Benim derdim bu. Çok düzgün ve ahlaklıydım. Şimdi bunun büyük enayilik olduğunu düşünüyorum. Artık özgürce istediğim kızla istediğim kızı yaşamak istemiyorum. Bu değişim nasıl olacak? Önümdeki en büyük engel anlam veremediğim vicdanım.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çevreni, insanları örnek al, iki dakikada ahlaksız olursun.
Mantıklı ama vicdan giriyor devreye. Kurtulamadim bir turlu
Vicdanın doğru yoldan çıkmaman için farkında olmadığın bir mücadele veriyor. Çünkü bir kere o yola girdiğin zaman, geri dönüşü yok. Pişman olacağın bir yola girmemelisin. Tabii yine de özgür iradeye sahipsin. Seçim senin.
Keşke artık vicdanım sussa. O yola girsem her şey daha güzel olacak.
Hayır. Daha kötü olacak. Geçici zevkler için hayatında kalıcı pişmanlıklara girmemen adına farkında olmadan korunuyorsun.
Ne pişmanlığı? Sevgilisi olanların pişman olduğunu görmüyorum
O gördüğün genç kitle ve dışarıda gösterdikleri yanı. İçlerinde ne yaşıyorlar bilemezsin. Düzgün ilişki ben açıkçası çok nadir gördüm. Onlar bile tanıdığım gerçekten iyi niyetli insanların bulunduğu ilişkilerdi. Dikkatini çekerim. İyi niyetli kalınarak da biri bulunabiliyor.
Düzgün ilişki zaten en büyük nimet. Ben elimdeki bir çok şeyi verirdim düzgün ilişki için.
Yaradanım sabredenlerle beraberdir. Daha iyisiyle karşılaşman için belki de kasten böyle imtihanlardan geçiriliyorsundur.
Imtihan, nasip, kader vs hicbiri ile ilgilenmiyorum. Daha iyisini vs bekledigim aradigim da yok. Istedigim olmadiktan sonra isterse en iyisi olsun. Ben istedigim olmasini istiyorum
Belki de istediğin yolun senin için hayırlı olmayan yönleri vardır. Bu şekilde düşünmen çok doğru değil. Hala dediğim gibi Yaradanım sabredenlerle beraberdir. Bu yolda olup olmamak senin seçimin. Özgür iradeye sahipsin. Günün sonunda aslında herkes istediğini alır ama şu anki sen ile gelecekteki sen arasında dağlar kadar fark olacak. Bugün seni mutlu eden, yarın etmeyebilir. Bu açıdan bakmak gerek.
Yaradanımın yolu bu yüzden önemlidir işte. O bize ebedi olarak mutlu olabileceğimiz yolu bahşeder. Geçici olanı değil.
Hayirsizsa da istiyorum. Ilgilenmiyorum hayirli hayirsizla. Ayrica herkese hayirli bana mi hayirsiz olacak. Mutlu iliskisi olan bir suru insan var haramin da dibine giriyorlar ama. mutlular. Basit bir sey demek ki
Onun arkasındaki hikmeti bilemezsin. Mutlu ilişkisi olan insanların mutlu olmasının sebebi, doğru kişiyi bulmuş olmaları sadece.
Evet harama girmekten cekinmefikleri icin dogru kisiyi de buluyorlar.
O iş tam olarak öyle işlemiyor. Buna bulaşıp ilişkileri harap olmuş insanlar da var. Neden olaya çift taraflı bakmıyorsun? :)
Nasıl yani?
"Nasıl yani?" diye sorulacak bir durumu yok. Anlattığım gibi. Doğru insanı bulmuş olma sebepleri harama bulaşmış olmaları değil.
Benim bulamamis olma neden harami helali umursamam ama. Daha da zerre umursamiyorum. Hatta haramin daha mutlu ettigini goruyorum. Fazla celiskili
Kısa vadede mutlu eder. Uzun vadede pek sayılmaz.
Neden?
Benim cevremde haramdan mutlu cok insan var
Senin ideolojinden de olayı anladım ki nedenini ben sana her ne kadar anlatsam da senin anlayabilecek farkındalığa sahip olduğunu düşünmüyorum. Dolayısıyla yaşayarak öğrenmen gereken bir durum bu. Yaradanım gönlüne göre versin.
Benim ideolojim konu degil. Haramdan mutlu olan var diyorum yasa gor diyorsun. Zaten yasa gor diyip mantikli bir sey soyleyemeyenlerden dolayi sogudum dinden
Bunun "din" ile bir alakası yok. Yaradanımın hakikati ile bir alakası var ve yaşamadan o manayı anlayamazsın. Bu yüzden anlatmıyorum.
Emin ol bir zamanlar ben de senin gibi çok mantık arayan bir insandım. Fakat hakikati gördükten sonra şunu da gördüm: Mantık sadece bir araç. Amaç değil. Zamanla anlayacaksın bunları, daha öğreniyorsun. :) Dediğim gibi... Yaradanım gönlüne göre versin.
Bak. simdi bir zamanlar falan cok demagoji yapiyorsun. Sen konuyu ve benim anlatmak. istedigime gercekten antitez sahibi degil misin? Demagoji neden yapiyorsun bu 1. 2. Mantiksiz is olmaz. Din sevgili olma diyor, haram diyor ama bakiyorum olanlar mutlu olmayanlar mutsuz. Din fazie para yatirma diyor, yatiranlarin evi arabasi var, calismadan geciniyorlar, yatirmayanlar sefil.
Demagoji yapmıyorum. Sen öyle anlıyorsun. Zaman her şeyin ilacı.
İnsanoğlunun öyle zannettiği ama bilmediği çok hakikat var. Bu kalple görülür, yazılı kaynaklarda bulamazsın.
Ohooo sen varya bu konusma tarzi ile kimseyi ikna edemezsin ki. Bak karsima aldim. konusuyorum. Gizemi vs birakip gercekten mantikli argumanlarla gelicek misin?
Senin için hayırlı olan, kendin öğrenmen. Yaradanıma emanet ol.
Hahaha saol ya gercekten yine 0 cevap. Kendin ogren 😆. Sen de