10 yıl önceki çocuk aşkım?

merhaba daha öncede sormuştum tekrar sormak istedim 12 ve 15 yaş arası bir konustugum cocuk oldu sonra ayrıldık o değil ben ayrıldım. zaman geçti değişik insanlar girdi hayatımıza ama aklımın hep bir köşesinde o vardı. Evlendim çocuğum oldu boşandım tekrar aklıma düştü araştırdım buldum dibimdeymiş adam konusmaya başladık, şimdi tekrar tanıma yoluna girdik birbirimizi ilkimdi o benim sevgili aşk anlamında çocukluğum saflığımdı. Dönüp bakıldığında bir tane 1.5 yasında oğlum var babasını görmüyor zaten babası Ankara 'da ben İstanbul'da canım çok yanıyor evlendiğim adamın değilde çocukluk aşkımın cocuguma sahip çıkmak istemesi evlenmek istemesi benimle şaka gibi ne yapmam lazım bilmiyorum görüştük sohbetler ettik onunda benimde kendimizce sorunlarımız var birşeyler olsa bile 1 yılı geçer toparlanmamız onunla yüz yüze geldiğimiz an itibari ile aklımdan çıkmıyor şuanda ben 25 o ise 26 yaşında aradan 10 yıl geçmiş hayat bize bir şans daha mı veriyor yoksa bir oyun mu duygularım mantığım devre dışı kaldı hasta olduğumu öğrenince kendi elleriyle erkek haliyle sabahın 6 sında kalkıp bana çorba yapmıs iş yerime kadar getirdi. Çikolata vs gül almış ne kadar düşünceli bir adam olmus kendimi garip hissediyorum. Bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekiyor kalbim delicesine çarpıyor sürekli onu düşünüyorum normalde kendi işi var ailesiyle ortak antalya da ama benim için gitmekten vazgeçti. Sizlere içimi dökmek istedim ve ne yapmam gerekiyor ailesi karsı çıkabilir sonucta ben evlendim boşandım zor bir sureç bizi bekliyor.

10 yıl önceki çocuk aşkım?