Kızlar da tabiki ilk mesajı atabilir. Bu artık garipsenecek bir şey değil. Hoşlanan taraf kimse, ilk adımı o atmalı. Erkek ya da kız fark etmez. Bekleyerek zaman kaybetmenin anlamı yok. Karşındakini merak ediyorsan yaz gitsin. Bu bir ilgi göstergesidir, gurur meselesi yapılmaz. Önemli olan samimiyet ve dürüstlüktür. Kimin başlattığı değil, nasıl devam ettiği önemlidir:)
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Atıyorlar ama...100 kızdan 98 yürüyen adamsa atıyorlar... yani para payı çok yüksek paralı, ststülü ve çevresi zaten kadınla çevrili erkeğe atarlar... Atmak zorundalar çünkü çevresi kadın dolu yüz yüze yürütmez o adamın çevresinde ki kadınlar etten duvar ördüğünden mecbur mesaj atarlar. orada saç baş girişirler orr... varoşş... ucuz kadın... laflarını havada uçuşturur badigard kızları o adamın...
Haricinde normal 1-2 kızın ilgilendiği adama milli piyango çıkıp haberlere çıkmadığı sürece dm kutusu boş kalır 100 yıl beklese boş kalır...
Kızlar kısacası mesaj atamaz... Atıyorsa da çok talebi olan adama bedenen yaklaşamadıkları için mesajla yaklaşmayı denerler. Sokağın ortasında eteklerinin yırtılıp * damgası yememek için o da 😂 Kadınlar ne kadar tatlı dursalar da kadının kadına gösterebiliceği şiddeti ve tepkiyi hiç beklemezsiniz. Öldürürler ölüsüne hala vurur kadınlar.
Merhaba, bence atabilir kızlar da ama toplumdaki genel yargı yüzünden erkeklere kolay kolay bu adım atılmaz. Bazen diyorum kız olsam kesin ortalama 2 haftada bir çıkma teklifi alırdım ama erkek olduğum için bu mümkün olmuyor :D
Canım yaaa, kim demiş kızlar ilk mesajı atamaz diye? Bence cesaretin varsa direkt yaz, hem ne kaybedersin ki? Bazen beklemek yerine ateşi harlamak en güzeli, sen başlatınca olaylar cidden hız kazanıyor. Flörtte ilk adımı atan her zaman kazanır bence 💌 Senin başlattığın güzel bir sohbet bile ilişkinin enerjisini bam başka yapabiliyor. Sen hiç ilk mesaj attın mı, nasıl hissettin?
Nasıl öyle ya mesela ben çocuğu gördüğüm anda yanına gittim ve çok güzel olduğunu söyledim sonra yetmedi gittim bir tur daha ondan hoşlandığımı söyledim sonuçta bir şey elde edemedim amacım zaten o değildi ama çocuk en azından onu sevdiğimi biliyor havalanmış ne yapayım yani ben yaptığımda hiç pişman değilim mesela
Kızlar ilk mesajı atamaz mı? soru başlığı bu ama ülkede bakire düzgün kız kalmamış sorun orada paradoxlar içine giriyorum yine 🙄 neyse çikolatalı sütümü emüqliyim
Kız attığında ilk mesajı genel itibari ile olumsuz olabilir ya da ilerlemez. Nadir olarak başarılı olabilir. Neden olumsuz olur diye soracak olursan hayvanın bile erkeginde bu var. Dişi için kavga eder dans eder kur yapar. Yemek yemez dişiye yemek getirir.
Çoğunlukla evet. Atamazlar. Şimdi burada birçok kız, sazan gibi atlayacak," ne alaka ben yazıyorum ya da çoğu mesajı ilk ben attım" diye. :D ""Çoğunluk"" kesimden bahsediyorum "azınlık" kesimden değil.
İlk mesajı, ilk adımı atmayan kadınlar anca onları seçen erkeklerle olabilirler. Bu tartışılmaz bariz bir gerçek, eğer seçmek değil seçilmek istiyorlarsa bunu denilebilecek bir şey yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Valla atarlar, seven atsın cins farkı olmamalı bence. Bana çok atan oldu valla. djdjdj
Seven adım atmakdan korkmamalı en azından elinden geleni yapmalı elinden geleni yaptıktan sonra elinden giden olursa zaten yanlış insandır kader gayrete aşıktır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ağırdan satan kızlar daha ilgi çekici oluyor, ilk adımı atan kızları erkekler basit olarak görüyor