+1 yılÇok istiyorsan kur yap cazibeni kullan seninle bulusacaktır zaten erkek yani göz kırpmana bakar tamamen geri döndürmek zamanını alır elde etmek istiyorsan ona sevgilisinin veremediklerini ver tamamen silip atmak istiyorsanda onun yaptığı gibi sağlam bir ilişkiye yeniden başla ;)
09 Yorumla
Soran+1 yıliyide ben sırf ilişki yüzünden özlemedim onu sırıf ilişkiye girmek için dönsün istemiyorum
- +1 yıl
Konusmaya basla sen devamı gelir elbet geri döner sevgilisinin ettiğinden daha çok mutlu et
Soran+1 yıletmesine ederim gibi geliyo ama ya olmassa ya terslerse
- +1 yıl
Zaten kaybedeceğini kaybetmişsin boş ver terslerse tekrar kaybedecek halin yok ya olumlu düşün
Soran+1 yılsevgilisi olduğunu biliyosun demi
- +1 yıl
Sevgilisi var diye seninle konusmayacak diye bir kural yok
Soran+1 yılhaklısın ama cesaretim yok
- +1 yıl
dua et ozaman :/
Soran+1 yılhep ediyorum zaten
En İyi Cevaplar
illaki ilişki içerikli atma sende mesaj nı nasılsın nasıl gidiyor , iyi olmanı ve mutlu olmanı çok istiyorum gibi msjlar çekebilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir aslında ya
Soran+1 yılAradım gizliden ergence gelebilir ama telefonu kapalıydı beni ara dedim dün bir daha aramadı bilmiyorum belki gördü aramadı belki görmedi bilmiyorum yani
İlişkiye girdin armaya korkuyor sun öyle mi? Aslında senin zorla nikaha goturmen gerek miyir mu?
113 Yorumla
Soran+1 yılinan evlen l*n benimle diye mesaj atasım bile var :(
Soran+1 yılterslerse diye çok korkuyorum kalbimi kırarsa diye çok korkuyorum çünkü bazen çok ağır konuşuyo
Soran+1 yılhaklısın :(
Soran+1 yılbiliyorum biraz çocukca ama gizliden arıyorum askerde olduğu için hep hep kapalı denk geliyorum bir sesini duysam belki sesini duysam kesin konuşurum
Soran+1 yılne diycem peki
Soran+1 yılpeki mesaj atsam bugün de senin yanında ykum sana içimden geçenleri yazıyorum belki yokluğumun yerinş tutar diye sana verebildiğim tek şey sensizlik kendimi saymıyorum çünkü ben zaten senisz çaresizim bugün de yanında olamamın üzüntüsünü ve hayal kırıklığını yaşıyorum ben seninle büyüüdüm siyah olan ne varsa yeryüzünde beyaza dönmüştü şimdi ise hatamın acısını çekiyorum geçmeyen bir zamnda hemde ayrı olsak bile seni aklımda saklıyor içimde büyütüyorum hissediyorum bugünde yanında olamadğım için bağışla yazsam olmaz mı?
Soran+1 yılya da daha fazla barışmak içn ne yazabilirm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence Gerek Yok Seni Gerçekten Sevseydi Senin Yanında Olurdu Mesaj Atsanda Boş Bana Göre Bir İnsan Güvenmıyorsa Yürekten Sevmıyorsa Ne Yaparsan Yap Değiştiremessin...
08 Yorumla
Soran+1 yılseviyo mu sevmiyo mu bilemem bilemeyiz tabi ama bence hala o beni seviyo beni arıyo biliyorum çünkü sevse bile aramaz çok inat bir insan kendisi
Soran+1 yılbenim ki öyle bişey değil sadece konduramıyorum kendime benim kızlığımı alıp sonra başka bir kıza gitmesi beni peşimden gelmemesi beni üzmesi bana koyan
- +1 yıl
Ozaman Onu Yapan Arkadaş Senı Sevmemiş Sadece Seninle Vakıt Geçirmek İçin Seninle Olmuştur Olay Budur Sonradan Pişmanlık Fayda Etmiyor K. bakmayın Yinede Siz Biliyorsunuz Bu Hayatta Aşk Diye Birşey Kalmamış Böyle Oluncada Artık Karsındakı Kişi Sana Guven Ve Sevgisini Fark Ettirmeye Çalışsa Bile Görmüyor İnsan...
Soran+1 yılsanmıyorum öyle bişey olucağını sizce takılmak için olan insan 2 senesini verir mi ailesine nişan meselesini konuşur mu ailerler konuşur mu
Soran+1 yıloff :(
sevenleri ayırma, sil gönlünden.
sevgilisi olan kızın senin yaptığını yapması hoşuna gider miydi?
sevgili miydiniz, niye ayrıldınız?018 Yorumla
Soran+1 yılevet sevgiliydik benim yüzümden çünkü o askere gitti uzak kaldık birbirimizden ve araya özlem girince kavgalar başladı ve birazda konuşmaları biraz çocukça gelmeye başladı bana o yüzden ayrılldık
Soran+1 yılbende vazgeçmek diye birşey yok galiba
Soran+1 yılbenim ki öyle bişey değil sadece konduramıyorum kendime benim kızlığımı alıp sonra başka bir kıza gitmesi beni peşimden gelmemesi beni üzmesi
Soran+1 yılöyle bişey hayatta düşünmedim onu düşünerekte yapmadım zaten ama cesaretimi toplayamıyorum
Soran+1 yılsevdi eminim buna ama a sevgilisini seviyosa ve beni terslerse diye korkuyorum söylediklerimi tekrarlıyo gibi oluyo ama kusura bakma
Soran+1 yılannem biliyo zaten ama bir mesaj atabilsem
- +1 yıl
korkma at bu senin hayatın, yaşalar kaç bu arada?
peşinden git, insanın namusu bu kadar bait mi l*n .
ama keşke evlenmeden yatmasaydın.
bazen bu sitede bu konuyu yazınca tepki topluyor ama işte çoğu zamanda sonuç bu oluyor.
kendini üzeceğie hem kendini hem aileni perişan edeceğine gidin yakasına yapışın.
Soran+1 yılkeşke yapmasaydım ama olan oldu artık ama sırfta bu konu yüzünden benle tekrar barışsın istemiyorum
Soran+1 yıldoğru diyosun
Soran+1 yıltanıyorum ben onu ama bir kere şansımı denerim çünkü hep ben üstüne gidersem kendini çeker gerçi bu herkeste aynı
Atma , kimseyi mutluluğundan etme. Belki çocuk o kişiye iyice bağlanacak onu sevicek ve mutlu olucak. Bilemezsin.. o yüzden kimsenin mutluluğuna engel olma. Atarsan çocuğun aklını karıştırabilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılama ben onla herşeyin ilkini yaşadım ve çevremde ki herkes seni o unutamaz diyolar birazda o kafamı karıştırıyor sanırım
- +1 yıl
Herşeyin ilkini yaşaman bişey ifade etmiyor. Elindeyken kaybetmycektin abi. Iş işten geçtikten sonra sağda solda ağlarsınız böyle.. Dediğim gibi her ne olursa olsun kimseyi mutluluğundan etmeyin. Kendi isterse ayrılır sevgilisinden dayanamaz döner sana tabi seviyorsa.. Aşk bambaşka bişeydir belkide karşısındakine aşık oldu? Bilemezsin. Bu yüzden bozmayın hiçbişeyi.
Soran+1 yılgörüşün için teşekkürler
ya bacım benim dişi versiyonumsun sanki bence bu sefer bırak çünkü sonunda çok üzülcen
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten üzülüyorum ama sen özlemedin mi dişi versiyonum diyosun ya hiç barışmak için çabalamayı düşünmedin mi peki?
Soran+1 yılbende çok yaşadım barıştık yarıldık hep bilmiyorum ama hep bend hata vardı düşündükçe farkediyorum çünkü o hep çablıyodu ben bişey yapmıyorudum açıkçası
sen özlemin başka şeyedir aslında. zor evlenirsin sen , evlenene kadar bir çok erkeğin altında olursun pastırma :))
02 Yorumla
Soran+1 yılayrılalı o kadar zaman oldu ve allahıma şükürler olsun kimseyle yapmadım büyük konuşmiyim yapmam da sen ilk önce o ön yarıgını bir at sonra yorum at ya da böyle konuşmaya devam ediceksende hiç yazma
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Senin bir ilişkin var mı? peki?
017 Yorumla
Soran+1 yılyok
Soran+1 yılbenim yüzümden çünkü o askere gitti uzak kaldık birbirimizden ve araya özlem girince kavgalar başladı ve birazda konuşmaları biraz çocukça gelmeye başladı bana o yüzden ayrılldık
Soran+1 yılbilmiyorum bence bu soruyu ona sormamız gerekmiyo mu
Soran+1 yılben onu seviyordum ve oda bunu biliyordu bilyorum benimde çok hatam var son zamanlarda onu çok tersledim sevmiyo sandı beni eminim çok kavga ettik çok tartıştık çünkü
- +1 yıl
Bak hata burada, suçu kendinde arayarak kendini üzmende. bir sakin ol şimdi. Yani ilişkiler bitebilir bunu kabul edersen kendine en iyi iyiliği yaparsın. İnsanın kendini üzdüğüne deymez. Anlıyorum özlüyorsun ama onu değil eski günleri özlüyorsun keşke eskisi gibi mutlu olsak diyorsun. Ama olmamış malesef eski günleri özlediğini fark ettiğin an kalbin iyileşecek
Soran+1 yılfarkındayım zaten en çokda eski günlerimi çok özlüyorum biliyorum eskisi gibi olamayız ama özlüyrum işte
Soran+1 yılkonuşmaları davranışları bana çok çocuksa geliyordu gerçekten de öyleydi en son onu aradığımda neden kavga ettik inan hatırlamıyorum ama bana ağza alınmıycak şeyler söylemişti ve bana felç gelmişti artık sinirden elim ayağım uyuşmulştu hastanelik olmuştum kendisi askerdeydi o zaman şuanda askerde ve kendimi ifade edememiştim o beni başkasıyla yaptım diye düşünüyordu buna eminim o yüzden o gün öyle konuştu ama benim aklımdan başkasıyla yapmak geçmedi geçmez de
- +1 yıl
Ya her ne olursa olsun bir insan sevdiğine hakaret edemez ya. Ne bileyim geçmişe bakıyorum hatta etkisinden o zamanki olgunluğumla kurtulamadığım bir ilişkim vardı. Beni 1-2 defa terk etmişti hakaretler savurmuştu (ilişki boyunca tek bir olumsuz söz bile söylememiştim bırak hakareti) terk ederken bana ağıza alınmayacak laflar savurmuştu. Hatta seni seviyorum (tek düşüncem alttan alırsam düzelir olmuştu) sadece sakinleş demiştim söylediklerine sonra üzülmeni istemem demiştim. Çünkü gerçekten sadece hakaret etmek için ediyordu. Sonra o iki seferde de benden çok özür dileyerek özür diledi affetmemi istedi sadece ondan soğumam için kötü biri gibi davrandığını söyledi ki ben o an bile asıl ben özür dilerim dedim biz iyi olalım yeter geçmişi silmek kolay geleceği şekillendirmek zor olan ve sen bunun için yanımdasın dedim. Aramız düzeldi o iki seferde de. En son ayrıldığımızda daha doğrusu terk ederken beni bana ağıza alınmayacak hakaretler savurdu ve sadece seni seviyorum dedim ve bana
- +1 yıl
hayatına giren en gurursuz onursuz basit insan olduğumu söyledi bitti.
Seven kişi bendim ve en sert koşulda bile hakareti bırak olumsuz söz söylemedim, geçmişe dönüp üzülmesin diye üzerini dahi açmadım konuların.
Sevdiğini iddia eden kişi oydu ve ben gururumu bile çiğnerken bana bunları kafi gördü
Demek istediğimi anladın. Seven insan hakaret edemez. Yok öyle bir dünya
Soran+1 yılee sana
Soran+1 yıloff ya :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılilişkin 5 yılmı sürdü?
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır 2 yıl
+1 yılBakireliğini o mu bozdu?
010 Yorumla
Soran+1 yılevet bir hata yaptım evet ama allahıma şükürler olsun bir daha kimseyle yapmadım yapmam da
- +1 yıl
Bakireliğini bozmuş bir adam seni bırakıyorsa daha peşinden gitmene gerek yok. Şerefsizin teki.
Soran+1 yıloff :(
- +1 yıl
Yazık kardeşm olay gerçekten doğruysa hakikaten uzuldum sana.
Soran+1 yılgerçekten doğru ben kimseyle yapmadım yapmamda bir daha ve evet bende de çok hata var çok tersledim onu oda doğal olarak gitti
- +1 yıl
Tersliycen tabi. Bakireliğini vermişsin. Dayanıcak. Yok öyle. Erkeklik mi bu bir kızı ortada bırakmak.
Soran+1 yılsesli mesaj gönderdim ara beni diye
- +1 yıl
kullandırma kendini.
Soran+1 yılne demek şimdi bu ya tam aradım
- +1 yıl
Zekanda eksiklik yok dimi? Çok kızıyorum senin durumundakilere. O o* çocuklarına. Sen malsın ki çocuğa kanmışsın çocukta o* cocugu ki seni kandırıp ahını almış. Kendi yolunu çiz. Onu kendinden uzak tut. Yok 'başkasıyla yapmadım Allah a şükür bir onunla yaptım' laflarını geç. Ha onun altında ha başkasının. Ya oku, ekonomik özgürlüğünü eline al. ya da onun bunun peşinde zırla sen benim bakireliğimi aldın, özledim seni, falandı filandı. Kendine gel kızım. Mal gibi yolun ortasından gitme aklını kullan, kafa nereye ben oraya değil o kafanı kullan biraz.
bence unutmaya bak
010 Yorumla
Soran+1 yılsen olsaydın ilkini unutabilir miydin
Soran+1 yılbana inat çok sevgili yapmış insan o buda çok kafamı karıştırıyor
Soran+1 yılartıkk değilim
Soran+1 yılhaklısın :(
Soran+1 yılinşallah canım saol :(
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. neden
01 Yorumla
Soran+1 yılne neden?
+1 yılGecmis olsun..
00 Yorumla