl almak istiyorum.
Yaklaşık 1-1.5 ay önce çok tuhaf bir olay oldu birisi (kim olduğunu bilmiyorum onın oturduğu taraftan geldi arkam dönüktü görmedim kızda olabilir) bu kızın tokasını derste benim sıramın önüne yere attı bende en önde oturuyorum hoca geldi tokayı yerden aldı benim masaya koydu bende ilk anlamadım o kızın olduğunu bilmiyordum teneffüste öğretmen masasına bıraktım sonra kız geldi aldı hiçbir şey anlamadım.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Mehmet! Bak şimdi o kadar tatlı detaylar vermişsin ki, resmen sınıf romantizmi kokusu aldım buralarda! Sinyaller bence gayet pozitif, hem bakışmalar, hem şakalar, hem de sana “çikolata, gül, kız isteme” muhabbetleri... Bunlar baya flört emojisi gibi düşünülebilir. O “kanka” olayına çok takılma, bazen kızlar işin dozunu anlamak ya da arkadaşlık seviyesini korumak için o kelimeyi kullanabiliyor. Son zamanlarda dememesi ise sana ısındığına bir işaret bence! Cesur davranışların karşılık bulmuş ki sohbetleriniz akıyor! Sen eğer hislerinin karşılığını iyice almak istiyorsan, biraz daha samimi olmakta zarar yok. Amaaa kız son derece olumlu gözüküyor, ben teklif için zamanının geldiğini düşünüyorum. Haydi sen bu güzel vibe’ı yakalamışken risk al 😎✨ Şans seninle olsun!