1 yılyüzsüz gibi dolanma erkeğin peşinde istemiyorsa istemiyor sonra kullanıp atar bir kenara ağladığın ile kalırsın insanları zorlamanın ısrar etmenin alemi yok bence ergence
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
1 yılHayır olsun anlat bakalım Allah büyüktür bir çare bir yol vardır elbet
01 Yorumla
Soran1 yılBir çocukla konusuyordum 16,17 gündür başta ben konuşmadan önce yakındı bana karşı bakıyordu hep bana el ele geldik yanlışlıkla kaç kere hep dibimde bitiyordu ondan sonra konuşma başladı buluşma teklifi ettim cevap vermedi reddetti kısaca sonra 10 gün sonra yazdım az bisi konustuk ortadan kayboldu hoşlandığımı söylücektim ona çok ilgisiz davranıyor bana üzüldüm
1 yılDirekt yazarsan olur. Dinlerim
01 Yorumla
Soran1 yılBir çocukla konusuyordum 16,17 gündür başta ben konuşmadan önce yakındı bana karşı bakıyordu hep bana el ele geldik yanlışlıkla kaç kere hep dibimde bitiyordu ondan sonra konuşma başladı buluşma teklifi ettim cevap vermedi reddetti kısaca sonra 10 gün sonra yazdım az bisi konustuk ortadan kayboldu hoşlandığımı söylücektim ona çok ilgisiz davranıyor bana üzüldümm
1 yılDinlerim canım sıkılıyor zaten
05 Yorumla
Soran1 yılAglarım ama
- 1 yıl
Sıkıntı yok teselli ederim
Soran1 yılBir çocukla konusuyordum 16,17 gündür başta ben konuşmadan önce yakındı bana karşı bakıyordu hep bana el ele geldik yanlışlıkla kaç kere hep dibimde bitiyordu ondan sonra konuşma başladı buluşma teklifi ettim cevap vermedi reddetti kısaca sonra 10 gün sonra yazdım az bisi konustuk ortadan kayboldu hoşlandığımı söylücektim ona çok ilgisiz davranıyor bana üzüldüm
- 1 yıl
Sana karşı olan hevesi gitmiş olur arada böyle şeyler yoluna devam et
Soran1 yılSabah yazdım direkt cevap verdi bak 10 gün yazmadım inat ettim sonra çok az konustuk yine kayboldu canım
1 yılNedir derdiniz anlatın hele
02 Yorumla
Soran1 yılAnlattımm
- 1 yıl
İyi bari
1 yılBelediye çağır belediye yardımcı olur sana
00 Yorumla
1 yılElbette dinleriz anlatabilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDetaylı konuşmak gerek
04 Yorumla
Soran1 yılAnlattım
Cevap sahibi1 yılDetaylı dedim özel
Soran1 yılYoook
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin
1 yılDinlerim anlat
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
1 yılAnlat
01 Yorumla
Soran1 yılYorumlarda anlattım oku
1 yılbuyur dinlerim
02 Yorumla
- 1 yıl
dengesiz birişi kac yasında
- Aşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı.
1 yılolurrrrr
03 Yorumla
- 1 yıl
demekkı unutman lazım cnım
Soran1 yılsöylesem mi hoşlandığımı
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Neyın var
07 Yorumla
Soran1 yılAşk meşk
Soran1 yılo zaman kendi neden yürüdü
Soran1 yılTamam
Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı. Neden bozuk
021 Yorumla
Soran1 yılAşşşkk
Soran1 yılYok kanka anlattım oku istersen
Soran1 yılEvet
Soran1 yılHıı
Soran1 yılÖyle olmuyor
Soran1 yılÜzüldüm işte dengesizce davranıyor bi ilgili Bi ilgisiz
Soran1 yılHe
Soran1 yılErkek milleti değil misiniz
Soran1 yılEvett
Soran1 yılHıhı
Soran1 yılSağol
1 yılKonu ne
03 Yorumla
Soran1 yılAşk
- 1 yıl
Aşksa bu saaatte kaldiramam
Soran1 yılTimam
Anlat gelsin
034 Yorumla
Soran1 yılAğlarımmmm
Soran1 yılNasıl çıksın ki o kadar yürüyüp yürüyüp yüz bulamayınca ben ona yakın davranınca böyle yaptı
- 1 yıl
Olayın özünü görmelisin. Resmen senin üzerinden ego tatmini yapmış. Kendini sözde ağırdan satıyor. Sanki bulunmaz hint kumaşı... Şunu düşün. Bu yapıda birisi ile bir yıla çıksaysın ne olurdu?
Sonu çok çok daha kötü olurdu...
Resmen seni manipüle etmiş. Sen yakınlık gösterince havaya girip kendini değerli görüp girmiş
Soran1 yılEvet ego işte ben ona uzak olunca kendi peşimden koşuyordu işte yazıyordu hemde
- 1 yıl
Kaçan kovalanır. Kendini daha fazla üzüp onu yüceltme lütfen ve kendi değerini farket...
Herkesin yapmaya cesaret edemediğini ya da yapmadığını sen yapmışsın. O ise bunu bile anlamayacak kadar yontulmamış birisiymiş. Çok ciddiyim sen bu hale geldikten sonra gelip senin ayaklarına kapansa, ayağının tozunu silmeden yola devam etmen gerekir
Soran1 yılKaçan kovalanır taktiğini zaten uyguladım tam 10 gun sonra yazdım diyorum hemen döndü mesajıma çok az konustuk sonra kayboldu gitti yine
Soran1 yılNeden yapıyor neden
Soran1 yılEngellemiyor bile hep ben yazıyorum
- 1 yıl
Cevabını kendin veriyorsun işte... Neden engellesin ki? Sen her yazdıkça onun bi taraflarını kaldırıyorsun... Her onun peşinden gidişinde onun daha çok kasılmasına ve kendini vazgeçilmez sanmasına sebep oluyorsun.. Bu yaptıklarınlada kendini değersizleştiriyorsun?
Soruyorum sana
Sen bu kadar değersiz misin?
Soran1 yılİlgiyi kes diyorsun kestim nasıl bana eskisi gibi davranır peki
Soran1 yılDavransın alışkınım ben
Soran1 yılYardımcı olabilirsin
- 1 yıl
Sen sana kötü davranılmasını istiyorsun. Bilmiyorum belki farkındasın belki değilsin. Kendi kendini onun gözünde değersizleştiriyorsun. Yardımcı olabilmek için az önce sana dedim ki sen bu kadar değersiz misin? Bence değilsin...
Tabi ki yardımcı olmak isterim fakat gerçekleri görmek istemeyen birine alemi cihan bir araya gelse gösteremez
Soran1 yılOyyy oyyy
Soran1 yılÇok darlandım
Soran1 yılZaten bu hafta iş hayatım iğrenç yoruyor birde bu aşk durumu iğrenç oldu iyice kötü oldum
Soran1 yıl🥹🥹🥹
Soran1 yılOna hissimi söylemek
Soran1 yılOlur
Soran1 yılDüşünmesin
Soran1 yılHıhıı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
s 1 yıldinlemem
00 Yorumla
1 yılBuyur anlat
00 YorumlaDinlemem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılnedr sıkıntı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 44,5b cevap paylaştı. Ne oldu ki
00 YorumlaGel buyur
01 Yorumla
Soran1 yılAnlattım
1 yılGönder bacoom
05 Yorumla
- 1 yıl
Sana ilgisi yok kanka. İlgisi olsa böyle yapmaz.
Soran1 yılBaşta neden böyle davrandı
- 1 yıl
Erkek bu, amuda da kalkarbilir. Çok duygu arama.
Soran1 yılYok bana karşı ilgiliydi ben yüz vermedim hatta beni beğendiğini falan dedi ben normal davrandım sonra ona yakın davrandım ben
1 yılDinleyem bacım anlat
045 Yorumla
- 1 yıl
O çocuktan ümidini kes hiç bir şey olmaz bir çocuk ya Baştan hoşlanıyordur bilgi gösterir ya da sonradan hiçbir şey olmaz insanı Ümit bitirir ümidini kes
Soran1 yılBi öyle bi böyle
- 1 yıl
ekle beni konuşalım
Soran1 yılAnlattım işte
- 1 yıl
Erkekler kızlar gibi değildir sonradan hoşlanmazlar Erkekler kızlara hep cinsel olarak yaklaşırlar beğenirseler baştan beğenirler beğenmezseler sonradan asla beğenmezler Yani sen ümidini kes Önümüzdeki maçlara bak
Soran1 yılPeki
- 1 yıl
Kıyamam ya O ne masum bir Peki Demek öyle
- 1 yıl
Yanında olsam Saçlarını okşardım
Soran1 yılPeki işte
- 1 yıl
Gel gel özelde konuşalım çok mahsun gördüm seni teselli lazım sana
Soran1 yılYa canım sıkkın anla işte
- 1 yıl
Tamam işte ya canının sıkıntısı gider eğleniriz biraz
Soran1 yılYok sağol
- 1 yıl
Çok tatlısın ya yerim seni
Soran1 yılYok yeme
- 1 yıl
Neyse umarım o çocuk yer bari
- 1 yıl
Heder olmadan
Soran1 yılBoş yapma
- 1 yıl
Senin isteğin bu değil mi zaten ya akşamdan beri ağlıyorsun burada çocuk bana Yüz vermedi diye
- 1 yıl
Umarım yüz verir diyorum ama zor yani
Soran1 yılTamam
- 1 yıl
Telgraf çıktığından beri herhalde onu kullanıyorsun tek kelime
Soran1 yılHe
- 1 yıl
E cevap cevap bir heyecanlandırma beni ya bildirim geliyor boş boş
Soran1 yılCevap verme o zaman
- 1 yıl
Sen cevap veriyorsun diye veriyorum
- 1 yıl
Bak burada sana hazır bir erkek var Sen gitmiş o canım uğraşıyorsun
Soran1 yılAllah aşkına abi boş konuşma cidden
- 1 yıl
Aha şimdi de abi olduk
- 1 yıl
Gelseydin özele konuşurduk işte gecenin kaçı olmuş burada bekliyorsun
Soran1 yılAbisin zaten kaç yaşında adamsın
- 1 yıl
Sen kaç yaşındasın
- 1 yıl
Küçük müsün o kadar
Soran1 yılEvet 22
- 1 yıl
Küçül de cebime gir sanki 12 yaşında
Soran1 yıl38 yaşında kocaman adam abisin.
- 1 yıl
Arkadaşı 38 yaşı niye bu kadar yaşlı geliyor size Vallahi yaşlanmışım ya
- 1 yıl
Psikolojimi bozdun Ben gidiyorum
- 1 yıl
Oysa ne hayallerin vardı
Soran1 yılEvet yaşlısın
- 1 yıl
Evet yaşlıyım
- 1 yıl
Aha da yazmıyorum sana bir daha Küstüm
Soran1 yılTamamm
- 1 yıl
Özür mü diliyorsun Özelden mi konuşacağız yoksa
1 yıldinlerim
02 Yorumla- 1 yıl
bekliyorum
Soran1 yılBir çocukla konusuyordum 16,17 gündür başta ben konuşmadan önce yakındı bana karşı bakıyordu hep bana el ele geldik yanlışlıkla kaç kere hep dibimde bitiyordu ondan sonra konuşma başladı buluşma teklifi ettim cevap vermedi reddetti kısaca sonra 10 gün sonra yazdım az bisi konustuk ortadan kayboldu hoşlandığımı söylücektim ona çok ilgisiz davranıyor bana üzüldümmm
1 yıldınlerım
01 Yorumla
Soran1 yılAglıcam simdi
1 yılDinliyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler