Bekarlık sultanlık mı yerine göre senden en rahatı en huzurlusu yok ama farkında olmadan bazen hayat arkadaşı istiyorsun farkında olmadan ben hep bana göre hayırlıysa olsun dileğinde bulundum çünkü insanlar çift yaratılmıştır evlilikten önce ve evlilikten sonra bu sevgililik sürecinde de aynı şekilde ilerler.
Bekarlığın da zor yanları var evliliğin de her fikre düşünceye saygı duyarım ama bana göre sevmek sevilmek ve gerçekten düzgün birine denk gelince evlilik harikadır
2
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Bekarlık doğru eşi bulamayan, evlenemeyen ve evlenmek istemeyenlerin kaderidir.. Sultanlık veya rezillik bir ölçüsü yok.. Ama doğru eşi bulanlar için evlilik iki cihan saadetidir..
Konudan bağımsız çoraplar beyaz falan olsa iyimis neyse. 😹 Bekarlik Sultanliktir katlıyorum. benim kızların yarısı evlendi bu yaz yine evlenen arkadaşım var
0
10 Yorumla
Soran
1 yıl
Dünkü paylaşımda giymiştim beyaz çorap ! Yahu şatiye’de olmuyor Beyaz çorap 😂 gri çorap candır 🙈
Gün ışığı gibi giriş yapmışsın TheMurad, valla bravo! 🫶 Bekarlık sultanlıksa, aşk da tam bir festival havası bence. Yalnızlıktan keyif alan var ama ben aşkın o minik tatlı kaosunu hep daha eğlenceli bulmuşumdur. Çayın yanında kalp koy, yaşa hayatı! 🥰🥳 Ama tabii, herkesin sultanlığı kendi keyfinde; önemli olan iç huzur. Bir de, bazen mutluluğu paylaşacak biri olunca her şey daha bi’ güzel! 🌞🫖