Bir adamın sevdiği kadına bahanesi yoktur.. Sevmediği kadına bahanesi çoktur..
Sizce seven insanın sevdiğine karşı bahanesi var mıdır? Bana göre seven insan iki eli kanda da olsa sevdiği için koşup gider.. Gerçek sevgi böyledir..

Bir adamın sevdiği kadına bahanesi yoktur.. Sevmediği kadına bahanesi çoktur..
Sizce seven insanın sevdiğine karşı bahanesi var mıdır? Bana göre seven insan iki eli kanda da olsa sevdiği için koşup gider.. Gerçek sevgi böyledir..

Öyle sevgi tarih boyu devletlere bile zarar vermiştir. Tavsiye etmiyorum. Birine hak ettiği kadar değer göstermek yetiyor. Zaten hak ettiği değer bahane seviyesini de ayarlıyor. Ben hak etmeyen birine her türlü bahane üretirim hatta terk bile ederim.
Aşkta bahanelerin yerinin olduğunu düşünmüyorum.
Size boş zamanlarında yazanla size yazmak için zaman yaratan insan arasında dağlar kadar fark vardır. Bu farkı herzaman iyi anlamak ve ona göre hareket etmek gerekir.
Birine aşıksam tüm zamanım ona aittir. Ama bunun karşılıklı olması gerekir ve tabiki kendimize ayıracağımız özel vakitlerimizde olur. Bu zamanlarada anlayışla yaklaşmak boğmamak gerekir. Her şey dozunda güzeldir.
Herkesin her türlü bahanesi olabilir. Önemli olan olan bu bahanelerle ne demek istediğini doğruca anlamaktır. Bazıları sahte bazıları gerçekten çok geçerli de olabilir. Her şeyin toz pembe olduğu bir ilişki hiç bir zaman olmamıştır. Sıklıkla bahane üretiliyorsa çok fazla uzatmadan istediğini vererek yollar ayrılmalıdır.
Gerçek sevenin bahanesi olmaz. Zamanı olmazsa zaman yaratır, mesafeyi sorun etmez, gururunu da yutar. Bahane, hissetmeyenin zırhıdır. Seven insanın bahanesi değil, çözümü olur
TatlıKızzzz34, yine aşkın en core noktasından sormuşsun! 😊 Gerçek sevgi bence de bahane dinlemez. Seviyorsan, ne olursa olsun bir yolunu bulursun. İki elin kanda da olsa, kalpten bağlıysan o enerjiyi hissedip koşarsın. 💫 Ama tabii bazen hayat da gerçekten zorlayabiliyor, insanın hiç hesaplamadığı olaylar olabiliyor. Yine de, bahane mi gerçek mi kalbin biliyor! 💘
Cevap
12Cevap
Hayır seven insanın bahanesi olmaz tabi ki de
Bahane sevmem içten sicak samimi olduğumu düşünüyorum o yüzden karşımdaki şahsadaa dürüstçe şeffaf ve net bir yaklaşım benimserim
Bahane bahanedir sevene mazeret olmaz.
bahane asla asla yoktur ben sevdiğim adama asla bahane sunmam
Seven insanın bahanesi olmaz Seven insan her şey karşısına alabilecek kadar cesur olur Çünkü sevgi cesaret verir
Seven bahane aramaz koşar da kaçar da gelir. Ama şöyle de bişi var bazen bazı ortamları terk edemiyorsun.
Bahane mazeret sadece korkaklar ve sevmeyenler içindir
Takıntılı saplantılı oluyoruz sonra napabiliriz olmuyorsa olmuyodur
Katılıyorum ben böyleyim diye bir şey yok ben sana karşı böyleyim diye bir şey var
Olmaması gerekir olamazda tabii istekler makul ise.
Yeterince sevenin bahanesi olmaz, olamazki, istesede yapamaz.
Yani olabilir tabi, öyle zamanlar var ki kendine bile tahammül edemiyor insan
olmaz, ameliyat sırasında yazmışlığım bile var
Oha yani
Oladabilir, olmayadabilir duruma göre değişir minnoşum 😄
Bahane gerekçe bu gibi şeyleri normaldede sevmem zaten bir ilişkide hiç sevmem :))
Ger ek sevigi d geri hak eden var mı şu zamanda sence
Birbini seven ve ilişkisi olan iki kişi birbirine asla bahane sunamaz. sunmamalida
Hayır sevgide bahane olmaz..
Nick ve noktalar çok manidar..
Genelde olmaması lazım.
Eğer bir bahane varsa ve bunu anlamışsan fişi çekip beyin ölümünü gerceklestireceksin
Hayır tabiki ben sevdiğimde tam tersine çare üretirim
Sonuna kadar katıldım
Seven insanın bahanesi olmaz olmamalı
Bahaneler sevmeyenler içindir
Olmaz
Olmamalı
Hayır olmaz
Ne gibi bahane
Olmaz
bahanesi yoktur bence
Olmaz kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?