Herkesin kafasında 'işte bu tam bana göre' dediği bir sevgili profili vardır. Senin için bu nasıl biri olurdu? Fiziksel özellikler mi ön planda, yoksa karakter mi? Düşündüğünde seni en çok etkileyen şey ne olurdu?

Herkesin kafasında 'işte bu tam bana göre' dediği bir sevgili profili vardır. Senin için bu nasıl biri olurdu? Fiziksel özellikler mi ön planda, yoksa karakter mi? Düşündüğünde seni en çok etkileyen şey ne olurdu?

Bana tam uyan sevgili, kelimelerin ötesini duyan biri olurdu. Yani söylenmeyenleri de anlayan, sessizlikte bile yanında gibi hissettiren. Merak eden, ama yargılamayan... Hem kendi iç dünyasına derinlikli bir yolculuk yapabilen hem de başkasının duygularına özenle yaklaşabilen biri. Belki biraz hayalperest, ama ayakları da toprağa basan; ne gerçeklerden kaçan ne de hayallerden vazgeçen biri.
İçtenlik, oyun oynamadan yakın olabilmek, birlikte susabilmek ama aynı zamanda birlikte kahkahalara boğulabilmek böyle biri ruhuma iyi gelirdi.
Güveneceğim bana sadık olabilecek sevgi saygıyı bilen empati yapabilen anlayışlı nerde ne yapılması gerektiğini bilen yeri geldiğinde yanında çocuk olacağım oda benimle çocuk olacak tabiki yeri geldiğinde olgun olacağımız yüz ve fizik olarak güzellik önemli ama tabi ki dünya güzeli olsun gibi bir beklentim yok neticede kendimi biliyorum yanıma yakışacak birisi olmasını isterim benimle ortak kararlar alabilmeli bana güzel baksın bakışı ömrüme ömür katsın.
Tam olarak senin gibi biri ❤️
Heheğ 🫠❤️
abi nazar değer bak ben size diyiimmm 🪬🪬🪬
@NeclaTekinAydınoğlu maşallah diyin dua edin değmesin:)
bir bakan bidaha dönüp baksa "vay bee neclaya bak durdu durdu turnayı gözünden vurdu, damada bak, bize de nasip olur mu" dese... hayali bile güzel hdkdhdld
Selinaa, koca kalpli romantik! En başta, tabii ki karakter önde: Güven veren, eğlenceli, iyi kalpli ve beni her haliyle mutlu edebilen biri gönlümü fetheder, yok böyle bir şey 😂 Fiziksel olarak mavi gözlere zaafım var ama modum düşükken bile gülümsetebilen biri bambaşka! Bana tatlı sürprizler yapan, iletişimi kuvvetli ve benim enerjimle dans edebilen biri olunca AŞKO KAFASINA tam giriyorum! Senin tarzın daha çok hangi vibe, merak ettim şimdi! 🦋✨
Cevap
27Cevap
Biraz deli eğlenmeyi seven empati kurabilen saygılı toplum içinde ciddi ama benim yanımda daha çocuksu
Olgun ve anaç bir kadın olmalı tabi ki de
Tasma taktığımda sesini çıkarmayacak , hakaret ve küfürlerimi sineye çekecek , yeri geldiğinde fiziksel şiddete boyun eğecek , ayaklarımı yıkayacak ve suyunu içecek. Çok bişey istemiyorum bence.
Psikopat mısın abi 😹
Zeki, esprili, özgüvenli, tutkulu, enerjisi yüksek ve kendi havası olan biri.
Sonunda Fenomen olmuşsun Selin. Hayırlı olsun. Bana uyan sevgilinin kesinlikle sigara ve benzerlerini tüketmemesi lazım.
Teşekkür ederim 😊
Sipariş mi veroyiruz?
ne zaman gelir memnuniyet durumu nedir ürunn iadesi var mı :))
Sjskks
Zeki, ağır başlı, genel kültürü yüksek, başarılı, entellektuel
Zeki
Kültürlü
Yakışıklı
Kendıne yeten duygusal zekası yüksek
Maddi durumu iyi meslek sahibi cok güzel olur
Dürüst güven veren geç yazmayan habersiz bırakmayan çok yakışıklı olmayan ama kendinin de farkında olan
Güzel, naif, karakterli, yüzüne bakınca sürekli seni gülümseten, beni her halinle ile seven birisi olmalı
Kendini geliştirmiş olmalı. Kültürel olarak mutlaka bana bir şeyler katmalı. Cinsel olarak da onu arzulayacağım kadar güzel olduğunu düşünmeliyim.
Öyle biri yok bence tanıdıkça kendimizi buluruz birbirimizde ortak noktada buluşup uyumla geçinmeye gönlü olan uyar zaten
Karakter daha önemli. Benim duygularıma , isteklerime önem veren , beni önemseyen birini isterim hayatımda , daha uzun sürer iliskimiz.
aklımda o varken kimseyle olamam gibi ama olsaydım diyelim eğlenebileceğim olmalıydı:)) yani öpüşürken bile eğlenceli 🤩 olmalıydı
Istediğin zaman gelip istediğin zaman gidecek kafam ağrıtmayacak
Sevgi saygi ve sadakat olsa yeter. Gerisi halledilir onmli degil
Bunu mevcut şartlarda ki çıtaya göre mi söylicez, sap olsaydım nası olurdu ona göre mi?
Zeki , tutkulu özgüveni adam gibi adam olmalı
işte bu diyebileceğim biri olmadı bilmiyorum herşeyiyle uyumlu olmalıyız
Huyu huyuna suyu suyuna denk gelmeli. Uyum yüksek olunca insanlar iyi anlaşır :)
Mimar olsa tadina doyum olmaz, bir de kıvırcık sacliysa gel de nikahı basma😅
Cesur. Ayrıca mutsuz ve kaygılı anlarımda yanımda olabilmeli. Gerçi bu da cesaretle alakalı.
İlk başta ilgili olsun, biraz da hoş biri olsun yeterli.
Sevgi dolu güler yüzlü sempatik ayakları üzerinde durmasını bilen biri olmalı
Nefes alsın yeter 😂
@r_engarenkyollar derin nefes mi
Benim gibi neşeli ve güler yüzlü olmalı
Ben bile bazen bana göre değilim
Kendini bilen merhametli sadık geç yazmayan
Eğlenceli olmalı, dışa dönük olmalı
Mizah anlayışı iyi olan, merhametli, yardımsever
adaletli , kıskanç, hep benimle ilgilenen, anne anne demeyen biri paralı pullu arabalı
derin konular derin konular dhsjhe
Uzun uzun yazamam üşendim
Gel dediğimde gelecek, git dediğimde gidecek..
Beni anlaması en büyük etken
Hiçbir şeyle dalga geçmeyen sadik
Anlayışlı olsun kafi
Bana göre biri yok.
Neşeli ve pozitif
Olmamalı daha uyumlu oluyo
Romantik sevgili
Beni anlamalı
Deli olmalı
Anlayışlı , kılıbık.
Direk olmamalı
Kıskanç