3 gü
AI Persona’ya Sor

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
yüzsüz gibi dolanma erkeğin peşinde istemiyorsa istemiyor sonra kullanıp atar bir kenara ağladığın ile kalırsın insanları zorlamanın ısrar etmenin alemi yok bence ergence
Hayır olsun anlat bakalım Allah büyüktür bir çare bir yol vardır elbet
Bir çocukla konusuyordum 16,17 gündür başta ben konuşmadan önce yakındı bana karşı bakıyordu hep bana el ele geldik yanlışlıkla kaç kere hep dibimde bitiyordu ondan sonra konuşma başladı buluşma teklifi ettim cevap vermedi reddetti kısaca sonra 10 gün sonra yazdım az bisi konustuk ortadan kayboldu hoşlandığımı söylücektim ona çok ilgisiz davranıyor bana üzüldüm
Direkt yazarsan olur. Dinlerim
Bir çocukla konusuyordum 16,17 gündür başta ben konuşmadan önce yakındı bana karşı bakıyordu hep bana el ele geldik yanlışlıkla kaç kere hep dibimde bitiyordu ondan sonra konuşma başladı buluşma teklifi ettim cevap vermedi reddetti kısaca sonra 10 gün sonra yazdım az bisi konustuk ortadan kayboldu hoşlandığımı söylücektim ona çok ilgisiz davranıyor bana üzüldümm
Nedir derdiniz anlatın hele
Anlattımm
İyi bari
Elbette dinleriz anlatabilirsiniz
Dinlerim anlat
Bir çocukla konusuyordum 16,17 gündür başta ben konuşmadan önce yakındı bana karşı bakıyordu hep bana el ele geldik yanlışlıkla kaç kere hep dibimde bitiyordu ondan sonra konuşma başladı buluşma teklifi ettim cevap vermedi reddetti kısaca sonra 10 gün sonra yazdım az bisi konustuk ortadan kayboldu hoşlandığımı söylücektim ona çok ilgisiz davranıyor bana üzüldüm
Anlat
Yorumlarda anlattım oku
olurrrrr
demekkı unutman lazım cnım
söylesem mi hoşlandığımı
Neyın var
Aşk meşk
Naptılar
Beğenmemiş seni
o zaman kendi neden yürüdü
Bosluguna gelmiştir
Tamam
Konu ne
Aşk
Aşksa bu saaatte kaldiramam
Timam
Dinlerim canım sıkılıyor zaten
Aglarım ama
Sıkıntı yok teselli ederim
Sana karşı olan hevesi gitmiş olur arada böyle şeyler yoluna devam et
Sabah yazdım direkt cevap verdi bak 10 gün yazmadım inat ettim sonra çok az konustuk yine kayboldu canım
Belediye çağır belediye yardımcı olur sana
dinlemem
nedr sıkıntı
Detaylı konuşmak gerek
Anlattım
Detaylı dedim özel
Yoook
Sen bilirsin
Ne oldu ki
Gel buyur
Anlattım
buyur dinlerim
dengesiz birişi kac yasında
Gönder bacoom
Sana ilgisi yok kanka. İlgisi olsa böyle yapmaz.
Başta neden böyle davrandı
Erkek bu, amuda da kalkarbilir. Çok duygu arama.
Yok bana karşı ilgiliydi ben yüz vermedim hatta beni beğendiğini falan dedi ben normal davrandım sonra ona yakın davrandım ben
Dinleyem bacım anlat
O çocuktan ümidini kes hiç bir şey olmaz bir çocuk ya Baştan hoşlanıyordur bilgi gösterir ya da sonradan hiçbir şey olmaz insanı Ümit bitirir ümidini kes
Bi öyle bi böyle
ekle beni konuşalım
Anlattım işte
Erkekler kızlar gibi değildir sonradan hoşlanmazlar Erkekler kızlara hep cinsel olarak yaklaşırlar beğenirseler baştan beğenirler beğenmezseler sonradan asla beğenmezler Yani sen ümidini kes Önümüzdeki maçlara bak
Peki
Kıyamam ya O ne masum bir Peki Demek öyle
Yanında olsam Saçlarını okşardım
Peki işte
Gel gel özelde konuşalım çok mahsun gördüm seni teselli lazım sana
Ya canım sıkkın anla işte
Tamam işte ya canının sıkıntısı gider eğleniriz biraz
Yok sağol
Çok tatlısın ya yerim seni
Yok yeme
Neyse umarım o çocuk yer bari
Heder olmadan
Boş yapma
Senin isteğin bu değil mi zaten ya akşamdan beri ağlıyorsun burada çocuk bana Yüz vermedi diye
Umarım yüz verir diyorum ama zor yani
Tamam
Telgraf çıktığından beri herhalde onu kullanıyorsun tek kelime
He
E cevap cevap bir heyecanlandırma beni ya bildirim geliyor boş boş
Cevap verme o zaman
Sen cevap veriyorsun diye veriyorum
Bak burada sana hazır bir erkek var Sen gitmiş o canım uğraşıyorsun
Allah aşkına abi boş konuşma cidden
Aha şimdi de abi olduk
Gelseydin özele konuşurduk işte gecenin kaçı olmuş burada bekliyorsun
Abisin zaten kaç yaşında adamsın
Sen kaç yaşındasın
Küçük müsün o kadar
Evet 22
Küçül de cebime gir sanki 12 yaşında
38 yaşında kocaman adam abisin.
Arkadaşı 38 yaşı niye bu kadar yaşlı geliyor size Vallahi yaşlanmışım ya
Psikolojimi bozdun Ben gidiyorum
Oysa ne hayallerin vardı
Evet yaşlısın
Evet yaşlıyım
Aha da yazmıyorum sana bir daha Küstüm
Tamamm
Özür mü diliyorsun Özelden mi konuşacağız yoksa
dinlerim
bekliyorum
Bir çocukla konusuyordum 16,17 gündür başta ben konuşmadan önce yakındı bana karşı bakıyordu hep bana el ele geldik yanlışlıkla kaç kere hep dibimde bitiyordu ondan sonra konuşma başladı buluşma teklifi ettim cevap vermedi reddetti kısaca sonra 10 gün sonra yazdım az bisi konustuk ortadan kayboldu hoşlandığımı söylücektim ona çok ilgisiz davranıyor bana üzüldümmm
Neden bozuk
Aşşşkk
Aşk acısı mı
Yok kanka anlattım oku istersen
Minik bir üzüntü karşılık görmemişsin
Evet
Ok takılma çok uzulme kalbini yorduguna değmez
Hıı
Unut gitsin düşünme bile
Öyle olmuyor
15 gün de o kadar baglandin mi
Üzüldüm işte dengesizce davranıyor bi ilgili Bi ilgisiz
Ha ilgi bagimlisisin sen
He
Bu tür şeyler normal ilgi azalır gittikce
Erkek milleti değil misiniz
Aynen
Evett
Çok anlam yükleme herşeye mutsuz olma
Hıhı
Güzel kalpli ve masum temizsin
Sağol
Anlat gelsin
Ağlarımmmm
Olsun. Ağlayabilmekte bir erdemdir. Bunu yapamayanlarda var
Yakında çıkar ortaya kendini üzme bunun için. Belki bu şekilde olması çok daha iyidir. Birde bu yönden bak
Nasıl çıksın ki o kadar yürüyüp yürüyüp yüz bulamayınca ben ona yakın davranınca böyle yaptı
Olayın özünü görmelisin. Resmen senin üzerinden ego tatmini yapmış. Kendini sözde ağırdan satıyor. Sanki bulunmaz hint kumaşı... Şunu düşün. Bu yapıda birisi ile bir yıla çıksaysın ne olurdu?
Sonu çok çok daha kötü olurdu...
Resmen seni manipüle etmiş. Sen yakınlık gösterince havaya girip kendini değerli görüp girmiş
Evet ego işte ben ona uzak olunca kendi peşimden koşuyordu işte yazıyordu hemde
Kaçan kovalanır. Kendini daha fazla üzüp onu yüceltme lütfen ve kendi değerini farket...
Herkesin yapmaya cesaret edemediğini ya da yapmadığını sen yapmışsın. O ise bunu bile anlamayacak kadar yontulmamış birisiymiş. Çok ciddiyim sen bu hale geldikten sonra gelip senin ayaklarına kapansa, ayağının tozunu silmeden yola devam etmen gerekir
Kaçan kovalanır taktiğini zaten uyguladım tam 10 gun sonra yazdım diyorum hemen döndü mesajıma çok az konustuk sonra kayboldu gitti yine
Senin için demedim ki zaten...
O yapıyor halen...
Neden yapıyor neden
Engellemiyor bile hep ben yazıyorum
Cevabını kendin veriyorsun işte... Neden engellesin ki? Sen her yazdıkça onun bi taraflarını kaldırıyorsun... Her onun peşinden gidişinde onun daha çok kasılmasına ve kendini vazgeçilmez sanmasına sebep oluyorsun.. Bu yaptıklarınlada kendini değersizleştiriyorsun?
Soruyorum sana
Sen bu kadar değersiz misin?
İlgiyi kes diyorsun kestim nasıl bana eskisi gibi davranır peki
Davranmasın... Uzak dur. Gerçekten seni tamamen alt üst eder bu tip
Davransın alışkınım ben
O zaman bana müsade... Sonrada kalkıp bana şöyle davranıldı böyle davranıldı diyorsunuz...
Yardımcı olabilirsin
Sen sana kötü davranılmasını istiyorsun. Bilmiyorum belki farkındasın belki değilsin. Kendi kendini onun gözünde değersizleştiriyorsun. Yardımcı olabilmek için az önce sana dedim ki sen bu kadar değersiz misin? Bence değilsin...
Tabi ki yardımcı olmak isterim fakat gerçekleri görmek istemeyen birine alemi cihan bir araya gelse gösteremez
Oyyy oyyy
Hemde oyyy ki oy
Çok darlandım
Kendini çok ileri strese sokacak kadar tekrar etme düşünsel olarak. Çok takılırsan hayatını olumsuz etkiler ve güzel anları kaçırırsın. Böyle daraldığında ılık duş çok iyi gelir. Veya kulaklığını takıp yağmur sesi dinlemek...
Zaten bu hafta iş hayatım iğrenç yoruyor birde bu aşk durumu iğrenç oldu iyice kötü oldum
Hiç duymadın mı? Gelmeye başladığında üst üste gelir. Kehribar tesbih taneleri gibi takır takır dizilir ardı ardına...
Ve seni bu döngüye sokup bağlı tutan ipi koparıp sorunu çözmekte tamamen senin elinde
🥹🥹🥹
Peki düşüncen nedir şu an?
Ona hissimi söylemek
Müsadenle ben bi koşup koşup kendimi duvara fırlatıp geliyorum
Olur
Hislerini ona söylediğinde seni cepte görecek. Daha da diyecek bir şey (çokta) kalmadı.
Düşünmesin
Hı hmm
Hıhıı
dınlerım
Aglıcam simdi
Dinliyorum
Buyur anlat
Dinlemem