Biriyle buluştum ama çok farklı karakterleriz alkol sigarası var Müzik zevklerimiz farklı, Hiçbir ortak özelliğimiz yok Onun öncesinde beni beğendiğini söylüyordu ve peşimden aylarca koştu buluştuğumuzda da çok farklı bakıyoruz Hayata Mesela ben onunla oturup içemem ben onunla geç saatlere kadar takılamam Çünkü benim hiç kimse sigaram yok eve erken saatte geliyorum vücudunda dövmeleri var benim yok daha önceden onu rahat kızlarla takılırken görmüştüm 4 gün geçti arayıp sormadı yakın arkadaşım Onun dengi olmadığını anladığı için senden uzaklaştı dedi Çünkü o onunla içki içen sigara içen eğlenen rahat geniş bir kızla birlikte olmak ister dedi Siz buna katılıyor musunuz?
Bu adamın Düzenli bir işi de yok Düzenli bir geliri de yok Ailesinin durumu da çok iyi değil Ama bakıyorum yanında kızlar görüyorum Gerçi kızlar da pek normal gözükmüyor Ben bu tür erkeklerle buluştuğum zaman bu tür erkekler bana küfür edip beni engelliyorlar ben onlara bir şey yapmamama rağmen ya da bir daha iletişimini kesiyorlar arayıp sormuyorlar olmuyor yani yani sizce Neden olmuyor ve bu tür Adamlarda etrafında nasıl kız buluyorlar böyle
Bu adamın Düzenli bir işi de yok Düzenli bir geliri de yok Ailesinin durumu da çok iyi değil Ama bakıyorum yanında kızlar görüyorum Gerçi kızlar da pek normal gözükmüyor Ben bu tür erkeklerle buluştuğum zaman bu tür erkekler bana küfür edip beni engelliyorlar ben onlara bir şey yapmamama rağmen ya da bir daha iletişimini kesiyorlar arayıp sormuyorlar olmuyor yani yani sizce Neden olmuyor ve bu tür Adamlarda etrafında nasıl kız buluyorlar böyle
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer