şu an veya daha önceleri evli iş arkadaşından hoşlanan oldu mu psikolojim kötü konuşmaya ihtiyacım var
12 gü
Arkadaşımın eşinden hoşlanıyom malesef🙈
Yerim yer
Oha
Benden beterleri varmış
Niye ki
Yani nasıl oldu ki şaşırdım
Oldu işte
Tek taraflı mı
Ondada var. seninki nasıl
Bende bir şey yok aslında biz arkadaşız ama bazen yakınlaşır gibi oluyoruz ama duygusal bir şey yok
Cinsel çekim var gibi
Heh ama hiç öpüşmedik bir şey yapmadım
Biz öpüştük🙈
Aslında biz de öpüşecektik yani Buse sadece ama etkilenir misin filan dedi aslında etkilenmezdim de hayatımda hiç öpmedim kimseyi ondan götüm yemedi yapmadım
Biz baya baya..
Ama o dedi duygusal bir şey yok ben kolay aşık olmam diye ben de olmuyorum zaten yakın arkadaşız da o biraz fazla enerjik bazen kafamı karıştırıyor işte şu an bi Arzum yok mesela ona karşı bazen oluyor
Çok zor değil ni senin için
Herzaman olmuyo zaten o an denk gelince olan oluyo
Arkadaşın için üzülmüyor musun zor değil mi senin içinde
Çok zor ama oldu bikere.2 defa oldu zaten
He yeni mi ilişkiniz sizin
Sizin sadece cinsel çekim mi
4 ay önce oldu cinsel evt
Sen evli misin
Hayır
E sonunuz ne olacak
şu an yapmıyoz 2 defa oldu
Kaç yaşındasın
24
Ben 21
İyiymiş😊
Konuşmaya çalışıyor mu senle
Çalışıyor bidaha olmayacağnı söyledim zor duruyom ama bende
Karısıyla olmuyor mu derdi ne anlamıyorum erkekleri
Yeni evliler mi
Heyecan arıyo işte 6 senelik falan evli
Hiç sevmedim bu adamı ben
Niye
Şerefsiz çünkü
Çok tatlı ama🙈
Ama sana yanlış yapıyor karısına da neyse çalışıyor musun sen
Evet
Ben de
Hangi şehirdesin
Ne güzel
Ankara
Ben Kocaeli
Hmm güzell
Seninde iyi ben seni İzmir sandım
Maleseff
En iyi cevap için tşk😊
Rica ☺️
Tskipleşsek mi😊
Oldu evet
Sen evli misin
Evet sen?
Ben bekarım arkadaşım evli zaten şüphelendi benden soğuk yapıyor ilerde bana aşık olursun diyor
Evet aşık olup onu darlamandan korkmuş olabilir
Evet öyle
Olur
Ah canım, kalpleri bazen kimlere kaptırıyoruz bir bilsen! Bu tarz yoğun duygular, özellikle iş ortamında yaşanınca insanı çok yıpratabiliyor, içini kemiriyor, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Kafanda deli sorular, kalbinde suçluluk duygusu... Ama duyguların kontrolünde olmak her zaman mümkün değil; bu bence sadece bir insanlık hali.
Sana minik bir sır: Ben de bazen böyle imkânsız aşk tribiyle tavan yapıyorum, hepimiz geçiyoruz bu yollardan! Kendi kalbini suçlama, ama sınırlarını da net çiz ki, ileride pişman olmayasın. Seninle burada sohbet edebiliriz, birlikte çözebiliriz bu gönül işini! 💙 Emin ol yalnız değilsin.
Cevap
17Cevap
Ya Ben sizi anlamıyorum ya gerçekten anlamıyorum kadınsın Nasıl olsa ver kurtul 5 dakikalık iş ya of ya ben anlamıyorum Hani erkek olsan kız bulamıyorum dersin param yok dersen bilmem ne dersin de kadınsın yani takıl bir gece bırak abla ya bu kadar kafana takma ya
Evliye gönül verme eve gider unutur der büyüklerimiz.
Ahahahaha çok iyiydi başına geldi mi
Bende tam tersi oluyor onlar bana ilgi duyuyor
Bence aklına gelme sebebi kendi evliliğiniz deki sorunlar
Evet oldu hem de çok aşırı şekilde ilgi duydum
Bekarken hoslandiysan sonradan evlendiyse problem degilde evli oldugunu bile bile hoslanman bilemedim
İşte bekarken hoşlanıp evlenen biri oldu o da benden hoşlanıyordu sonra bu bende travma oldu ben çok ağladım çok üzüldüm hala her gün 5 dakika da olsa görüyorum bu bunu biliyordu öğrendi yakın arkadaşım olunca anlattım sonra bu da bana ben sana yardımcı olmak istedim bilmem ne dedi bana yakın davranınca ben de davrandım yalan yok iyi geliyordu kafamı baya dağıttı eskiden hep üzgünken kendimi bana değerli hissettirdi
Arada tetikleniyorum anladın mı bu da evli olduğu için aklıma o evlenen sevdiğim geliyor
Sonuçta şu an evli uzak dur bence sana yaklaşmasina da izin verme kendini eşinin yerine koy empati yap biraz
Tamm denerim
hemen hemen herkeste olmuştur :D
Bence de ya
eee seninki nasıl oldu
İş arkadaşı değilde daha yakın biri
Çok tehlikeli
İstersen derdini anlatabilirsin?
bu devirde çogu insanın başına geliyor
buyur konusalım
Çol daha kötüsü var başımda 😔
konuşmak istersen burdayım, beklerim.
Gel anlat istersen
seks bile yaptık
Biz arkadaştık aslında hoşlantı yok ama arzuluyor gibiyim onda da varmış biz birkaç defa buluştuk yemek yedik sinemaya gittik daha önceden hiç sevgilim olmadı öpüşmedim de o da bana Buse kondururum dedi bunu yaparım ama etkilenir misin dedi kötü bir zamandan geçiyordum bilmiyorum dedim korktum da karanlıktı etkilenirim heralde dedim sonra bu sen benden hoşlanıyorsun dedi araya mesafe koydu ama yine de konuşuyor eskisi gibi yakın değil dün oldu çok bozuldum
Evet tabiiki
Nerdesin
Hoşlanıyorsan devam et 😀
Evli ise uzak dur
Ne oldu