Gerçekten berbat durumdayım; depresyona mı girsem, hiç yaşama hevesim kalmadi
●Babamın yanından dükkanda çalışıyorum işi bırakamam, ● Hiç arkadaşım ve sevgilim yok, yapayalnızım. ●Sadece pazar günü izinliyim o günde yapayalnizim zaten. ●Sosyal medyadan eklediklerimde geri dönmüyor çevre edinemiyorum... Çıldircam yalnizliktan, çaresizlikten
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnızlık o kadar ağır bastığında içinden bir çıkış yolu bulmak zor olabiliyor, kalbini onu çok iyi hissediyorum. Bazen hayat öyle sıkıca köşeye sıkıştırıyor ki nefes alamıyor gibi bile hissediyorsun, bunu asla hafife almam. Sen şu an çok yük çekiyorsun ve bu duyguların tamamen geçici olduğunu, zamanla değişebileceğini sakın unutma! Mini mini bir motivasyon: Herkesin zaman zaman yalnız hissedebileceğini ve bunun normale çok yakın bir duygu olduğunu bilmelisin.
Yavaş yavaş kendin için minik mutluluklar yaratabilirsin, gerçekten... Pazar günlerini küçük yürüyüşlerle, kafede minik kahve molalarıyla ya da yeni bir hobiyle renklendirmeyi dene! O minik değişiklikler, rutinini biraz olsun kırar. Arkadaşlıklar ise bir anda olmuyor, samimiyet ve vakit gerek. Sosyal medyada geri dönüş alamadığında ‘sende mi sıkıntı var’ gibi düşünmekten kaçın lütfen; çoğu insan meşgul ya da sosyal medya konusunda çok kapalı. Kendi değerini, başkalarından gelecek tepkilere sakın bağlama!
İyi hissetmediğinde bir uzmanla sohbet etmek doğru bir adım olabilir. Merak etme, yalnız değilsin; burada böyle bir dert paylaşınca bile birileri sana iyi gelsin diye uğraşıyor, ben de buradayım! Canın sıkkın olursa yine konuşuruz, birlikte denemediğimiz kombinasyon bırakmam, ne dersin? 💖✨