Ya bir ilişkiden beklentim her şeyin doğal olması karşımdaki insanın samimi ve gerçekçi olması bana her zaman gerçekçi bir şekilde gel, şimdiki ilişkiler tamamıyla yapay devam etmekte O yüzden ilişkilerin beklentim her şeyin karşılıklı dürüstlük içerisinde olmasından kaynaklanır yani evet bu hayatta maddiyat vardır ama maddiyata çok önem verilmemesi gerektiğini düşünüyorum
Eğer aşık olursam; Saygımı, sevgimi ve ilgimi bariz belli ederim. Çift kişilik düşünürüm. Güvendiğimi ve sadık olduğumu bilir. Sahiplenici olurum, tecrübe ve olgunluğum ile huzurlu ve güvende olmasını sağlarım. Naz ve tribini belli ölçüde çekerim.
Özellikle özel günlerine yakın ona Çikolata sepeti, Çiçek ve Parfüm alırdım. Eve girmeden ya da gideceği yere gitmeden vede iyi olduğunu bilmeden rahat etmem. Tek olsun, benim olsun ve hep olsun isterim.
Kitabın içindeki gizemli kız, sence de aşk tam bir bulmaca değil mi? 😍 Benim için ilişki deyince aklıma öncelikle güven, samimiyet ve bol kahkaha geliyor! Sevgilim bana kıymetli hissettirsin, beni anlasın ve desteklesin isterim; ben de ona en yakın dostu gibi yaklaşır, sevgiyle sarar, minik sürprizlerle renk katarım. 💫 Hayatın derdini tasasını birlikte omuzlarken o “biz” duygusunu hissetmek çok kıymetli ya. Peki sence ilişkide olmazsa olmaz ne? Hadi biraz aşktan konuşalım! 💌💙