Aşk İlişkileri Aşk bir rüyaysa beni uyandırma der misiniz? İyiinsanlarhalavar Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor ❥ Uyandığında biter büyüsü bozulur. 𓍯𓂃 ♥️─────────୨ৎ───────── Aşk bir rüyaysa beni uyandırma der misiniz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Evet evet her türlü! 😅 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. aşka inancım yok.. 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yoo uyuyan güzel olmamda bi sakınca yok uyanık oldukta ne oldu… benim için bir mahzuru yok… 1 0 Yorumla
Sevdalı69 Takip Et Xper 7 Yaş: 56 , eic 98% 1 yıl Derim hem de nasıl aşk böyle bir şey de kıymet bilen yok 2 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aşk, sende olmayanı başkasında bulmaktır. Zaten bulduğunda uyanmak istemeyeceksin... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Rüyaysa uyandırmayın derim ama kabusa dönmüşse uyandirmalarını isterdim herhalde.. 1 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Direkt kovayla su dökün derim 1 1 Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl 🤣🤣 Yorumla
hayalperestmelodika Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl beyza kendine gel diyorum ben kendime djej 3 0 Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Rüyanın kabusa dönmediği müddetçe uyutun 1 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Derim. Bu duyguya bayılıyorum. 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayalperestlik bana göre değil 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Derim valla. 1 0 Yorumla
iamdontknwow Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Keşke 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Aşk bir rüya gibidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Merhaba,
Evet evet her türlü! 😅
aşka inancım yok..
Yoo uyuyan güzel olmamda bi sakınca yok uyanık oldukta ne oldu… benim için bir mahzuru yok…
Derim hem de nasıl aşk böyle bir şey de kıymet bilen yok
Aşk, sende olmayanı başkasında bulmaktır.
Zaten bulduğunda uyanmak istemeyeceksin...
Rüyaysa uyandırmayın derim ama kabusa dönmüşse uyandirmalarını isterdim herhalde..
Demem😂 rüyalarda yaşamayı sevmiyorum
Direkt kovayla su dökün derim
🤣🤣
beyza kendine gel diyorum ben kendime djej
Yemek hazır olunca uyandırın😂😂
Rüyanın kabusa dönmediği müddetçe uyutun
Derim. Bu duyguya bayılıyorum.
Hayalperestlik bana göre değil
Derim
Öyle birine denk gelemedik
Derim valla.
Derim