1 yılSana sinirlenince gözüm dönüyo diyosa, bu laf öyle geçiştirilecek bi laf değil bence. Yani bunu söyleyen biri ya geçmişte bi şey yapmış ve onun arkasına sığınıyo ya da seni bi tık sindirmeye çalışıyo farkında olmadan bile olsa. Ama sende diyosun ki ben hiç görmedim öyle bi halini... İşte burada devreye ama ben kısmı giriyo. Çünkü çoğu insan önce dışardan çok iyi görünür, sinirini sadece belli yerlerde belli insanlara gösterir. Seni çok seviyo olabilir ama bu onun ileride sana zarar vermeyeceği anlamına gelmez.
5 yıl da az değil ki, kopmak zor yani resmen hayatına kök salmış bi insanı çekip almak gibi... Ama bir yandan da içten içe bi huzursuzluk varsa, bu bi sinyal olabilir. Bi yerlerde alarm çalıyo. İçinden bi ses ya ileride bana da yaparsa diyosa, o sesi susturma. Çünkü çoğu kadın o sesi sustura sustura başına kötü şeyler geldiğinde keşke dinleseydim diyo.
Ben sana ayrıl demem, kimsenin ilişkisine dışardan direkt karışılmaz. Ama şunu derim ki kendine karşı hep dürüst ol. Korku hissediyosan, güven değilse ağır basan duygun biraz düşün derim. Sevmek bazen yetmiyo maalesef çünkü.🙏🏻🌸
11 Yorumla
Soran1 yılAyrıldım :) ama gün geçtikçe sadece iyi özelliklerini hatırlıyorum beni zorladığı zamanları hep unutuyorum umarım onu unutabilirim çok kötüyüm çünkü
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok komik ailem onu araştırdı ama kimse sinirli demedi 😂😂 benim evlendiğim kişi çocukluk aşkımdı son 6 yıldır konuşmuyorduk barıştık hemen evlendik babamlar onu tanıyan herkese sordurdu nerdeyse biri bile sinirli onlara da demedi öyle özellikler genelde denmez ki kötü alışkanlıklarından bahsedilir en bilinen özelliğinden bahsedilir. Benim eşim de aşırı sinirli aşırı ama birinden bile duyulmadı. Ve sinirli biriyle evlenmek hata bence bazen pişman olmuyor değilim bende onun gibi aşırı sinirliyim ama bazı huylarım da kimseye yapmadığım yumuşaklığı ona karşı yapıyorum çok sert olmama rağmen o ise çoğu kez yapamıyor ve bu durum beni delirtiyor. Sinirli bir insanla genel olarak hayat geçmez bence hemen her şeye parlayabiliyor.
05 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum gerçekten ben nasıl anlamadım yalan mı doğru mu inan bilmiyorum ama çok üzülüyorum ayrılsamda
Cevap sahibi1 yılNeden yalan olsun ki
Soran1 yılSanırım inanmak istemiyorum bilmiyorum belki de anlık bir şeydi falan diyorum
Cevap sahibi1 yılİkiniz kaç yaşındasınız?
Soran1 yıl26
1 yılİlişkin 5 yıl da 20 yıl da olsa hiçbir şey senin canından önemli değil. Gözü dönüyorsa gitsin tedavi olsun ne boş boş konuşuyor. Böyle biri evlensen sadece seni dövmekle de yetinmeyecek çocuklarını da dövmeye başlayacak. Buna dayanabilecek misin bir düşün ona göre karar ver derim. Yorumlarda başkasına değişir diye korkuyorum demişsin. Böyle biri değişmez, kimsenin ilişkisinin iç yüzünü de bilemezsin dışarıdan mutlu gibi gözükse bile herkes ne sıkıntılar çekiyor. O saatten sonra kendi yoluna, kendi hayatına bakacaksın. O ne yapmis, kimle mutluymuş diye bakmayacaksın. Seninle iyi değildi bu kadar basit.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
1 yılAranızda tartışma oldu mu? bu iş biraz kumar gibidir ama 10 kere düşün bir kere karar ver evlendikten sonra aynı evin için girince gerçek yüzünü görürsün bin pişman olursun sonra çocuk olur boşanmak istemezsin evlilik biraz kumara benzer aman diyim bence evlenme ama sen bilirsin ben de sinirlenirim ama gözüm dönecek kadar değil ben ama fazla farkındayımdır durumun hemen sakinleşmeye çalışırım stresimi atmaya çalışırım hemen modumu değiştirmeye çalışırım bence evlenme tekrar diyorum
025 Yorumla- 1 yıl
Abi instada emirhan tezgorus diye bi cocuk var aynısınız resmen bak bi instagramdan isterse. Fotografiniz resmen ayniii
- 1 yıl
Belki de oyum 😂 omu yakışıklı ben mi😂
- 1 yıl
Evet 😂 ama daha yakışıklıymış daha bebeksi duruyor kıskandım😒
- 1 yıl
Ama ben bana daha çok benzeyen gördüm memleketimde bir iki kişi dersin ikizim😂
- 1 yıl
Beni bir aralar Zuhal topala çıkan Azeri bi ali vardı Azeri nazın talip olduğu ona da benzetmişlerdi 😂
- 1 yıl
Ama o çocuk da benden tatlı ve yakışıklıydı 😒
Soran1 yıl😂😂 bu sorunun altında bunları göreceğim aklıma gelmezdi çok tatlı bi etkileşim olmuş 😅
- 1 yıl
Yaa dhdkdhwlskwlskwks
- 1 yıl
- 1 yıl
Bana ara ara yazıyorlar böyle kardeşim 😂 birilerine benzeten oluyor ara ara
- 1 yıl
Bisey sorcam farklı ksiulerdiniz dimi yani onun fotosu degil
- 1 yıl
Bxjaldk
- 1 yıl
Dediğim kişiye de YouTube açıl bakabilirsin yaren Facebook’ta okey oynarken biri evliliğinde mutsuzda bana ufaktan yürüyor gibiydi ama pas vermedim evli bir bayanla işim olmaz tabi
- 1 yıl
Yaren illa ortalık yerde instamımı paylaşıyım ama ikna olacaksan atıyım sana instamı
- 1 yıl
Nasıl yani
- 1 yıl
Ben o bahsettiğin kişi degilim
- 1 yıl
Öyle mi anladın bilmiyom ama
- 1 yıl
Konular birbirine girdi galiba ben o kast ettiğim kişi demedim sana yaren
- 1 yıl
Tamam nicksevmeyenadam
- 1 yıl
Instagram verebilirim demistin ya
- 1 yıl
Olur
- 1 yıl
Sjaksksmszn
- 1 yıl
Ortalık yerde mi vereyim takip edebilir miyim ordan vereyim
- 1 yıl
Tamam
- 1 yıl
Teşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Ay resmen bir “Red flag” bayrağı sallamış o sana! 😬 Gözüm dönüyor lafı pek masum değil, açıkçası biraz tedirgin edici. Sonuçta evlilik huzur demek ve kendini güvende hissetmek gerçekten çok önemli. Belki de o olayları anlatınca seni korkutup uzaklaştırmaya mı çalışıyor bilemem ama, bence bu sinir kontrolü meselesini iyice sorgula ve bir kafanı kurcala derim. Senin mutluluğun her şeyden değerli, aman dikkat! ❤️🔥🌸
27 Yorumla
Soran1 yılBazı şeyler biliyorum ama hiç görmediğim için kafam çok karışık neden onu mükemmel görüyorum bilmiyorum manüple edilmiş olabilir misin dediler bunu anlayamıyorum manüple edilmesem bile böyle olamaz mıyım
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAyy canım, içindeki bu karmaşa efsane haklı! 🫂 İlk başlarda herkesi “mükemmel” görebilirsin, hele hele hoşlandığında bu çok normal. Ama arkadaşların dediği manipülasyon ihtimali de olabilir, çünkü bazen sevdiğimiz kişiler bize “daha iyi” görünür ya… Eğer onun etkisiyle kendini değersiz hissettiğin ya da ondan asla vazgeçemez gibi düşündüğün anlar oluyorsa, orada minik bir alarm çalabilir! 🤔 Kendine dönüp “Gerçekten mutlu muyum, öz saygım nasıl?” diye sorman bence çok iyi olur.
Unutma, sevgi içinde huzur varsa güzeldir. İçin rahat etmiyorsa asla göz ardı etme tatlım! Yalnız değilsin, kalbinin sesini dinle.- 1 yıl
Hiç görmedin mi?
Soran1 yıl@GünahkarMuhammed hiç görmedim gerçekten
- 1 yıl
Peki karakterli biriyse ama çirkinse sevecek misin
- 1 yıl
Seni bebek gibi seviyosa da
Soran1 yılayrıldım ama çok kötü durumdayım ya öyle değilse diye yalan mı söylüyordu diye ya mutlu olacaksak ben mahvettiysem diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 1 yılÖfkesini kontrol edemeyenle evlenilmez diyorum sadece.
41 Yorumla
Soran1 yılÇok kötüyüm okadar zaman geçti görmedim hiç ama ayrılırsam da başkasına değişir diye çok korkuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılKıçına tekme at, kimseye eyvAllah çekmeden hayatına bak derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAynen böyle birisiyle sevgiliydim normalde çok iyi çok merhametli bi insandı sonra insan uzun yıllar emek harcayınca kıyamıyor. Nikah günü arkadaşlarımın yanında araba da sırf telefonunu alıp watsapına girdim diye bana demediğini bırakmadı ben şov yapıyormuşum millete ! Sonra arkadaşımla eşini bıraktıktan sonra hüngür hüngür aglattı beni hıçkıra hıçkıra sonra beni trafikte yolun ortasında arabadan atmaya kalktı üzerimde nikah elbesiseyle! Babanı arayıp seni gelsin alsın demekle tehdit etti! o gün anladım ki hayatımın yanlışını yapmıştım. Sen beni yarın bir gün döversin de dedim. Allah’a o kadar yalvardım ki o kadar hayırlısını istedim bana neden bunu nasip ettin diye ! O günden sonra da hiç bişey değişmedi. Büyük kavgalarımızda oldu 3 seneye yakın evli kaldım bana defalarca şiddet uyguladı. Yastıkla bogup camdan atmaya kalktı! Kadınlarda hep bi düzelir mantığı oluyor. Evliliğin iki günüyle sevgililiğin 5 yılı bir değil. Kendime. O kadar kızıyorum ki keşke ilk yanlışında ayrılsaydım diye allahtan daha istemeliydim ki görmek için. 9 ay oldu boşandım en boşandıktan sonra bile hala bu sefer düzelir miydi kafası vardı bende! Toplum bizi öyle bi sıkıstırmıs ki elalem ne der diyerek hayatımızı mahvediyoruz. Nişan atmakta ne var evlendiğin gün bırakmakta ne var ! Sevgiliyken ayrılmakta ne var. Dünyaya bi daha gelseydim boşanmamıs olmayı dilerdim. Şimdi bu yükü kambur gibi şortumda taşıyorum. Durup düşünüp sorgulayacsgına bi an önce ayrılıp yoluna bak kimse değişmez çünkü
33 Yorumla
Soran1 yılYa gerçekten insan hiç göremiyor hala diyorum ki acaba biri varda bana ayrılmak için mi yapıyor olabilir çünkü ama her zaman söylüyordu bazı yaşadığı olayları bilmiyorum telefona bakma konusunda bana da 5 yıl boyunca aynı şeyi yapıyor ben istesem de bazen veriyor çok nadir ama yanında bakıyorum oda bakamıyorum stresten bana diyorki telefonunu neden vermiyorsun dediğimde olmaz arkadaşlarımla küfürlü konuşuyorum falan diyor bazen de tepkisi değişik oluyor ama başkalarının yanında olunca telefonunu ver desem verir bilmiyorum çok iyi biri gibi görünse de gerçekten aşık olduğum için göremediğim çok şey vardır çok kötü bi durum yaşadığınız bhnu benimle paylaştığınız için teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim. İnce eleyip sık dokuyan herkes maske takıyor artık iyice tanımaya çalışın ve ısrarcı olmayın kimse sandığımız kadar iyi değil malsef
- 1 yıl
Hâlâ evli misin abla o şahısla?
1 yılŞöyle Annem bile anlatır Bebeklikten beri ben öfkeliyim annemin karnındayken annemin sürekli şiddet görmesi sonucu galiba ama sevgilime Ben manyağım şu kadar leşim var demedim
Üstelik sinirlenince uzaklaşırım Öfkem dinene kadar sevdiğim şeyleri yapmaya çalışırım onu kırmamaya çalışırım
Delikanlılık Gücü yetene Yükselmek değil burada herkese söylüyorum
Kadına diş geçiren o*çlar var Kafam gidiyor öylelerini görünce
Tıpkı babam olacak d*ö*l israfı gibi dışarda kedi evde aslan
Ben deliyim ben psikopatım derdi
S*i*k*e*r*l*e*r sizin gibi psikopatı kadına el kaldıran Etekli i*b*n*e*l*e*r
13 Yorumla- 1 yıl
Öfke problemim var 1 yaşımdan beri ne yaptıysam yenemedim kendimi kontrol etmekte aşırı güçlük çekiyorum iştahtan kesiliyorum hiç konuşmuyorım yeni yeni Kontrol etmeye çalışıyorum olgunlaştım çünkü
Kendimi popo üstü otururken kafamı yere vuracak şekilde yere atar Morarırmışım sonra elimde bir şey varsa kafama vururmuşum
Buda erkeğim diyip Kadına şiddet gösteren p*i*ç*i*n biri yüzünden oldu
Soran1 yılİçini güzel dökmüşsün bunu aşacağından eminim çünkü sen bunun farkındasın benim korkum bunu aşmak için bişey yapmayan biri olması bunu ima ediyor bence bana ben böyleyim kabul et gibi
- 1 yıl
Kabul etmek zorunda değilsin Sevdiği için bir şeyler yapan fedakarlıklar yapan insanlar kıymetlidir hayatta
1 yılSiniriyle gözü dönüpte kendini kontrol edemiyorsa bu ilişkinin geleceğini iyi düşünmelisiniz. Çünkü öfkesine hakim olamayan bir adam sadece kadınına karşı değil kendinede tehdittir. Tabi durumun birde şöyle bir yüzü varki insanlar çileden çıktıklarında ne yapacakları belli olmuyor bende normalde sakin bir insanımdır ama öfkem maksimum olduğunda ve sinir katsayım yükseldiğinde karşımdakine ne olacağı belli değil. Bazı insanlar neden duygularımı kapatacak kadar baskıladığıma şaşırabilir ama öz kontrol öfkenin üstesinden gelmek için önemlidir. Bu konuyu sevdiğiniz adamla konuşmalısınız en nihayetinde ve kafanızda ilerisi için endişeler varsa dile getirmelisiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılİt osurdukça (herşeye) sinirleniyorum dememiş sinirlenince gözüm kararıyor demiş bu insanlar genelde kendilerini bildikleri için sürekli kendilerimi kontrol altında tutmaya hayret ederler çok basit şeylere sinirlenmezler tabi birikmemişse öfkelerini sıkı markaja aldıkları için. Ama bazen ipini kopartabiliyor işte Ozaman ne yaptığını bilme duruma geliyor bilinçli olmayı sürdüre bise zaten öfkesini kontrol edebilecek kaybettiği içi. Öfke salınıyor “ sessiz atın çiftesi pek olur “ dedikleri gibi ama korkma adamın dibi dir o kişi
00 Yorumla O sinirlenince gözü dönen arkadaşa sor bakalım askerde komutanına karşı gözü dönebilmiş mi? Bunlar hep yalan. Kimsenin gözü dönmez. Gücünün yettiğine zorbalık yapar o kadar.
Senin anlattıklarından yola çıkarsak atıp tutuyor da olabilir. Sana biraz daha sert görünmek istemiştir.
22 Yorumla
Soran1 yılHiçbir fikrim yok gerçekten 5 yıldır olan olayları bana anlatıyordu ama bilmiyorum birkaç şey oldu sadece ben görmediğim için emin olamadığım için korkup bu soruyu sormak istedim insanlara
- 1 yıl
Adam içimden geçeni yazmış
Olgun insanların bilgi birikiminden yararlan soru sahibi kardeşim
Bence sinirli erkek ya da kadın kim olursa olsun evlenmek doğru bir yaklaşım değil ben doğruyu söyleyeyim neticede karşıdaki kişinin ne kadar sinirli olduğuna bakmak psikolojik durumuna bakmak önemli çünkü evliliklerde artık insanlar normal konuşmuyor birbirine öldürüyor
22 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısınız ama kendini hiç açık etmeyen biri her konuda hep kendimi suçluyorum ben mi bişey yapıyorum da böyle diye çok çıkmazdayım artık
1 yılZaten bu insanlar dışarıdan çok iyi biri gibi gözükürler ama asıl onu sen göreceksin ve sen çekeceksin hatta sana abartıyorsun gibi şeyler sölicekler çünkü onun aslında nasıl biri oldugunu gerçekten onunla yaşamadan kimse bilemicek. Gün gelecek kendinden şüphe edeceksin acaba ben mi abartıyorum diceksin. Psikolojin bozulacak , neşen gidecek , ne çocuklarına nede kendine iyi gelemiceksin ….. onunla evlenirsen bu ve bu gibi şeylere hazırlıklı ol
21 Yorumla
Soran1 yılşu an sinir konusunda bana bişey belli etmedi ama ilgi konusunda gerçekten artık psikolojim bozuldu ben mi abartıyorum diyorum çoğu zaman kendime çünkü bi iyi bi kötü her zaman ve bi iyi olduğunda sonunda diyip mutlu oluyorum daha bir sürü şey
1 yılAnında ayrıl. Sinir öfkeli haller hiç iyi değil Allah beterinden korusun. Sevgiliyken knemsenmez ama evlenince tek çatı altında çok kötü hisey tüm hincini senden alır bir de kendini torpulemeyi bilmiyorsa vay haline. Şimdi üzül ağla ama bir ömrünü heba etme derim benden sana altin bi tavsiye
21 Yorumla
Soran1 yılYa acaba tek seferlik bi durummu diye düşünmeden edemiyorum ama
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSevgili genç arkadaşım 5 yıldır Siz sevgilinizin sinirli bir tip olup olmadığını hala anlayamadınız mı? aileniz araştırmış da sinirli değilmiş bilmem ne. anlamadım Gerçekten? Yani 5 yıldır insan kendini belli eder. böyle bir şey gördünüzse sinirlidir görmedinizse sinirli değildir :)
10 Yorumla Yani ben sınırlı birisiyim ama Max ya olduğum yeri terk ederim ya da bagirdigim için pişman olurum 10 saniye sonra vicdan azabı çekip özür dilerim. Ama durduk yere sinir olmam. Karşılıklı bir şekilde yapma dediğiniz şeyleri yapmadığınız sürece sorun olmaz bence. Bu konu sana kalmış bir şey. Doğal olarak gerçeği hissediyor olman lazım en iyi sen bilirsin ne yapacağını. İç sesin ne diyor? Etkilenmem devam etmeliyim mi yoksa ayrılmam gerekiyor mu diyor? Mantıklı olanı sormuyorum iç sesini soruyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılAsssla aslaa asla böyle bir adamla eş sevgili değil arkadaş dahi olma. Kızım sen türkiyede yaşamıyor musun? Kaç tane kadın böyle adamlara kurban gitti okuyup görmüyor musun. Böyle bir problemi varsa gitsin tedavi olsun. İki gün sonra sinir krizi anında sana şiddet uygulamayacağı öldürmeyeceğini hiçbir şekide garantisi yol
00 Yorumla Sinir (Asabilik) her insan da var.. Önemli olan Öfke kontrolü dediğimiz Olay.. Kimisi Kendine hâkim olabilir kimisi olamaz. Ama Aşırı Sinirli olan birisi Kimseyi Mutlu edemez, Aksine Burnundan getirir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hemen evlen sakın kacirma
Sana mustehak sinirden duvarları yumrukluyor diyorsun
Napim diye bize soruyorsun
Aynı eve gir duvar yerine seni kullansın bidahaki sefere
İlişkimiz 5 yıllık istersen 10 olsun03 Yorumla
Soran1 yılYıllar önce yapmıştı bunu bir insan değişir mi bilmiyorum korkuyorum da aynı zamanda zor bi durum benim için
Soran1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için bunu dikkate alacağım ben onu başkasıyla görmeye dayanamam. Diye ayrılamadım başkasına değişir sandım
Abla ergen bu aq koca adam duygularina hakim olamayacak kadar duygusalsa bosuna zamanini harcama daha fazla zaten
İlerde her hatasinda buna siginir bide01 Yorumla
Soran1 yılYorumun çok samimi geldi ablam çok haklısın bak kaç yaş küçüksün sen bile anladın o anlamıyor saol ablam yorumun için
1 yılSinirlenince Benim de gözüm dönüyor bir anda parlıyorum herkese bağırıyorum çağırıyorum ama sonra bir anda vicdan azabı kaplıyor bütün bedenimi bunu çevremdekiler bildiği için bana Katlanıyor Ama tabii ki evlilik çok farklı bir şey Bir de göz dönmesi var Eğer şiddete dönüyorsa olay çok tehlikeli bir durum senin yaşadığın ilişkine aranızdaki sınırlara bağlı olan bir durum bu
01 Yorumla
Soran1 yılO onun sinirini kabul etmemi bekliyor bana sürekli bunu söylediğinde bende törpülemen lazım dediğimde sanki onun yanında değilmişim gibi algılıyor geçmiyor gözüm görmüyor bişey diyor
Bu bir benzetme cümlesi, "gözüm dönüyor" derken illa ki birilerini döveceğini veya öldüreceğini söylemiyordur heralde, zaten bunu yapacak olan söylemez. Beş yılda size kusuru, hatası olmamış, ailenizde araştırmış, siz bir benzetmeyemi takılıyorsunuz, ilginç 🤔
01 Yorumla
Soran1 yılBenzetmeye takılmıyorum bana göstermedi ama anlattığı şeyleri biliyorum birkaç tane ve görmediğim için inanamıyorum bunu son zamanlardada çok söyledi ama 5 yıl içinde de söylemişti zaman zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılOnu sinirlendir ve gözü dönsün. Tepkilerine bak. Evlendikten sonra.. aynı durumu yaşadığında.. o tepkilerinin siddetinin biraz daha arttacagini bilerek yol haritani çiz. Kararını ver.
01 Yorumla
Soran1 yılHiç açık vermez bence her konuda kendini çok gizliyor
1 yılBiz burada ne söylersek sen tam tersini yapacaksın, o yüzden hiçbir şey demeyeceğim, ilişki dinamikleriniz uyuyorsa değil evlenmek beraber aynı mezara bile girebilirsiniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı.
1 yılAgresif erkekler beni korkutuyor
Bak şimdi zaten öfke kontrolü olmayan bir milletiz
Bugün duvara yarın sana anladn mı01 Yorumla
Soran1 yılAnladım haklısınız bende çok korkuyorum ve hiç görmediğim için başkasıyla onu görmekten pişman olurum diyede korkuyorum biliyorum çok saçma sinirliyse bana zarar verebileceğini düşündüğüm bi insan için bunları düşünmem
1 yılÖfke kontrolü yoksa evlenilmez. Bir de en ufak şeye sinirleniyorsa sürekli bir agresiflik hali varsa hiç çekilmez aman aman 😒
11 Yorumla
Soran1 yılYa inanın şu an hiç bişeyini görmedim ama ya öyleyse gerçekten ya iyi maskeliyorsa kendini ya da değilse pişman olursam ayrılığa çok karmaşk duygularım
1 yılNormalde çok kibar biraz damarına basınca içinden ayı çıkan biriyle bir yolda yürüyorum. Siniri fiziksele dönüşmüyorsa olur.
10 Yorumla
1 yılPsikolojik hatta belki fiziksel şiddeti göze alabiliyorsan evlen saçma sapan aşkınla.
11 Yorumla
Soran1 yılBana bunu hiç göstermeyen birisi sadece ayrılmak için bile bahane olabilir diye düşündüğüm için bu soruyu sordum çok zor bi karar beş yıllık olduğu için
Bana da sanki ayrılmaya çalışıyor gibi geldi bilemedim
15 Yorumla
Soran1 yılBanada öyle gelmişti ama düşündüğümde hep diyordu zaten
Soran1 yılHuzur vardı başlarda baya huzurluydum ama sonra aşırı aşırı kötü olmaya başladım
1 yılSonu hep ayrılığa çıkıyor ne yazık ki. Denedim olmadı.
22 Yorumla
Soran1 yılBen hiç ama hiç görmedim sinirini gerçekten normal mi siz ne yaşadınız
- 1 yıl
Uzun yıllar idare ettim öfke kontrolü problemi vardı destek aldı yanında oldum tüm süreçte kaç kere sinirden canına zarar verdi fakat sonunda çekip gitti bı çırpıda sanki hiç hayatıma girmemiş gibi
Karpuzda dışardan olgun gosterir kesip acmadikca içini goremessin net...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kaçarak uzaklaşman gereken birisi ama sen daha çok aşık olup evlenirsin gibi
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendimden biliyorum o halime benim bile tahammülüm yok. Kimse o halimi görmesin diye verdiğim çabayı bir ben bilirim...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı. Bak erkegin yapi geregi sinir ve agresif taşir gözüm dönüyor diyince sana bunu yenimi söyledi 5 yil önce söylemedimi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sinirlenince her erkeğin gözü döner ama herkesin sinir eşiği farklıdır. Senin sevgilin çok fazla mafyatik dizi izlemiştir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. 5 senedir aklın neredeydi? 5. Sene seni sinir eden şey ne
09 Yorumla
Soran1 yılBu sinirini bana hiç göstermedi bende anlattıgı şeyleri umursamadım ufak tefek ve küçüktüm zaten şu an bi olay yaşadı o olaydan sonra böyle biri mi acaba diye korkuyorum
- 1 yıl
Çünkü öfkesini kontrol edemeyen biri, zamanla psikolojik ya da fiziksel şiddet potansiyeli taşıyabilir. Geçmişte yaşadığı birkaç olayı anlatması da "ben böyleyim, dikkat et" alt mesajı taşıyabilir.
Ama sen onun bu halini hiç görmediysen, bu öfke hali abartılıyor ya da sana bir “gözdağı” veriliyor olabilir.
Soran1 yılZaten bi iyi bi kötüydük ben şaşırdım kaldım nasıl biri oldugunu tahmin edemiyorum kaç yıllık sevgilim olmasına rağmen
Soran1 yılYa bazen evet bazen hayır herşeyimiz dengesiz ben çok yorgun ve karmakarışık hissediyorum artık
1 yılYani bir sinirlendi 2 sinirlendi 3 te nasıl dayanicaksin kizlar kendinize bunu yapmayin sac telinize dokunmaya kiyamiyicak kadar seven erkekler var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılayrilmakta zorlaniyorsan eger bunun icin destek al evet baya uzun bir sure ama ayrilmakta zorlanmak bile senin icin yikici birsey var belki sevgilim narsisttir cunku narsist insanlar da sinirli olur ve narsistin kurbani narsisten ayrilmak istemez ayrilmaya zorlaniyor aciya alismaya calisir vs bu yuzden destek almani oneririm kitap onerilerinde bulunabilirim
ama sinirlenince gozu donen insan asla ama asla duzelmez degismez bu ileride sana siddetle donebilir yapma bunu kendine
06 Yorumla
Soran1 yılNarsist oldugunu bi dönem bende düşünmüştüm ama bunu asla tam olarak bilemem manüplatif özellikleri oluyor ama ilk ve tek ilişkim olduğu için belkide her insan böyledir diyorum karar veremiyorum
Cevap sahibi1 yılHayir her insan boyle degil sana olan butun davranislarini not al gozlemle ben ilk olarak oyle yaptim sonra psikologa gitmek zorunda kaldim ama shan bakiyrum ki psikologa gitmeden de bazi narsistler icin olan kitaplar fayda edebiliyor mutlaka alip denemeni oneririm ya da instagramda postlar zaten cikacaktir narsistlerle alakali kral kaybederse diye biz dizi var star da o da narsist iliskiyi anlatiyor tavsiye ederim
Soran1 yılO dizideki gibi değil aslında daha sinsi ben bişey yapsa anlamam mesela bunu bana o söylemişti ama aynı zamanda sanki gerçekten de iyi bir insan çok kafa karıştırıcı bi durumdayım bazıları nasıl anlamadın beş yılda falan diyor ama gerçektenok kafam karışık
Soran1 yılKitap önerilerinde bulunur musun ayrıldım çünkü ve şimdiden ne yapacağımı bilmiyorum sen böyle bi durum yaşadın mı narsist biriyle
Cevap sahibi1 yılbenim hayatim kabusa dondu psikolojik tedavi aldim kendine baglamak icin her turlu taktigi yapar sana yardimci olmak icin ugrasirmis gibi gozukur ama asil amaci seni tamamen kendisine baglayip yalnizlastirip elinde top gibi oynamak...
PSIKONET YAYINLARI NARSISTLE ATESKES
PSIKOLOG BURAK OGE NARSISTLERDEN OZGURLUGE
ILK BASTA PSIKONET YAYINLARININ KITABINI OKUMANI ONERIRIM BURAK OGE'nin kitabina gore daha az sayfadir ve narsistler hakkinda bilgi almak icin iyi bir baslangic olur
Cevap sahibi1 yılInstagramda
NARSIST MAGDURU EMPATLAR adinda bie sayfa var onun postlarina da bakmani oneririm
bu 2 kitap bana cok yardimci oldu simdiki aklim olsa asla psikologa o kadar para vermezdim maalesef ki hayatimizin her alaninda narsistler var hem eski sevgilim narsistti hemde is yerindeki patronum... Olecegimi sanmistim ama toparladim umarim sana da faydasi olur 🙏🏻
NOT:NARSIST DIKKAT CEKMEK ICIN VARSA ORTAK ARKADASLARINI KULLANACAKTIR SANA LAF EDECEKTIR BAZI KISILER DOST GORUNEN DUSMAN YANI LAF TASIRLAR VS BUNLAR EN BASITI BOYLE BIR DURUMDA SAKIN VE YAVAS SES TONUYLA BANA ONDAN BAHSETMEYIN VS DIYEBILIRSIN NARSIST ONU UMURSAMADIGINDA DAHA COK KUDURACAK DAHA COK MAGDURU OYNAYIP SENI SUCLAYIP IFTIRA ATACAK AMA EMIN OL BIR YERDEN SONRA SENDEN ISTEDIGINI ALAMADIGINDA PES EDECEK ONUN ISTEDIGI SEY SENI SINIRLENDIRIP SENDEN TEPKI ALMAK SEN ONA TERS BIRSEY DEDIGINDE KUFUR HAREKET ETTIGINDE BAK GORDUNUZ MU O SOYLE BIR KIZDI/ERKEKTIR ZATEN DEMEK SAKIN AMACINA UYMA BILUYORUM COK ZOR BEN GECELERI AGLAMAKTAN UYUYAMIYORUM AMA EMIN OL GECIYOR
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılDuygusal kontrolü olmayan bir erkekten pek olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir insam sinirlenebilir. Çokta sinirlenebilir ama bunu ponçik sevgilisine bu şekilde korkutacak şekilde açıklamaz
26 Yorumla
Soran1 yılBi kere kavga etmiştik tabi 4 sene falan oldu eli yaralanmıştı duvara yumruk atmıştı
Cevap sahibi1 yılBak o da olabilir. Kum torbasınǰ da diverek sinirininalabilir
Ama bunu senin gorebilecegin sekilde yapmamalı. Bu ilerde şiddet uygularım izleri yaşıyabilir
Soran1 yılİlerisi için korkuyorum zaten şu an hiç görmesemde aynı eve gireceğiz ozaman görürüm bunu
Cevap sahibi1 yılHayırlı olsun
Soran1 yılTeşekkür ederim sence mantıklı olanı mı yaptım yoksa ilerde çok üzülür müyüm başka biriyle olmak istemiyorum bile
Cevap sahibi1 yılInceldiği yerden kopmuş. Şimdi sen ayrılık sonrası dönemdesin. Bu dönemde dikkatli davran avcı kurtlar seni kapmasın.
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sinirlensin gözü dönsün bana gık ederse benim için hiçtir
00 Yorumla
1 yılSizin evlenmediğiniz bi sokakta ki uyuz it kaldı :)
Başarılar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılbi insani en iyi sinirliyken tanirsin gercek yuzu ortaya cikiyor. hic bulasma derim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yıl5 yıl içinde gözü dönecek bir sinirlilik hali görmemişsen çok büyük bir sorun olmasa gerek.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik olur da hani nasıl parlar geçer mi hep mi asabi
00 Yorumla Ya cevabım yargılanmazsa bir şey soracağım; niye bu kadar dar ediyorsunuz hayatınızı kendinize? bitecekse bitsin, devam edecekse etsin... Allah aşkına bir günlük dünya bu kadar kafa yormaya değer mi?
01 Yorumla
Soran1 yılBende bu düşüncedeydim inşallah psikolojik bi rahatsızlık yaşamazsın çünkü yaşayınca beyninde her şey büyüyor en ufak şey bile ben şu an bu düşünceyi kafama sokabilmem için çok uğraşmam gerek kendime
1 yılHayır evlenilmez ne yapacağı belli olmaz psikolojik anlamda yıprananilirsin. :)
00 YorumlaBence sevilmez uzak durulması gereken tip erkelerden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılHiç vukuatı var mı
Belki sadece sıkıyordur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. öfkesini orasıyla cıkarsa sorun yok ama dayak atarak cıkarırsa bizden degildir
00 YorumlaSinirli olabilir ama soru şu sinirini kontrol edebiliyor mu?
00 Yorumla
1 yılSinirlenince gözü dönüyorsa herşeyi yapar
Anlık sinirle millet anne babasını öldürüyor00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Öfkesini kontrol edemeyen insanla olmaz hiçbir zaman
#Hükümdar00 Yorumlaöfke değilde öfkelendiği zaman hırsını başkasından çıkarıyorsa o kötü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. Ya böylelerinin sınırı gelmez Allah korusun neler görüyor duyuyoruz..
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılGözüm dönüyordan kasıt nedir? Kadına şiddete meyilli biriyle ilişki yürümesin bir zahmet.
00 Yorumla
1 yılSenin sevgilin. Benim koca sinirli 😂Bazen o kadar sinirli oluyor ki ben korkuyom. Ama bana karşı çok fazla sinirli değil o sinirlenince ben cok üzülüyorum ama alıştık artık . Sana ssiddet uygulanmadığı sürece bastirmadigi sürece sorun yok..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek ya da kadın farketmez öfke problemi olanla evlenilmez. Bi anlık sinirle geri dönülmez şeyler yaptığını düşünsene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAyrıl, yoksa 4-5 yıla kadar twitter'da senin için de adalet aranır.
021 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru bir tespit ve oldukça haklı bir yorum
Soran1 yılHaklısınız gerçekten insan konduramıyor ama haklısınız
Cevap sahibi1 yılAyrılıyor musun, gelip beni mi ayırayım? 😅
- 1 yıl
Sen nasıl ayıracaksın oğlum yavaş gel kız zaten akıllıysa ayrılır yoksa senin veya bir başkasının demesi ile ayrılmaz
Soran1 yıl@Benimolsadecebenim akıllılık mı ettim delilik mi bende bilmiyorum ama ayrıldım
Soran1 yıl😂 ya ben bile kendime şaşırıyorum ama gercekten böyle biri olduğuna inanamıyorum ya tek seferlik bi durumsa diye düşünmeden edemiyorum bu arada ayrıldım belki çok pişman olacağım ama böyle de yapamadım ama cidden aşırı korkuyorum şu an çok sevdiğim için öyle değilse pişman olurum diye
Cevap sahibi1 yılDanışanlarım gibisin... 20 dakika konuşsam, 21. dakikada onu sildiğine şükredersin hahaha 😂
Soran1 yılTek sinir değil mevzu yeni öğrendiğim başka durumlarda varmış yani hala çok kötüyüm emin olamıyorum yanlış mı tanıdım diyorum ama kötüyüm şu an siz psikologmusunuz
Cevap sahibi1 yılİlişki koçu, yaşam koçu ve tarot okuyucusuyum. İstersen anlatabilirsin hepsini
Soran1 yılSeni takip etsem bana mesaj atar mısın
Cevap sahibi1 yılOlur
Cevap sahibi1 yılAferin, iyi yaptın :D Tebrik ederim, kurtulmuş oldun.
Soran1 yılSaol bunu bekleyen çok kişi vardı detay vermek istedim
Cevap sahibi1 yılYok artık, benim dışımda kaç kişiden ekstra mesaj fikri aldın :D
Cevap sahibi1 yılNeyse, hakkında hayırlısı olsun. Canını sıkma... kendini kötü hissedersen, çekinme, yzarsın konuşuruz. Mutlu kal
Soran1 yılEkstra mesaj fikrini senin dışında bir kişiden aldım ama onu da engelledim amacından dolayı buradaki herkes bekliyordu bence yorum yapmamı
Cevap sahibi1 yılBen kötü bir amaçla konuşmamıştım?
Soran1 yılSen gayet iyi geldin bana teşekkür ederim sana değil zaten söylediğim şey fark ettiysen yazan diğer kişiye amacı hoş değildi ve hemen engelledim sen ise kalıcı bi dost oldun bana
- 1 yıl
Yazan diğer kişi derken beni kasdetmiyorsun değil mi? Zira ben sana mesaj falan atmadım!
Soran1 yıl@Benimolsadecebenim tabiki sizden bahsetmiyorum bir kişi daha mesaj attı ve hoş şeyler değildi yazdıkları sizinle alakası yok neden üstünüze alındınız
- 1 yıl
Gizli arkadaşa, yazan diğer kişi deyince yorum da sanki ben yazmışım gibi anlaşılıyor ama zaten dediğin gibi başka bir kişiden söz ediyorsun
Gizli Üye(25-29)1 yılNasıl bir sinir. Mesela ben düzenli cinsellik veya mastürbasyon yapınca sinirli olmuyorum ama yapmasam 2 gün baya agresif oluyorum
00 Yorumla
1 yılBöyle yapan erkek tam olgunlaşmamıştır duygularıyla hareket ediyordur huzursuzsan ayrıl son mesajı at engeli bas rahatsız ederse polise git yoksa akşam show TV'ye çıkman an meselesi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHiç görmediğin biriyle nasıl 5 yıl sevgili oluyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAilen araştırdı ne demek? Elalemin ne dediğine göre mi hareket edeceksin?
00 Yorumla
1 yılCanım benim asabi biriyle evlenilmez 5 yıl bile olsa silinir insan ben 6 yıllık ilişkimi bir anda bıraktım sebebide her boka sinirleniyordu bir süre sonra kaldıramıyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (87)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat