Bir kızdan del gibi hoşlanıyorum ama aramız çok kötü benim yüzümden hiç konuşmuyor görmezden geliyor yerin dibine sokuyor beni sanki ben yokmuşum hiç varolmamışım gibi
Temas halinde bulundum hatta tel nosu da vardı ama sonra çok fena bir kıskançlık krizi sebebiyle tartıştık numarasını sildim o da benimkini silmiş sonra olayların ardı arkası kesilmedi
Öyle laf falan atmadı bana kötü konuşmadı hatta ona ortak arkadaşlarımla ulaşmaya çalıştım ama ona bile gelmedi. Kpnuşmuypr görmezden geliyor sesini duymak istiyorum gözlerime bakmasını istiyorum ama yok çok acı veriyor bu durum tek isteğim ona sımsıkı sarılıp özür dilemek ama yapamıyorum
2 aydır durum bu ona bakıyorum gözlerinin içine o benimle göz göze gelmemesi için yere bakıyor başka yere bakıyor çok üzülüyorum üzüntüden hasta oldum hatta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Farklı eğilimlerim yok ama kız kıza ya da kız erkek beni etkiliyor öyle kendi vücudunu tek başına okşayan hiç haz vermiyor
Bir kızdan del gibi hoşlanıyorum ama aramız çok kötü benim yüzümden hiç konuşmuyor görmezden geliyor yerin dibine sokuyor beni sanki ben yokmuşum hiç varolmamışım gibi
Ondan olmaz işte peki siz istediğiniz şeyi belirttinizmi
İstediğim şey derken
Lez ilişki yaşamak istiyorsunuz herhalde ona söylediniz mi babinda sordum
Temas halinde bulundum hatta tel nosu da vardı ama sonra çok fena bir kıskançlık krizi sebebiyle tartıştık numarasını sildim o da benimkini silmiş sonra olayların ardı arkası kesilmedi
Geri dönüşü zor her yerde nefret dolu gözlerle bakar zaten yerin dibine soktu demişsiniz
Öyle laf falan atmadı bana kötü konuşmadı hatta ona ortak arkadaşlarımla ulaşmaya çalıştım ama ona bile gelmedi. Kpnuşmuypr görmezden geliyor sesini duymak istiyorum gözlerime bakmasını istiyorum ama yok çok acı veriyor bu durum tek isteğim ona sımsıkı sarılıp özür dilemek ama yapamıyorum
Tabiki de bir kadına ilgi duymak sonuçta kadın gibi harika yaratılmış bir şey varken bir erkeğe ilgi duyulması hemcinslerim açısından imkansız
Yani kız kıza diyorsun
Evet daha hoş olur gibi geliyor
Kardeş erkeğim abuk subuk bişey sorma
İsimden kaybetmişsn astrat
Değiştiririz artık yapacak bir şey yok
Kız kıza igrenc gelmiyor
Kız kıza mükemmel
Kız kıza
Sen öyle dedin aklıma hoşlandığım kız geldi
Ah bee
Of ya o kadar kötüyüm ki mutlu gibi görünmekten sıkıldım beni görmezden gelmesi kadar üzücü kahır verici bir durum yok
Aynısını yaşanıyor yalnız değilsin
2 aydır durum bu ona bakıyorum gözlerinin içine o benimle göz göze gelmemesi için yere bakıyor başka yere bakıyor çok üzülüyorum üzüntüden hasta oldum hatta
Üzülme knk zamanla unutursun
Mesaja gel istersen
Unutmam kafayı taktım bir kere
Yaz istiyorsan
Yazılmıyor ya
Açtım mesajı sana atılmıyor
Kızkıza daha güzel sanki.
Erkek erkeğe 🤣🤣🤣
Ciddi sordum alay etme
Soru sordun yanıt verdim
Bide güncel yapmış ahdhdhd kız sapıtma 😌
Ciddi soruyorum ne sapıtması biseksüelim dedim ya soruyu oku