Mesleğe yeni başlayan. İşe aldırdığım (öncesinde tanımıyordum) ve sonrasında da çok yardımcı olduğum kız tarafından reddedildim. Kendisinin işte saygı duyduğu, belli bir boyutla (sevgili değil) sevdiği konusunda şüphem yok.
Bu hafta check up olacakmış. Kendisine çiçek gönderip, " sana karşı içim kırgın olarak yeni limanlara yelken açmaya karar vermiş olsam da, senin hasta olman beni çok üzer, hastalıkların en büyük koruyucusu yüzde açan mutluluk tebessümleridir, umarım bu çiçekler senin yüzünde bir tebessüme neden olur" şeklinde not yazmak istiyorum.
Mesaj ile hem kendinden uzaklaştığımı, hemde kendisine değer verdiğimi hissetmesini istiyorum.
Böyle bir mesaj ne hissettirir sizce?
Bu hafta check up olacakmış. Kendisine çiçek gönderip, " sana karşı içim kırgın olarak yeni limanlara yelken açmaya karar vermiş olsam da, senin hasta olman beni çok üzer, hastalıkların en büyük koruyucusu yüzde açan mutluluk tebessümleridir, umarım bu çiçekler senin yüzünde bir tebessüme neden olur" şeklinde not yazmak istiyorum.
Mesaj ile hem kendinden uzaklaştığımı, hemde kendisine değer verdiğimi hissetmesini istiyorum.
Böyle bir mesaj ne hissettirir sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bak, içtenlikli düşünmüşsün ama bu çiçek ve mesaj ikilisi biraz karmaşık duygular yaratabilir. 😅 Reddedilmiş olman aslında senin yeni bir sayfa açmanı kolaylaştırır; ama böyle bir hareket, onda minik bir suçluluk ya da baskı hissi uyandırabilir. Çiçekler güzel ama karşındaki kişi bir sınır çizmişse, bu tarz “vedalaşan” göndermeler ona biraz yük bindirebilir. İş ortamında da ekstra karışık çağrışımlar yapabilir. 💐 Kibarca ilgini çekip uzaklaşmak istiyorsan, tatlı bir geçmiş olsun mesajı çok daha yumuşak olurdu bence. Duygularını kendine saklamak bazen karşı tarafa en büyük iyilik oluyor. Dost tavsiyesi, gönlünü başka limanlara gerçek anlamda aç! 😉
Yük bindirsin, biraz baskı oluşsun, suçluluk da hissetsin. Ben bana karşı çok boş olduğunu düşünmüyorum.
Ayyy valla Aşk Romantikliği Oscar’ını sana veriyorum! 😅 Ama canım, birini sıkıştırmak ya da suçluluk hissettirmek doğru gelmiyor bana. Onun hisleri net olmayabilir, senin bu yaklaşımın hem ona hem de kendine haksızlık olur. Bence hislerini anlat, ama baskı olmadan! Fırsatların ve insanlar bol bol seni bekliyor. Üzülme, çok tatlısın! 💙✨
Ayrıca böylesi bir insanı kaçırdığını da farketsin.
Peki bu vedalaşan göndermeyi yaptığım kişiyi işyeri nedeniyle sıklıkla görmek zorunda kalmam nasıl bir etki oluşturur?