Bunu iki cinsiyet tarafından da soyluyorum kadın erkek fark etmez bu konu da ne düşünüyorsunuz tam olarak bu devire göre yorumlarsak tabi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ederdim, kankam 4. Soru hakkını kullandıysan o. p. u. s. m. e. İle ilgili umarım cevabını almışsındır yeter imdat
Hahahaha dalga gecme xperden dolayi atamiyorum ne yaoayim🫣🫣🫣
Öpüşmüş? Bunu mu demek istediniz cidden? Siz hangi gezegende yaşıyorsunuz birde sansürlemiş kafayı sıyıracam artık bu nedir be..
Ahhahaha ya Xper seviyesinden dolayı paylaşamıyorum yahu neden anlamıyorsunuz evet opusmus demek istedim xper seviyesi cinsellik olarak algıladığı için soruyu paylasamiyorum mecbur sansürledim az mantıkkkkk
Her soru soranın xper seviyesine bakmıyorum öyle bir şey tahmin etmedim içime mi doğacak vahiy mi gelecek, belirtseydiniz :D O zaman cevap vereyim, bu devirde öpüşmüş kız en temiz kızdır, ben 7-8 farklı erkekle sayısız birliktelik yaşamış birine evlenme teklifi ettim de ayrılıp başkasına koştu. En masum eylemlerden yani öpüşmek, anca aşırı muhafazakar dinci İslamcı tipler kabul etmeyebilir ama bilseler neleri neleri kabul ediyorlar. Ne hikayeler okuduk burada arkadan yüzlerce kez ilişkiye girip hala bakire olup muhafazakar kocasına acemi taklidi yapan mı istersiniz yoksa evlenmeden bir gün önce zar diktiren mi seç beğen al. Burada dürüstlük önemli, bir kız erkeğe öpüştüm veya öpüşmedim dese zaten ispat edecek bir mekanizma yok, sözüne güvenmek durumunda.
Haklısınız😀
Bilmiyorum ben çok gerideyim heralde bu konu da hatta toplum ortam içinde bakire olduğumu öğrenenler felan dalga geçiyor nasıl yapmadın gibisinden
Ama bilmiyorum size göre cahillik gibi de gelebilir saygı duyarım fakat yaşadıklarım için yine de pişmanım keşke olmasaymıs belki de sevgilimin psikolojik baskısından dolayıdır 4 5 ay önce bir olay yaşamıştık bunları duyunca bana kaşar muamelesi yapmıştı o günden beri hep bir düşünce var kafamın içinde sizi göz önüne aldığımda gercekten seven erkek geçmişi takmıyormuş heralde
Hiçbir kızla yakınlaşmayan bir erkeğe denk gelirseniz hadi bir mahcubiyet olsun onu anlarım da erkekler kendini tutabiliyor mu ki sizden böyle bir şeyi bekliyorlar? Seven insan böyle şeylere takılmaz, gerçek aşk tek seferde bulunabilecek kadar göz önünde olmadığı için bazen 5 kere 10 kere aramak gerekir başkalarında, bunlar hayatın gerçekleri. Kaldı ki cinsellik iki cinsiyet içinde hem fiziki hem ruhsal bir ihtiyaçtır, bu ihtiyaca karşı koyup hala belirli bir yaşa kadar bakire kalınabiliyorsa dudağı başkasına değmiş değmemiş hesabı güdülmez, o kadarı da komiktir yahu. Bunu diyen 10-15 farklı kadınla birlikte olan biriyse de iki yüzlülüktür, utanmasa kara çarşafa sokup hiçbir erkeğe göstermeden evinde saklayacaklar kadınları.
Evet gerçekten çok haklısınız kişinin kendi hayatı her türlüsüne saygı duyarım ben fakat bu devirde neler neler yapanlar var siz biliyorsunuzdur bi erkek olarak en iyi bunun yanında bence de opme çok masumane bi davranış ben normalde bunu kendi içimde asla buyultmezdim çünkü herkesin bir geçmişi konuştuğu sevgilisi var fakat sevgilim öğrendiğinde çok ağır şeyler söylemişti işte ayrıca kendi de opusmus ergenlik zamanında kadına gelince böyle davranılıyor işte
Öyle biriyle yürümez zaten umarım yol vermişsinizdir, bugün şu kadarcık şeyi büyüten yarın hayatınızı zindan eder. Kadın cinayetlerine kadar gider bu meseleler, aşırı kıskançlıklar aman hiç gerek yok öyle takıntılı tiplerle zaman harcamaya. İnsan yol yürüyeceği kişiyi iyi seçmeli, tüm hayatı etkileyecek bir olayda öpmüş sarılmış falan bunlar basit şeyler.
Evet ayrıldım fakat 1 aydır surekli arıyor barışmak istiyor çok pişman olduğunu çok abarttıgını söylüyor fakat benimde çok zoruma gitti bi kadın olarak dedikleri
Birde yapışkan biri yani? Karışmak gibi olmasın ama bence başınıza iş almayın, öyle biri bugün abarttığını söyler yarın sorguya çekip öptüğünüz kişinin bilgileri vermenizi ister sonrası tartışmalı. Beklenir mi? Beklenir, böyle basit şeylere takılanlardan her şey beklenir. 1 ay boyunca arama yazma dendiği halde yapışıp rahatsız ediyorsa o kişiden olmaz. Bugün barışırsanız ilk ayrılışınızda ve size bağlandığında kapınızda silahla bıçakla kimyasal vs. bekleyip size zarar vermeyeceğini bilebilir misiniz? Psikopatlarla olmaz, yürümez, bir birey olarak sıradan bir hayat yaşayamazsınız.
Hayir etmem kadin dedigin tertemiz olacak
PATLAK kadini kim napsin
Lan öpmeyle patlak mi olduk
namus gitti
Patlak diyecegin çok insan var
🤞🤙
Öpüşmeniz neyse de takıntılı olduğunuzu görüyorum, böyle biriyle hiç uyum sağlayamam
kabul edebilirim ama ona karşı bor soğuma olur az da olsa
E sogursan iliskiye nasıl devam edeceksin
devam ettiği yere kadar
O zaman gerçekten sevmiyorsun
ne alakası var başkasıyla yiyismis daha mı çok seveyim illa bir soğuma olur
Öpmek yiyismek mi
başka ne olabilir ki
Benim açımdan düzgün bir opusme yasamadim ben normal öpüp çekilme
o. p. s. m. m. s kaldı mi
Kalmadı
anlamadım nesin
Geçmişte opme falan diyorum
ben temiz düzgün namuslu kız mı ona bakarım diğilse esc yani.
Soruma cevap nedir tam olarak
sen önce yazı yazmayı öğren açık yaz sansür yemezsin buna
Bence sen önce anlamayı öğren xper seviyesinden dolayı sorum cinsellik olarak anlaşıldığı için paylaşılmayı kabul etmiyor?
öpüştün biri ile sadece ama ilişki yok sadece öpüştüm böyle bir kızı tercih edermisin mi diyorsun
Evet sadece buydu o da ergenlik zamanindaydi zaten hani opusme bile sayilmazdi öyle öpüp geri çekilme ergenlik aklı işte bilirsin
sorun olmaz gibi neden bu kadar merak ettin ki yaşın kaç senin
Ne bileyim takip takmayanlar çok merak ettim bende yas 20
bu dönemler de pek erkekler güvenmiyor kadınlara hakılar da çok ilişkileri var
Evet öyle biz kadınlar da erkeklere güvenmiyoruz
ayenen güvenmiyorsunuz o yüzden düzgün bekar kadın kalmamış etraf esc geçilmiyor güvenseniz ne olur
Baskasi beni ilgilendirmez ben kendimden sorumluyum şahsen ben lise 1 2 zamanlarında flortum olduğu için bile pişmanlık duyuyorum heralde cinsellik sevisme anal oral gibi şeyler yasasaydim ölürdüm
sebebi ne peki
Kendi düşüncem evlilik öncesi cinsellik bana göre değil evleneceğim kişi ilkim olmalı tabi lise zamanlarında masumane opme sarilma oldu keşke olmasaymış ama napalim
doğrusu bu olanlar ile zaten kimse evlenmiyor görüyorsun sokak da gezinip orasını burasını açanları :D
Evet haklısın bende bir kadın olarak farkındayım her şeyin millet neler neler yapıyor kıyaslamak hoş olmaz ama bende opusmustum tam opusme sayilmazdi ama çok vicdan azabı çekiyorum bundan
yapma öyle şeyler evlenene kadar bu aralar erkekler aşırı dikkatlı kadınların herşeyine bakıyorlar güven sıfır
2 yillik ilişkim var zaten ergenlik zamanında olan şeylerdi
ben bu ülkede sevgilisi olmuyan kız görmedim :D
Ya zaten bu devirde konuştuğu sevgilisi olmayan yok ki artık herkese opme sarilma gibi durumlar normal geliyor bunların kat kat beterini neler neler yapanlar var
evet doğru ama dikkatlı olmak lazım devir kötü
Keşke bu kadar masum biriyle karşılaşsam...
Gerçekten masumluk mu sana göre bazıları kirli muamelesi yapıyor
Elbette normal bir insan gerçekten güvenmeden bunu yapamaz demek ki güvenmiş istemiş olmuş saygı duyarım hatta böyle anlatıp karşımda sorsa sarılırım saçmalama derim
Boyle düşünen biri şaşırtıcı gercekten ben bu hatamdan dolayı çok pişmanım sahsen bu yaşadığım şeyde 3 4 yıl önce olan bir şey tabiki de
Sıkma canını gerçekten hani geçmiş gitmiş bir olay ve çok normal bir şey ve bu hata değil tamam mı öyle bakma utanmasam tanışmak isticem 😅
ederiz