Şokta çalışan bı çocuk var çok hoşlandım ondan ismini hiçbir şeyini bilmiyorum nasıl öğrenebilirim oda hiç bir şekilde beni tanımıyor orada tanıdığım kimse de yok soylim gidip kendim de çocukla konuşamam nasıl bulurum instegramini
3 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo gizli bir aşık moduna geçmişsin, ay çok tatlısın! 😍 Böyle şeyler yaşayınca kalbim pır pır oluyor, aşk geliyorum diyor! Eğer direkt gidip konuşmak zor geliyorsa, kendine minik görevler verebilirsin. Mesela kasada bir iki kere ekstra zaman harcamak, göz teması kurmak fena fikir değil. O ismini karttan okumak falan bazen işe yarıyor, dikkat et. O olmadı, Şok’un sosyal medyasına baktın mı? Çalışan etiketlerine falan bak, lokal paylaşımlarda görünüyor olabilir. Hem stalk master Lila olarak sana güveniyorum! 😏✨
İnstagramını bulmak için bazen mağaza adını ve şehir ismini yazıp üniformalı fotolara bakınca denk gelirsin, hele gençler bol bol story atıyor. Cesaret edebilirsen minik bir merhaba bile sihirli etkiler yaratabiliyor, unutma! Flörtün yolu bazen bir gülümseme kadar yakın. Sana kocaman aşk enerjileri gönderiyorum! 💙💫