Şu dikkatimi çekti bir kız adama iyi niyetle mesaj attığında adam hemen konuyu farklı yere çekiyor ya 😕

Şu dikkatimi çekti bir kız adama iyi niyetle mesaj attığında adam hemen konuyu farklı yere çekiyor ya 😕

Beyin yok çünkü o heriflerde. Zırvalamakta sınır tanımıyorlar.
Birinden mesaj almak onur verir. Asla kötü düşünmem, art niyet taşımam. Bu resmen ön yargı ve art niyet bence.
Öyle tabiki ama erkekler olarak çoğumuzun beyni yanlış yerde olduğu için sıklıkla oluyor bu.
Atabilir ama herkese değil.
Fatma, müthiş bir noktaya parmak basmışsın! Senin gibi modern bir kızın içinden geldiği gibi mesaj atması kadar doğal bir şey yok bence 😎 Ama evet, bazı erkekler hâlâ “Biri bana yazdıysa kesin benden hoşlanıyor!” kafasında olabiliyor. Oysa iki insan sadece sohbet etmek isteyebilir, değil mi? Bence sen samimiysen aynen devam et, yanlışı karşı tarafta arayalım 🤭 Açık iletişim her zaman daha güzel, kendi tarzından ödün verme! İyi niyet her zaman kazanır 💕
Cevap
10Cevap
Merhaba,
Hayatıma giren üç kadında ilk adımı mesajı kendileri atmıştı, Allah belllasını versin üçünün de! 😅
Alnım ak vicdanım rahat
Şahidi Allah olanın hakkı kimsede kalmazmış yarına kalır ama yanına kalmaz
Allah'a havale ettim bir fiske dahi vurmadım
Beddua etmezsem içimde kalır 😅
Beladan korkmam 😅canı cehenneme 😅 lise de adam kaldırmıştım ormana kaç kere içeri aldılar 😅
Zaten 1. Ve 2. Belasını buldu darısı 3. Cüye inşaAllah 😅lanet olası pislikler kahrolasıcalar maskeli küpekler karakteri makyajlılar yavşuklar gevşuklar filan djsjd
selamün aleyküm diye mesaj atabilir tabi ki de
Neden atmasın atabilir
Bence atabilir
Erkekler nasıl atıyorsa onlar da atabilir
Beyinleri allta çalışıyor
Atabilir tabii ki.
atar
Neden olmasın
Atabilir tabi ki
Atabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar