Neleri analiz etmeliyim nelere dikkat etmeliyim genelde herkes yalancı çıkıyor ya da rol yapıyor en iyi analiz yöntemi nedir?
14 gü
Cevap
9Cevap
Gerçekten değer veren bir erkeğin davranışlarını anlamak için en kolay yol, onun tutarlı eylemlerine ve davranışlarına dikkat etmektir.
Seven insan bellı eder ilgilenmek isteyen bir yolunu bulur vakıt ayırır ılgılenır üstüne düşmek isteyenın zaten bahanesı bile olmaz. Açken acaba yedimi diye düşür sorar bazen seni seviyorum demekten daha önemlidir “ vardın mı? Karnın agrıyor mu? Hasta mısın? İyimisin? Bugun nasıl geçti anlatmadın hiç? “ demek. Yani kısaca ben böyleyim diye bişey yok ben sana karşı böyleyim diye bir şey var. Bu yuzden istedikten sonra ıkı dag yan yana gelırde istemeden yaprak kımıldamaz..
Hareketlerini anlarsın sen onu değil de o seni seviyorsa eğer Ama sen seviyorsan yandın anlamak zor Çünkü sana kötü davransa bile seviyor dersin
Kardeşim aklına gelen her türlü sorulara cevap vermek isterdim bir ağabeyin olarak yardımcı olmak istiyorum soruların olursa sorabilirsin
çok basit değer veren erkek asla cinsellik açmaz kolay kolay öpmez çünkü insan değer verdiği birine dokunamaz
Değer veren insan dinler, anlar, sende kusur aramaz. Bir yanlışın varsa yol gösterir yanında olur🤷
Bunu anlamanın kolay bir yolu yok, zamanla belli olur.
öyle erkekler bence yok hani asla denk gelmedim varlıklarına inanmıyorum sosyal medyada gördüklerimizin de kurgu olduğuna inanıyorum
Bende ya
Ruhuna odaklanan bir adamı anlarsın be. Bence bu kadar zekan vardır.
Siz önce soruyu anlayacak zekaya sahip olun bence beyefendi
Uykularımı kaçıracak bir yorum daha. 3 defa okudum ve iyice anladım prenses. Teşekkürler
Hayatından senin için ne kadar feragat edebildiğine bak.
Her türlü iyi davranışlar sergiler
anlayamazsın. rol yapıyor olabilir
Özel günlerini hatırlar arar sorar merak eder
Her fırsatta gôtüne şaplağı yapıştırır
Bunu sen anlayacan..
İşte bende o kısmı soruyorum genelde herkes rol yaptığı ya da çok masum gibi davrandığı için analizlerim yetersiz kalıyor
En azından bir şeylerin farkındasın.
O, yüzden şimdi sen duygusal olarak değil mantık olarak bakarsan olaya anlarsın sevdiğini sevmediğini...
O zaman dünyada hiç düzgün erkek kalmamış ya gerçekten of kısmetim kapanmışş
Ama ben çok duygusalım neyse tamam denerim teşekkürler yorum için
Mutlu olmak istiyorsan ya rol yapacaksın ya da yalanları yemiş gibi davranacaksın. Dürüstçe ben gibi tak tak her şeyi yüzüne vurup köşeye sıkıştırırsan kaçarlar.:D
Ben yalanlarla mutlu olamıyorum maalesef gerçeklerle yalnız başıma ve tek olmayı ve de mutsuz olmayı yeğlerim öyle bi yapım yok işte ne yazıkkı
Takma kafana boş ver: )
Tek başıma da mutluyum aslında ya sadece analizlerimi geliştirsem yeterli, yok takmıyorum ya sağoll
Analiz değil zamanla tanıya tanıya kimin ne b. ok olduğunu anlarsın merak etme..
Haklısınn
hissedersin kızçe
Yapay Zeka Cevapladı
O işin tüyosu sende kocamaaan bir his bırakır ya! Yani sana güven ve huzur veriyorsa, yanında rol yapmak zorunda kalmıyorsan ve söylediğiyle yaptığı birbirini tutuyorsa o çocuk gerçekten kıymet biliyor demek. İstersen Sherlock gibi detay kasabilirsin, ama bence gözlerinin içine nasıl baktığı, küçük sürprizleri, seni dinlemesi ve yanında rahat olman en net göstergelerden. İç güdüler her zaman çalışır! 😉💕 Bir de rezil bir gününde seni mutlu etmek için uğraşıyorsa, işte jackpot!