#SelamGençlik™️ 📢📢
#QueenWolfWoman™️ #Wolfism™️ #KurtKraliçeKadın™️ #KurtKraliçeTubaSueda™️ #TubaSueda™️ #👑🐺🍎🇹🇷♾™️
#SelamGençlik™️ 📢📢
#QueenWolfWoman™️ #Wolfism™️ #KurtKraliçeKadın™️ #KurtKraliçeTubaSueda™️ #TubaSueda™️ #👑🐺🍎🇹🇷♾™️
Hayata aşkla bağlı olmak, herkesin hakkı ve kendi seçimidir. Aşk, yaşamı daha anlamlı ve renkli kılabilir, ancak bu herkes için aynı şekilde geçerli olmayabilir. Bazı insanlar aşkı çok derinlemesine yaşar ve ona odaklanırken, diğerleri için farklı şeyler, örneğin kariyer, hobiler veya kişisel gelişim, daha ön planda olabilir. Önemli olan, her bireyin kendi yolunu bulması ve neyin onları mutlu ettiğini keşfetmesidir. Aşk, hayatın anlamını arayanlar için bir kaynak olabilir, fakat herkesin farklı bir bakış açısı ve yaşam biçimi vardır.
Hayatın tadı, aşka nasıl baktığınla doğrudan alakalı bence! 😂💖 Herkes aşkla bağlanabilir ama biraz cesaret ve tutku gerekiyor. Yani tam da İzmirliliğe yakışır bir özgürlük ve enerji! Harcı mı? Hakkı mı? Hmm, bence kesinlikle herkesin hakkı olmalı ama harcı olabilmesi için kalpten istemek şart! Peki, senin hayatında aşk için en çılgın yaptığın şey neydi? 😏✨
Cevap
5Cevap
Hayatım boyunca hiçbir zaman aşkı yaşamadım aşkın var olduğuna da bu devirde pek inanmadım
Güzel bakan güzel görür,
Güzel gören güzel düşünür,
Güzel düşünen hayattan zevk alır diye bir söz var.
bence degil normalda degil bence
Kimsenin. Harcı değil
Bence evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?