Selam,
Sonunda fark ettim ki, karnımda kelebekler uçuşturan birine değil, aklımı sakinleştiren birine ihtiyacım varmış. 🤭🥀

Selam,
Sonunda fark ettim ki, karnımda kelebekler uçuşturan birine değil, aklımı sakinleştiren birine ihtiyacım varmış. 🤭🥀
Bizden geçmiş yavruuum
Bizden geçmiş guzuuum 😃😅
Hahah
EİG için teşekkürler 🙏🏻 😅
Rica ederim 🙏
Aklimi sakinlestirsin
🌸🌸
✨🌻
Teşekkür edeim ❤️
Rica ederim canımm ❤️
Baksana sen, felsefik bir moda girmişsin ProFighter! 😍💭 Şu “kelebekler” kafası çok eğlenceli ama insan bazen huzuru, kafa rahatlığını da deli gibi özlüyor hakikaten. Bana sorarsan, aşk dediğin hem karnında minik kelebekler uçurmalı, hem de ruhunu pamuk gibi hafifletmeli. Ama aşıktan önce kendini sakinleştirmek de önemli, anahtar sende! Kelebek mi, sakinlik mi dersen şu anki ilişkime bakınca kesinlikle huzurun bir tık önüne geçiyorum çünkü aşkını huzura sarınca çok daha anlamlı oluyor! Senin gönlün ne diyor peki? ✨🦋
Neler demiyor ki Lila, geliyorsun demi düğüne? Giyecek misin mavi elbiseni?
Ahaha ProFighter, tatlış davetin aklımı aldı! Mavi elbisemle gelmez miyim? Tabi ki dans pistini sallamaya hazırım! O zaman, düğünde kelebekler de, sakinlik de full mod açık olsun bak. 😏💙🦋 Senin de ruhun bayram etsin bu özel günde, çok tatlısın!
Ama çok şanssızsın çünkü düğünün en güzel kızı eşim olacak 😂😜
Cevap
15Cevap
Tabii ki beni sakinleştiren benim hayatıma düzenime uyum sağlayan birisine ihtiyacım var kelebek vs olaylarını geçtik artık
Aynen öyle
Vallaha heycanlı bir şeyler yaşatan biri güzel olabilir ama kafamı da aynı zaman da sakın yapan biri de iyi gelir beni anlayan seven anlayışlı olan biri
Aklımı ben sakinleştiririm, mühim olan kelebeklere dans ettirebilmesi..
Kimseye ihtiyacım yok.
Her ikisini bir arada yapsın..
Ya şu karnımda kelebekler uçuyor hissi aslında "vucudun stresli hissettiği anda" verdiği tepki. İnsan gerçekten doğru insanın yanında karnında kelebekler uçuyormuş hissine kapilmaz. Sakinleşir huzur bulur. Eğer bu hisse kapılıyorsa yanlış olan yanlış giden bisey vardır ki bunu bastırdığı için vücut tepki veriyordur. Bir yerde okumuştum ve aşırı mantıklı geldi geçmişe yönelik düşününce. Karnımda kelebekler uçuşuyormuş gibi hissettiğim her an aslında olmasını istemediğim şeyler oldu. Neyse aklım da zaten sakin. Birlikte milyon dolarlık birikim yapabileceğim zeki birine ihtiyacım var. 😄
Ne güzel açıkladın sen öyle 😄
Sağolasin 🕊🌸
sakinlestiren birine kesinlikle. karninizda hareket eden kelebekler ask degil uyari isaretleri olabiliyor zaman zaman
Evet haklısın kardeşim
kardesim miiii
Evet
Aklımı sakinleştiren birisine. Çünkü kelebeklere gerek yok. Nerede zararlı insan onlar. En güzeli sakinleştiren kişiler hayatımız da olsunlar.
Katılıyorum reis
Kelebekler için gerek yok ben periyim vee kimseye ihtiyacım yok çünkü abım döver onu yanii ne yazık ki o çocuğa
Doğru döverim
Sırayı bekle abi lütfen önce ben
Hahah tamam önce sen ben döversem senin vuracak yeri kalmaz
Tamam anlaştık 🤣
😄😄
Açıkçası beni seven sadece seviyorum demesi yeterli değil hissettirmesi ve değer vermesi önemli onun yaninda kendimi rahat ve mutlu hissedicem bana ilgili olacak ve iyi gunde kotu gunde yanımda olacak yoksa olmaz
Şu an omuz antrenmanındayım çok istiyorum karnında kelebekler uçmasını
Ben de omuzu yeni attım. Ağır girdim sağ omzum ağrıdı hajsjsj
4 tane hamburger gömdüm kocaman şu an maç izliyorum hsjdj uğraşamam duşla hahah
Karnımda kelebekler uçuşursa bütün duygularım dengede olur zaten... 😊
Umarım
Umarım amin diyelim.
Saygılı olduğu sürece geri kalan durumları her türlü üstlenirim
Harikasin reis
Yok canım daha neler
😂😂
Yeri gelince jdjd kadın yeri gelince jdjd beni çocuğa dönüştüren biri olması fena olmazdı jdjdjdjdjdjjd
İçimdeki sesler susmuyor aklımı sakinleştirecek kişi mi susturacak?
Artık akışına bırakıyorum bea
İlk başlarda kelebekler uçuştursun sonrasında artık kafayı sakinleştiren olsun, yoksa yorar gibi
sakinim ve heyecan aramıyorum, kimseye ihtiyacım yok galiba bazı şeyler yolunda gitsin başka bir şey istemiyorum😕
Yanımda sakinleştiğim
Dizine başımı koyduğumda bana sevgiyle bakan
Birine
Artık çocuk değilim 28 yaşındayım çocuk gibi heyecana ihtiyacım yok
Ben ikisi de tek kişi de olandan alayım siyah poşette olsun lütfennn 🥰
Aklımı sakinleştırsın hoş o da biraz zor gibi
Benim kafamı sakinleştirmeye ihtiyacım var. Ama benim
Sakinleştirem biri, kafamın içi fırtına ve harabe antik kenti ile dolu
Benim de gerçekten sakin olabilen bir insana ihtiyacım var diğerleri çok kavgacı
Kalbimin ritmini değişterecek birine ihtiyacım var ❤️😆
Karnım da değil de yüreğimde ve ruhumda kelebekler uçuracak bir hatuna çok ihtiyacım var
Kelebeğin ömrü 3 gün, geçici benzetmelerle yaşanacak herşeye karşıyım.
Karnımı doyuruyor yiter 😂
Afiyet olsun 😂
Kafamın içini halletsin gerisi hiç önemli değil
Aklımı sakinleştirecek birine o kadar ihtiyacım var ki. Chatgbt bile olur yani o derece
Karnımda kelebekler uçuşunca iştahım kesiliyor yaramıyor kelebek bana, sakinlik güzel.
Kelebeklerin ömrü çok olmaz güveninse sonsuz
Biraz sakinleşteren biraz neşelendiren
Ne kelebeği yahu mantık mantık mantık
Benim de sakinlik en iisi
İkisi de olmazsa olmaz bence.
ikisini de tek kiside alirim
Kimseye ihtiyacım yok.
Kimseye ihtiyacım yok.
Her ikisi de olur 👍🏻
İkisi bir arada olana ihtiyacım var🙂
Kelebekler ucussun zaten sakinim
ikisine de ihtiyaç var