Ben 26 o 16 yaşında
Ama kız büyük gösteriyor ve çekildim
Uzak durmaya çalışıyorum o geliyor napacağım
Kızı aşırı beğeniyorum
Ama kız büyük gösteriyor ve çekildim
Uzak durmaya çalışıyorum o geliyor napacağım
Kızı aşırı beğeniyorum
Hayır yapmaz sebebi burdan biriyle konuşuyordum patronu 16 yaşında kızla ilişki yaşıyor ama patronu haklı buluyordu sen konuşuyorsun konuşmakla olsa herkes pedo olurdu 16 büyük ama resmiyette küçük sayılır arkadaş dediğim biri 12 mi 13 yaşında kuzenimle ilişki yaşatı o benle yaşıt şikayet ederdim tüm delilleri yok ettiler şimdide kardeşi 10 yaşında başka arkadaşla konuşuyorlar galiba aralarında birşeyler geçmiş şikayet edemiyorum en ufak kanıt yok çünkü toplamaya çalışıyorum 2. Telefonumun ekran soketi gitti ekranı değiştim kuzenime gösterdim 1 gün sonra ekran kırılmıştı üst taraftan düz torna vida ile biri tarafından kırıldığı belli kim yaptı bilmiyorum ama yaptıran kuzenim eminim ona
15-16 yasında internet üzerinden tanıştığım benden 10 yas büyük bi abi vardı. Gayet güzel sohbet ederdik. Kitaplardan vs konusurduk bel altına girmeden. Konustukca benden hoşlanmaya baslamıstı ve bu yüzden beni engellemek istediğini söyleyip engellemisti. Ben de pesine düsmemistim. Ah be abi simdi nerdesin acaba
18 yaşına girmemis reşit olmayan bir kız daha çocuktur, senin onunla ilgili her yaklaşimin pedofoliye girer buda yasal bir suçtur , bence uzak dur ve kendi yaşıtlarinla ilgilen
Olay bambaşka 24 biliyordum konuştuk 16 çıktı yoksa konuşmazdım ama kız çok çekici çok hayal kırıklığına uğradım ama bıraktım
En doğrusu bu olur , herhangi bir şikayet durumunda direk suçlu oluyorsun ve cezası ağır bunu bil
Cevap
8Cevap
evet pedofilisin. şikayet etseler içeri alırlar. uzak dur.
Kim Soo Hyun gibi linç ederler seni. Yakında unutursun. Kim kimi unutmuyor ki?
O kim
Ünlü bir oyuncu. Kim Sae Ron vakası.
Evet pedo yapar. 26 yaşında nerdeyse 30una gelmissin 16 yaşında bir çocukla konuşmak ne demek?
Konuşmayı kestim kızı 23 biliyordum profilde öyle yazıyordu konuştuk falan sonra yaşını söyledi beynimden vuruldum konuşmayı kestm
16 yaşında bir çocuk ile senin konuşabileceğin tek iletişim şekli abi kardeş iliskisi olur aksi hiç hoş değil.
Olmaz sıkıntı yaşarsın toplum ve ailesi çevresi dahil gerek yok problem yaşama
Reşit değil, bir şey yaşarsan ve herhangi bir şikayet olursa başına iş alırsın, dayanabilir misin bilmiyorum ama reşit olana kadar kızı sakın s*kme
Valla aile şikayet ederse kan alırlar manasından
18e kadar beklemeye çalış cinsel ilişki için o zamana kadar ssvgili kal
Kanunlara göre evet, doğamıza göre hayır.
Oha sapkkk biri ifşalasa senı
Reşit değil ki
yapar evet
Kızın suçu
Uzak dur engelle
18 olmasını bekle
2 sene var kim öyle kim kala oha ve uzakta ama aşırı güzel fiziği var eriyorum ona
Kız reşit olmadığı için sorun olur ama kız reşit olsa problem olmaz neden kendinden 40 yaş büyük birileri ile çıkanda var ama hepsi reşit
Ama beklemezsen af buyur sen 26 o daha resit değil bu seni direk pedo yapar
Yok zaten direkt kızı bıraktım ama çok beğendim aklımda kaldı yaşıma yakın kızlarla anlaşamıyorum geçmişleri dolu veya karakterleri problemli napacağım böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?