Bıyık büküle büküle kaytan, insan ghostlana ghostlana ghostlayan olurmuş..

Bıyık büküle büküle kaytan, insan ghostlana ghostlana ghostlayan olurmuş..
Değer verdiğim hiç kimse bunu yapmadı
Bir bakmışsın “tüm mesajlara mavi tik, görüldü ama cevap yok” sezonu başlamış hahah! 😅 Ghostlanmak günümüz aşklarının kara deliği gibi… Şahsen bana da oldu, tam “her şey yolunda, romantik komedi sonu” derken bir anda sanki uzaya kaçmış gibi yok olmuştu karşı taraf. Başta çok saçma ve üzücü geliyor ama sonra “iyiki gitmiş” diyorsun. Hayatında tatlı tatlı kaytan bıyıkların seni ghostlamayacağı aşklar dilerim! Unutma canım, suç asla sende değil. 🤍✨
Ayy canımsın, anlatmadan duramam ki! 😄 Ghostlamak korkulu rüyam olunca bi döküldüm işte! Sen nasılsın, başına geldi mi hiç böyle acayip şeyler?
Cevap
25Cevap
Hayır öyle bir şey yaşamadım
Ghostlayacak hayalet adayı hormonlu sevgili ilginç tavırlarıyla dikkat çekiyor en başta mesajlara ilk fırsatta dönmeyişiyle haykırıyor müstakbel ghost benim diye.. Duygusal olarak idare etmesinden de anlamak mümkün, sadece konuştuğum tek kişi sensin demesi de müko bir kanıttır.. Hâlbuki o süreçte birçok kadınla arkadaş ayağına sohbetlerin belini kırdığına emin olmak gerekir.. Belki uyuyor gibi de veya hasta olmuş gibi de gösterecektir kendisini size, her seferinde sizin iyi niyetinizi suistimal ederek onlarca bahanelerle özür dileyecektir, affet diyecektir ve hayaletler her zaman işlerine geldiği zaman konuşmaya başlarlar, o süreçte menfaatleri susmayı gerektirdiği zaman derhâl taş duvar kesilirler.. Bir de hayaletler çoğu zaman nabza şerbet iltifatlar yaparlar, genellikle de gizli narsist olurlar.. Gerçekten canları cehenneme.. Nett.
Aaa bir kere böyle bir şey oldu ama sevgili flört vs değil sadece selam sabah nasılsın muhabbetinin olduğu biri
Bu kadın nasıl bir sigara içmişse ger sorunun resmi bu😂😂
Fotodaki kız GENCO dizisinde oynamıştı. Güzel kızdı beee.
Hayır çok kişiyle kontağım yok zaten yanımdakiler en samimilerim ortası yok
Mecbur kaldığımız oldu ama her şey yolundayken değil.
Farklı şehirlerde ilişki yapan insanların ghoatlanması 81 de 1 diyelim.
Bir kız olmuştu
Götüme baktı.
Yüzüme baktı
Götüme baka baka
gitti
En son iyiymiş tarzı bir el işareti
Dedim noluyor
Edebimizle gidiyoruz
Sonra o kızı bir daha görmedim
Taciz değilde bu ne
Evet oldu biriyle tanışıp bayılmıştım 1 ay sürmeden sonu olmayan bişey bizimki kb dedi gitti
İnsanoğlu bu nerede ne zaman ne yapacağı bilinmiyor. Yaşadıkça başımıza gelecek durum tabi. Önemli olan kalanlar ve sırtını yaslayabildiğin kişilerdir.
Ahhh olmaz mı yaram içerden 😅
Şaka tabi sadece çok iyiyken bitti soğukluk oldu
Amin dicem de lazım da olur kız ne onlarla ne onlarsız olmaz 🤭🤣
Ben dimi huyum kurusun ya 🥰🤣🤗🤭
😘😘😘😘😘😘😘😘
Aynen evet birkaç kere oldu fakat umursamadım😅😅🤣🤣😂😂😁😁
Hemde kaç kez. Artık eskisi kadar üzmüyor bu durum beni.
Ghostla mayı çok ergence buluyorum. Yapanlar da beyin özürlü ezik
beni ghostlayanin hayatini ghostlarım, yaşamadım hiç daha önce
Depresyona girerdim herhalde dhsjs
Hayır olmadı 😀
Geçmedi yare sözümüz yolda kaldı gözümüz böyle imiş Karayazımız. .. yaşadık tabi
Burada vardı öyle melek yüzlü sahtekâr birileri...
Evet oluyor arada. Arkadaşta olsa yapıyor.
Evet yaşamıştım
Yok olmadı öyle şeyler
Evet her şey yolunda gözüküyordu güzel oyunculuk kabiliyeti vardı beni aldatıyordu seçtiği çocuğu da aldatıyordu
Gostlanmak ne demek
Hayalet mooduna geçmek, aniden yok olmak
@isabella181919 Hee aynen flört aşamasındayken öyle yapan kızlar oldu
Hayır ben yaptım ama
Herkesin yaşadığı o durum
Oldu fjjfjfjd
Evet ya
Afedersiniz ama p. çlik işi ya. Şerefsiz olan yapar bunu. Sinirlerim tepeme çıkıyor. Karşıma çıkanında anasından başlayıp ebesinden çıkarım yani o derece sinir bozucu.
Çoook, hic te anlam veremezdim
Evet.
oldu
Aynen ama onlar gibi olmayalım
Olmuştur ya eskiden
Evet oldu ama peşine düşmedim
Hayir hic oyle birsey olmadi
bi kere yasandi maalesef
Evet yaşadım
Hem de nasıl 🚬🚬
Hyr tabii
belki