En başından anlatıyorum olayı ben biz bunla sevgiliken ben buna iftira attım tehdit ettim baya kayga ettik biz bunla ayrıl barış yaptık öyle böyle abim öğrendi bizi abimle arkadasti abim benım hesaptan buna yazdı gel diye oda benim yazdığımı sandi gitti işte buluşmaya abimlerlerle konuşmu ama benım abimle onun buluşmayı ayarladığımı sanıyor sonra etrafındaki herkes benı kötülüyormuş işte bana dedi neyse işte bide benım arkadaş ortmamı sevmıyor du baya onlarla takılma diyordu yoksa bizden olmaz diyordu biz konuşmadık baya sonra bı sevgili yaptı öyles işte ama beni ne zmm görse gözleri hep benım üstümde
Sevgilisi var ama olduğu halde bana hep bakıyor ne zmm bi yerden gitsem motor la önüne gecıp bana bakıyor ben gectıkten sonra bana bakıp giiduyır ben gııdincs sizce ne olmasını istıyor
Ama ben yalan iftira attım olmayan şeyi olmuş gıbı soyleıdm dedim herkese başım her yerime dokun du falan tehdıt ettim onu şimdi de korkuyor bana hiç dokunmuyor önceden de hıc opumeşmeşdk bilmiyorum o nasıl olacak
En başından anlatıyorum olayı ben biz bunla sevgiliken ben buna iftira attım tehdit ettim baya kayga ettik biz bunla ayrıl barış yaptık öyle böyle abim öğrendi bizi abimle arkadasti abim benım hesaptan buna yazdı gel diye oda benim yazdığımı sandi gitti işte buluşmaya abimlerlerle konuşmu ama benım abimle onun buluşmayı ayarladığımı sanıyor sonra etrafındaki herkes benı kötülüyormuş işte bana dedi neyse işte bide benım arkadaş ortmamı sevmıyor du baya onlarla takılma diyordu yoksa bizden olmaz diyordu biz konuşmadık baya sonra bı sevgili yaptı öyles işte ama beni ne zmm görse gözleri hep benım üstümde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Fotoğraf isteyen yok zaten de kaybettiysen bitti bir kere olur o
Bırak o seni kazansın
Kaybettiysen geri kazanamazsın
Bi bakmışın hz. Yusuf kuyuda bi bakmışsın mısıra sultan 😙
İşte bu kadar umudum olsa yeter
At at gözü gönlü açılsın
Yav abla yat uyu bırak çocuğu rahat
Hahahahaha
Sexting yap
Hayır
Benimle dene:(
ne oldu da kaynettin
bunca şeyden sonra geri dönüceğini sanmıyorum hayatına da almış birini zaten
Bana demiş ti kalp bi ker sever ama
hayatında biri var şu an
Ama bana kızgın sdc aynı mahalledeyiz beni görünce beni süzuruyor hep
hayatına birini akmış sonuçta hala aklında olsan birini almazdı hayatına
Resimle olmaz güzel buluş konuş:)
Sevgilisi var ama olduğu halde bana hep bakıyor ne zmm bi yerden gitsem motor la önüne gecıp bana bakıyor ben gectıkten sonra bana bakıp giiduyır ben gııdincs sizce ne olmasını istıyor
Öpüşmeye bakar derim ;)
Ama ben yalan iftira attım olmayan şeyi olmuş gıbı soyleıdm dedim herkese başım her yerime dokun du falan tehdıt ettim onu şimdi de korkuyor bana hiç dokunmuyor önceden de hıc opumeşmeşdk bilmiyorum o nasıl olacak
Keske iftara atmasaydın 🥺
Ergendim onzm cidden
Şimdi Yaşınız kac hanımefendi
18
Daha gençsin uzme kendini bu yaşta biri gider biri gelir :)
Ne fotoğrafı
Yedek topçu mu Olcan sen?
Hayır seviyorum 3 yıldır
Sevgilisi var demişsin
Ama benı sevıyor
Hmm peki
ne fotosu
Detaylı değerlendirmek lazım
Hayır
Nasıl yani
Günaydın. Nasılsın