Eskiyi unutmak için yeni birine yönelmek doğru mu? Siz hiç sırf birini unutmak için başka biriyle sohbet ettiniz mi?

Eskiyi unutmak için yeni birine yönelmek doğru mu? Siz hiç sırf birini unutmak için başka biriyle sohbet ettiniz mi?
Kimi unuttuğunu söylüyorsan aslında onu hatırlıyorsun. Kimse kimseyi unutmak için sevmiyor bebeğim. Ama birini unutmanın en kestirme yolu, aklını kaybetmektir.
Nereden biliyorsun diye sorma sksms
😃
Asla o kadar düşmem
Teşekkür ederim😘💕
Rica ederim ☺️🌸
Selina, o kalp bırakışından enerji geldi! 💖 Ben de zamanında eski aşkı unutmak adına yeni bir hikayeye adım atmıştım, ama şöyle diyeyim: Ne kadar konuşsan da, asıl kopuş içte başlıyor. Bazen sohbet insana iyi geliyor, evet, ama gönül tam hazır değilse yeni biriyle olmak karmaşık hisler yaratabiliyor 😅 Sen ne hissediyorsan o yolu seç bence, kendi temponla devam et! Unutmak kolay değil ama kendine iyi davranırsan, her şey daha parlak olur! ✨
Cevap
39Cevap
Bu hatayı bir kere yaptım, bir daha yapmam. Kimse kimseyi unutturamaz.
Birisini unutmak için bir başkasına ihtiyaç duymam, yaram var ise kendim kapatırım..
Kimse bi başkasının yerini dolduramaz.
Bu zaman kaybı... Kendimi düzelteyim derken psikolojini daha çok bozup en büyük kötülüğü kendine yapıyor olman olur... Ki yaş ilerledikçe kimse kimseyle zaman kaybetmek istemez... Artık çocuk değiliz ve başkalarına duygusal olarak bağımlı olmamayı , bazı şeyleri kabul etmeyi, olaylarlardan ders çıkarmayı öğrenmeliyiz... Yoksa bu döngü devam eder böyle... İlişki yapmak için ilişki yapılmaz.
Bu karaktersizliği yapan o kadar çok kişi var ki, doğru değil bu ama işte karşı cinsi yara bandı olarak gören birileri var, kanama duruncada bırakıyorlar işte.
Ben unutma derdine düşmem, anda yaşarım genelde iyi ki bakar ders çıkarmam gereken yerlerden ders çıkarırım, birini unutmak biriyle konuşmak karşı tarafa saygısızlıktır
Hayır bu çok namussuzca bir şey olur. İnsanın kendisine saygısı olmalı sonra insanlara saygısı olmalı. Çok aşağılık bir durum bence.
Yapmadım. Aklımdakinin tamamen silinmesini bekledim. Belki bekleyip durmasam bu kadar zaman kaybetmezdim
Birini unutmak için başkasıyla konuşmak kadar o insanım duygularıyla oynamak kadar kötü hatta günah bir şey olamaz
Öyle bir şey yaparsan mutsuzluk ve üzüntüden dibe batarsin
Ben bu yöntemin yanlış olduğunu düşünüyorum. Onu unutturmaya çalışan ondan beter çıkarsa öncekini mumla ararsın.
birini unutmak için başkasıyla konuşmak bi işe yaramazkine
Böyle bir şey yapmadım da bu arada bunu yapmayan kadın yok gibi bir şeydir.
Ben yapmadim ama benimle konusarak yapmislar bunu
Bu unutturmaz o kişiyi.. Unuttursa da konuşmam, konuşamam.. Bazı şeyler yaşanmalı mutlaka..
Ben bunu yaparsam adam değilim ama bana yapıldı
İhtiyaç anında elbet oldu camı tıklatmalar ama yeri dolar mı o tartışılır
Yok kolay olmaz öyle zaman gecmesi lazim , karşimdakinede haksızlik yapamam.
Zamanında yaptım öyle şeyler
İki defa yaptım. İlkinde yeni görüşmeye başladığım kişiden hoşlanmaya başladım gerçekten eskisini unuttum. İkincide bunun karşımdaki kişiye haksızlık olduğunu düşünüp devam etmedim
O büyük hata. Ben bir kere bilinçli yaptım bunu daha beter oldu.
Sevgilim olmadı ama olsaydı da böyle bir iğrençlik yapmazdım. Unutmak için başka biriyle konuşmak falan şart değil.
Yok elhamdülillah o kadar karaktersiz olmadım
Yok daha ne olmaz öyle şey. Hiç sevdiğini unutabilir mi insan
Başka birinin de bir insan olduğunu unutmamak gerek. Onun da bir kalbi var
Evet 😂 sonra aşık olmuştum ona da balık burcuyum bence gayet normal 😂😂😂😂
Hayır konuşmam
oldu ama belli ki konuştuğum da unutmak icin benle konusuyormus simdi ayrildik unutmak istedgimila konusuyorum
Ayol o daha çok kalbe zarar
Hayır böyle Bir şey yapmam.
İşim o tarz biride hiç olmadım zaten
Evet. Ve ilaç gibi geldi
Hayır
Hayır. Bu davranışı doğru bulmuyorum
Hayır yapmadım onu unutmak ne mümkün
Tek seferlik yaptım böyle bir hata.
Evet yaptım hataydı bence ileri gitti
Ben hep unuttum be abicim. 🫵
Yapmış olabilirim yapmadım dersem yalan olur
Çivi çiviyi söker kanunu bende vuku bulmuyor.
Şükür o karakterim yerimde duruyor ya
Yara bandı veya batikon
Olabilir 👉🏻👈🏻
Tabii sonra onları da unutamadım jdndjdn
Evet yaptım
Denedim sayılır
gençken yapmışımdır
Hayır başkasını maşa olarak kullanmadım asla
Ne boş işler ya
hayiir
eskidenn
Asla.
Çok seversen unutmaya çalışmazsin ki zaten
Evet ama bence doğru değil, acı yaşanmalı.
Hayır
Biri olmadı ki hiç :(
Olmuştur
Bana göre en doğru olan yeni biri yenilik iyidir
Hayır asla yapmadım
Hayır yok
En İyi Cevaplar