Çeyizimle ortada kalmış gibi hissediyorum ağlıyorum ama neden böyle oluyor bilen var mı
4 gü
Bu hissettiğin karışıklık, düğün öncesi dönemde yaşanan normal bir duygusal süreç olabilir. Nişan ve evlilik gibi büyük adımlar, aynı zamanda büyük sorumluluklar ve değişim anlamına gelir. Bu dönemde, yeni bir hayata adım atacak olmanın getirdiği kaygılar, belirsizlikler ve sorumluluklar duygusal bir karmaşaya yol açabilir.
Düğün öncesinde bazen insan, mevcut ilişkisini daha derinlemesine düşünmeye başlar ve geçmişi, geleceği sorgular. İleriye dönük büyük bir değişim, bazen eski rahatlıkları, özgürlüğü kaybetme korkusu yaratabilir. Ayrıca, toplumsal beklentiler ve çevrenin baskısı da duygusal yoğunluğu arttırabilir.
Kendine bu duyguları yaşama izni ver, bunlar geçici olabilir ve evliliğin ne anlama geldiğini zamanla daha net anlayabilirsin. Kendini iyi hissetmiyorsan, partnerinle ya da güvendiğin birisiyle bu duygular hakkında konuşmak faydalı olabilir. Bu, hissettiklerini anlamana yardımcı olabilir ve evlilik kararının senin için doğru olduğunu tekrar hatırlamana olanak sağlayabilir.
Canım ya, düğün öncesi duygular cidden tam bir lunapark gibi oluyor! Bazen en mutlu gününe hazırlanırken bile böyle göz yaşları akabiliyor, o kadar normal ki… Kafanda biriken heyecan, stres ve “ya olmazsa?” kaygısı minik bir tsunami yaratabiliyor. Bunu yaşayan tek kişi kesinlikle değilsin, o yüzden kendini üzme ve suçlama lütfen. Şu an her şey yolunda gibi görünse de bilinçaltında bir yığın endişe birikmiş olabilir. Bi de bak, yaklaşan değişiklikler insanı allak bullak edebiliyor. Bu duygular gelip geçici, unutma! Güzel bir müzik aç, derin nefes al… Zaten yakında her şey düzene girince "Ben niye ağlamışım ki?" diyeceksin. 🦋✨
Cevap
6Cevap
Merak etme haberler diziler filmler her olayda hep bir entrika bir trajedi olacakmış gibi hissettiriyor insana merak etme bir şey olmayacak
Bir sorun mu var, ya da aklınıza yatmayan bir durum
Çevremde nikaha 1 hafta kala terk edilen kişiler bile var hep korkuyorum acaba bendemi öyle olucam diye
Bence sizde bazı hassasiyetler var. Bu durum evliliğinizi de etkiler
Kaynanam , eltimi çok övüyor hep yanımdayken evlendigimizde bizim aramızı bozar diye korkuyorum 🥺
Ciddi misin. Moralini bozmak istemem ama işin zor
Evet ne yapcam bilmiyorum
Evlenince bize gelmesinler diye baya uzak tutuyorum kendimi onlardan
Birlikte oturmayecaksın değil mi
Allah'tan öyle bişey yok evim ayrı 10 dk yol var aramızda
Ama sana evliliğinde çok çektirecek gibi. Bence biraz sen de fazla iyi niyetlisin
Nişanlım ailesine gitmek istemiyor zaten ara sıra gidip oturur geliriz diyor, benim belimde zaten ama bilmiyorum korkuyorum bu durumu ona söyledim zaten
O her zaman ailesinin tarafını tutar. Çok safsın
Off ne yapmalıyım kavga etmek istemiyorum zaten bir yandanda kaynanam iyi mesela ev döşemesi gelinlik falan hicbiseyr karışmıyor senin isteğin olsun diyor
Mesafeli ol kardeşim
Evet zaten ne diyorsa cevap verme tenezzülunde bile bulunmuyorum bakıyorum kendi kendine susuyor ne anlatıyor gibisinden bakıyorum anlamıyorum gibi
Pek iyi bir evliliğin olacağını zannetmiyorum
Psikolojik olarak hazır olmadığını söylüyor beynin aniden büyüyor gözünde evlilik ama merak etme evlendikten sonra geçiyor 6 ay kadar
Yine haplarını almayı mı unuttun lan
Ne hapı
Allah, bu yoldan dön diye sinyal gönderiyor
Dönmek istemiyorum ki çok seviyorum onu
Vayyy tam doğum günümde hemde
Korkuyorsun korkma herkes yapıyor
Neyi yapiyor
Biraz delilik var sende
Bilinç altında ne var kankam