BEN ONU SEVİYORUM AMA O BENİ GEÇİŞTİRİYOR NE YAPMALIYIM?

Onunla çok yakındık sürekli yan yanaydık bir kız arkadaş daha işte. Bir süre sonra benim duygularım gelişti ve baya bir inkar ettikten sonra (onu aslında sevmediğimi gelip geçici bişey olduğunu düşünüyordum) ona açıldım. Ama o beni o şekide sevmediğini söyledi. Bir yandanda ona her gün aşk dolu mesajlar yazmaya devam ettim nerdeyse hergün konuştuk günaydın iyi geceler mesajları attım. Bana çok romantik olduğunu sevgime değer verdiğini hatta onu sevdiğini bile söyledi ama halen beni o anlamda sevmiyormuş bu durum halen devam ediyor. Tabi ben böyle olmasını istemiyorum her daim onun yanında olabilmek onun elini tutmak doya doya gözlerine bakabilmek yani ben böyle duyguları daha önce kimseye karşı beslemedim. SİZCE NE YAPMALIYIM? çoğu kişi bana vazgeç başkasını bulursun diyorlar ama neden vazgeçimki ondan sonuçta ben gerçekten onu seviyorum neden başkalarıyla kendimi kandırim hem bu diğer bulduğum kişilerin duygularıylada oynamak olmazmı? Bu arada benim için ne kadar üzücü olsada kızda vazgeçmemi istediğini söylemişti bilmem halen öyle hissediyor mu
Güncellemeler
+1 yıl
kızlar bare cevap verseydi iyiydi
BEN ONU SEVİYORUM AMA O BENİ GEÇİŞTİRİYOR NE YAPMALIYIM?