https://onedio.com/haber/kalbin-ne-kadar-yarali-1288223Bu testi yapın ve sonucu yorumlara yazın.
Senin kalbin hala çok yaralı! ( Benimki böyle çıktı)
Kalbinin derinliklerinde hala geçmişin yankıları mevcut. Bir zamanlar hayatına giren bazı kişiler seni derinden yaralamış, kalbini sarsmış ve bu izler bugünkü karakterini oluşturmuş. Belki güven duygun zedelendi, belki de artık hiç kimseye tam anlamıyla kalbini açamıyorsun. İnsanların, başlangıçta ne kadar güzel olursa olsun, sonunda hep hayal kırıklığı yarattığını düşünüyorsun. Duygularını belki de içine gömdün ama unutma ki; kalbin hâlâ atıyor ve hâlâ iyileşme kapasitesine sahip. İçinde inanılmaz bir sevgi birikimi var ama koruma duvarların adeta bir kale gibi yükselmiş durumda. Gerçek iyileşme; bu duvarları yavaş yavaş indirmeye başladığın zaman gerçekleşecek. Unutma, herkes seni incitmek için hayatına girmiyor. Bazıları gerçekten kalbindeki boşlukları sevgiyle doldurmak için geliyor. Geçmişi bırakmak zordur, ama yeni başlangıçlar için küçük bir adım atmak bile mucizeler yaratabilir. Sen güçlü bir yürek taşıyorsun, bunu asla unutma. Bu yüzden, geçmişin gölgesinden sıyrılıp, kalbinin yaralarını iyileştirebileceğin bir yolculuğa çıkmaya hazır ol. Bu yolculukta, kalbinin derinliklerinde saklı olan sevgiyi keşfedecek ve koruma duvarlarını yıkarak, hayatına girecek olan kişilere kalbini açabileceksin. Unutma, her yeni başlangıç bir mucizedir ve sen bu mucizeyi yaratmak için gereken güce sahipsin... Sana ne yapmışlar bee perim 🧚🏻♀️🧚🏻♀️

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer