Ciddi kavga etmemize rağmen numaramı silmemiş, neden?

Arkadaşımla (erkek) sosyal medyadan 2 3 ay önce tanismistik. Cok önemli bir sinav surecindeydik ona bu konuda butun bilgilerimi, pdf olsun, diger kaynaklar olsun paylastim, gereksiz dosyalarla kendisini ugrastirmadim. Tak ne lazimsa ona sundum. Kendisi ise bana lazim olan bir seyi 1 istedim sonra 2jstedim sonra 3. de cevap vermemisti. Guzel bir arkadaşlığımız vardi fakat 2 aylik süreçte onunda benim de hatalarim oldu. Kendisi benden rahatsiz olduğunu dile getiriyordu. bi ara bakmistim ki snpten cikarmis. Neyse biz yine arada konuşuyorduk falan ama eskisi gibi değil en son artık son noktaya geldik. O arkadaşlığımızın bittigini söylemeye getirdi, fizanada gitsen baska yerdede karsilassam seninle yuz yuze oturup 1 kahve bile icmem aramizda hatirda kalmadi bir sey sen o hatri yiktin dedi. Ben de gercekten hatır bilmedik senmissin dedim, yaptiklarimi soylemeyi sevmiyorum fakat sen sırf sacma dosyalarla ugrasma diye ben sana nice gerekli dosyalar attim calis diye dedim. Ki zaten snapten de cikarmisti. Ha dedim " cok rahatsiz oluyorsun ya benden , ben seni engelleyecegim hicbir sekilde iletisimimiz de olmaz benide görmezsin, cok rahatsiz oluyorsun madem sen de beni engelle numarami sil , Rehberinde kalabalik olmamış olur dedim. Tabikii cevap vermedi bana her zaman 5. dkk icinde cevap veren kişi ki cevap vermeyecegini de biliyordum. Ve 1 ay gecti daha beni engellememis, silmemiste numarami. Bu çocuğun sizce amacı nedir?

Ciddi kavga etmemize rağmen numaramı silmemiş, neden?