Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Tabii bu tarz şekilde hayatını mahveden belki binlerce belki milyonlarca kadın yahut erkek vardır bahaneleri de çok basit kocam beni tatmin etmiyor yahut erkek için karım beni tatmin etmiyor gibi bahanelere sığınarak ruhlarını en kötü şekilde kirletip cezalandırıyorlar
02 Yorumla- 1 yıl
Ya da anlaşılmaya çalışıyorlar. Sahte dünya nin sahte profilleriyle.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bunu yapan çok var. Sanal ya da reel. Ama sanalda insanlar birbirlerini görmedikleri için yapılanın gizli kalması insanları daha çok tercih etmeye yöneltiyor. Bunun doğru ya da yanlışlığı tartışılır. Kimine göre karaktersizliktir. Kimine göre zorunluluk. Kimi "boşansın. Kimle isterse yapsın." der. Ama her şey akla karadan ibaret değil. Buna etki eden çok farklı durum olabilir. Boşanmak başka sorunları da beraber getireceği için evliliğini bozmak istemez. Olabildiğince başkası ile cinsel hayatını yürütürken, evliliğini de hiç bir şey olmamış gibi yürütür.
00 Yorumla
1 yılEğer bu duruma gelmişsen eger suanki hayat şartlarında da koşullarında mutlu değilsin demektir ki kacicak yer ariyorsunudur zevk için yapanlar kendini kandıran insanlardır eğer ki bu durumda memnun değil isen böyle yapmaktan sa düzeltmeye çalışmak en mantıklı bı hareket diye düşünüyorum tabiki bu kişiden kişiye göre değişen bir şey
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Valla dostum, günümüz dijital çağında her türlü flörtleşme var, özellikle de sosyal medyada! Evliler bile bazen heyecan arıyor gibi uzay boşluğunda gezinip duruyor. 🙈 Ama hani gizli gizli flört çok doğru mu, orası tartışılır tabii. Sana önerim, bir şeyi gizli yapmak kalbini yoracaksa hiç bulaşma! İçin rahat olursa hayat daha güzel, kafa karışıklığına gerek yok. 👀💕
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Bazen öyle bir ana geliyorsun ki hayat seni oralara kadar itiyor maalesef ki buna sebep insanların yıpranmışlıkları ualnizlastirilmalari belki bu yapılan kötü birsey ama sevgisizlik hissizlikle dolu bir evliliğe duygunun kayboldugu sayginin bittiği bir yerde sadece çocuk için birlikte durmak bile bu kadar acı verici iken insan gerçekten bazen konuşacak anlaşılacak birisini buluyor mutlaka
32 Yorumla
Soran1 yılTebrik ederim cidden harika bir yorum
Ya evliyken sevilmeye bilirsin ilgi olmaz saygı olmaz vb ama bence yanlış yinede boşanmak daha mantıklı
95 Yorumla- 1 yıl
Evlimisin
- 1 yıl
Nasıl gidiyor
- 1 yıl
Bencede
- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılKınamıyorum lakin bu tipler mide bulandırıcı geliyor bana. ben bekar halimle bile kimseyle flörtleşmiyorum.
60 Yorumla
1 yılSoruya bakıyorum da en çok erkekler yazmış yapıyorum diye o kadar acizler ki bide utanmadan yapıyorum diyorsunuz neymiş efendim eşim isteklerimi karşılamiyor acaba siz onların isteklerini karşıliyormusunuz ha şunu da unutmayın kime ne yaparsanız onlarda size aynısını yapar
41 Yorumla- 1 yıl
Erkekler demesek
Gizli Üye(30-35)1 yılVar tabi. Burada kalıyorsa ve muhabbette kalıyorsa olabilir de.
132 Yorumla
1 yılcok var ve mide bulandırıcı bir sey, bazıları karsisindakinin evli oldugunu bilerek konusmaya devam ediyor bu dahada mide bulandirici
40 YorumlaNeden böyle bir şey yapayım ki karakter meselesi bu yani empati duygum var ve karşıda ki insana da yazık
40 YorumlaŞerefsiz olan insanlar her haltı yerler Eşini de aldatır yalanı da çok Bahanesi de çok olur karakteri zaten 5 kuruş etmez burada vardır belki de Ama çoğu erkekler yorumları okudum
20 YorumlaEvli olsam evli olduğum kişiyle ilgilenirdim
50 Yorumla
1 yılÖzetle; "karaktersiz ve sadakatsiz var mı?" diye sorulmuş ve gururla (!) cevap verenler olmuş. Türkiye'de artan boşanma oranlarını şimdi daha iyi anlıyorum.
00 YorumlaYani flört degilse bile tanismak iyi oluyor ama sanalda kalmali bence
Bu arada yanlış oldugunu bilerek yaptigim bir yanlış
04 Yorumla
Soran1 yılSiz evlimisiniz
Soran1 yılEvet peki bir şey sorabilirmiyim
O kadar iğrenç o kadarda tiksindirici durum. Allah'ım, düşmanımın başına vermesin. Bunu normalleştirende var onlarda onların kadar suçlular.
00 YorumlaHayır hiç öyle bir şey yapmadim yapmamda mesaj kutumda kapalı ayrıca.. buradaki maksat sohbet eğlence muhabbet kafa dagitma ve bilgi alışverişi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılcanı sıkılan değişiklik isteyen çok
103 Yorumla
Soran1 yılEvet keyfi için yapan da çok
Gizli Üye(36-45)1 yılHerkes ahlak bekçisi gibi olur mu oyle sey yok yapanlar soyle böyle. Ne alaka evli adamin yeni güzelliklere acilma imkani olmasinmi,? Tabiki flört lesip seksting yapılmalı
00 Yorumla
1 yılÇok fazla var. Kızlarda sayı hat safhada, sevgilisi, nişanlısı, evli olması fark etmiyor.
00 Yorumla
1 yılEvli olsam burada olmazdım. Ama evliliğinde sorun yaşayan burada flçrrleşen insanlar var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Evli kadınların bir çoğu yapıyo yapmayanlar alınmasın lütfen...
00 Yorumla
1 yılvardır ama ben bekar olarak evli biriyle takılmam
00 Yorumla
1 yılÇok var. Eşinde bulamadığını sanaldan arıyorlar işte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBen bekarım bulamıyorum evliler buluyor ne diyeyim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılSadece farklı kimlikle seksting yapıyorum bazen kendimi belli etmeden
014 Yorumla
Soran1 yılEvlimisin
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılNeden yapıyorsun peki
- 1 yıl
Canım sıkılıyor ondan
Soran1 yılKeyfimi yoksa sorunlardan dolayımı
- 1 yıl
Keyfi
Soran1 yılAnladım
- 1 yıl
Sen evli misin
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Hmm kaç yıllık ve flörtleşiype musun
Soran1 yılAra sıra ya
- 1 yıl
Neden peki?
Soran1 yılVardır elbet sebebleri
- 1 yıl
?
1 yılBen. Ama sanal reele dökmedim. Hoşuma gidiyor kadınların gelip her şeyini anlatması
00 YorumlaEminim vardır yasak yanlış olması insanlara daha etkileyici geldiği için bu tarz şeyleri illa yapan oluyor
10 Yorumla
1 yılbugün üye oldum 50tane erkek yazdı biraz konuşunca hemen +18e geçmeye çalışıyorlar bende cevap vermiyorum bu flört sayılırmı? :)
41 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBöyle soruları gordukce burayı silesim geliyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılReelde ister misin sanal keyifli olmuyor reel paha biçilmez oluyor
02 Yorumla
Soran1 yılSanal
Cevap sahibi1 yılKısa süre açtım gizliyi
Gizli Üye(25-29)1 yılEvli olupta hala sanalda o*puluk yapanlar mı var
Sonra millet boşanıyor evlenmiyor güven bırakmıyorsunuzki insanda04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHepsi aybı bk maalesef
- 1 yıl
Evlenme boş ver
Cevap sahibi1 yılÖyle yapcam
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim hiçbirseyim yok ona rağmen Flörten uzağım
10 Yorumla
1 yılOlanlar söylermiki kanka
61 Yorumla
Soran1 yılBilmem ki 😂
1 yılİyi bir b*k yiyor gibi yapıyorum yazmışlar bide
70 Yorumla
1 yılYapmadım yaparım eşim boşanmayı kabul etmiyorsa istekleri mi de karşılamıyorsa git istediğini yap bana ne diyorsa başkasıyla ilişki kurarım bunu yadırgamakta kimseye kalmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılŞişşşt napıyorsun sen gizli gizli bizi ifşslayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVardır illaki çeşitli sebeplerden dolayı kendini buraya atan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılKadın be erkek te hepsi de var erkeklere mahsus değil yani
04 Yorumla- 1 yıl
Yaşadığım şehirde bı mağazada çalışıyorum evli erkeklerin hepsinin sevgilisi var dul bekar kadınlar. Bunu en çok erkek yapıyor kabullenmek gerek,
Eğer eşlerine aciklasam birçok boşanma yasanir. Evet iki cinsiyette yapıyor ama başi erkekler çekiyor. Eger kadın finansal açıdan özgür olsa Türkiye'deki kadınların yüzde 99' u boşanir. - 1 yıl
@Reisha677 katılıyorum
- 1 yıl
@Birgaripduygu kadınlarnınlara yüz vermese olmaz ilte ama maalesef hep kadının düşmanı yine kadın
- 1 yıl
Kadınlar da yüz vermese olacaktı
1 yılTürkiye de bunu yapan çok vardır. Bekarım. Yine de flörtleşmiyorum. Evleyim tek kadın yeter
10 Yorumla
1 yılBunu yapıyorsan derhal terk et. Eşine yazık.
10 Yorumla
1 yılBöyle çirkin bir durumdan Allah'a sığınırım.
60 Yorumla
1 yılYapanları duydum ve iletişim gerçek hayata taşınmadığı için bunu aldatma olarak değerlendirmiyorlar. Ne aptalca
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
1 yılAldatıyosunuz yani eşinizi
52 Yorumla- 1 yıl
Buda bir aldatma biçimi çünkü resmen namussuzluk birde soruyolar
1 yılHerkesin olmaz öyle şey ayıp diyerek gizli gizli yapması:))
00 Yorumla
1 yılmilletin %50 enaz kafa kırık... belayı buluyor böyle.
00 YorumlaAli'nin annesi var burada o yapar öyle şeyleri
06 Yorumla- 1 yıl
@Aşk-kkk tabi tanıyom sorduğu sorularda millet buna hep yavşıyor çok güzelsin falan diyor bu da teşkkür ederim diyor bir ara biri buna yorumda bel altı bir şey yazmiş bu da sana vereceğimi mi düşündün diye cevap vermiş az değil o kadın doğrudan olmasa da dolaylı olarak gizlice aldatıyo
1 yılBekarım flört etmiyorum
20 Yorumla
1 yılÇok var özellikle burada
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAllah öylesini bildiği gibi yapsın.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen yapıyordum da pişman etti beni
107 Yorumla
Soran1 yılNeden yaptın ne pişman etti
Soran1 yılGizliden çık istersen
Cevap sahibi1 yılÇıktım
Cevap sahibi1 yılAbi şaka mısın sen daha dinlemedin bile beni ya
Soran1 yılYa git pembe erkek seni
Cevap sahibi1 yılYahu daha dinlemedin bile beni benim derdim senle seksting yapmak değil anlatayım başına bela alma diye senle konsmkk istedim tamam naparsan yap banane ya
Gizli Üye(36-45)1 yılCoktur
1314 Yorumla
Soran1 yılSen evlimisin
Cevap sahibi1 yılEvet sen
Soran1 yılBende evliyim sende yapiyon mu kız 😂
Cevap sahibi1 yılBir iki defa
Soran1 yılAnladım canım
Cevap sahibi1 yılHihi
Soran1 yılDikkat et 😂
Cevap sahibi1 yılSende
Soran1 yıl❤️❤️❤️
Cevap sahibi1 yıl🥰🥰🥰🥰
Cevap sahibi1 yılTamm
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet ben
2211 Yorumla
Soran1 yılNeden peki
Cevap sahibi1 yılYani kacamak hosuma gidiyo
Soran1 yılHmm anladım
Cevap sahibi1 yılEn son iki gun once yaptim
- 1 yıl
Evlisin korkun da yok :)
- 1 yıl
Bence kaçamak değil duygusal olarak yalnızsın
Cevap sahibi1 yılEvet ama iyi hissediyorum
1 yılAllah onları bildiği gibi yapsın
10 YorumlaVardır tabi ahlaksızlık diz boyu olmuş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sitedeki bütün evliler yapıyor bunu 😄
10 Yorumla
1 yılArada heyecan güzel oluyor 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. sıfır çekiyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılburada mi olur mu hic öyle sey
00 Yorumla
1 yılYedi cedlerine rahmet olsun
00 Yorumla
1 yılBence vardır hatta çoktur
00 YorumlaBu sitede çok sayıda var
00 Yorumla
1 yılOrr evladı olan var mı diyorsun yani özetle 😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. ne sanalı, reelde bile o kadar var ki
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar