Başlık dikkat çeksin diye sevgilimden bıktım yazdım
Sevgilimden Bıktım?
Başlık dikkat çeksin diye sevgilimden bıktım yazdım
3 yıllık ilişkim var 3 yıldır hergün ondan habersiz kalıyorum çiftçilik yapıyor 8 9 tarlaya bakıyor o yüzden de ayda bir kerecik 2 3 saat anca görüşebiliyoruz çalıştığında 5 saat 6 saat ondan zerre haber alamıyorum zaten gün içinde 24 saatin içinde toplasanız 1 saat vakit geçirmiyoruz ona vakit geçirelim demiyorum en azından habersiz bıtakma aklım kalıyor dedim defalarca kez o da alamıyorum telefonu elime olmuyor diyip duruyor korkuyorum sana bir şey olacak diye habersiz kalınca diyorum bana inşallah iyidir de öyle düşün diyor artık bıktım bari ondan haber alayım görüşmeyelim vakitte geçirmeyelim tamam ama habersiz kalmak istemiyorum sizce fazla mı abartıyorum askerler daha çok alıyordur telefonu eline yemin ederim
Cevap
3Cevap
Ne diyeceğimi bilemedim çiftçilik zor bi meslek ama gün içinde hiç mi soluklanmıyor dinlenmiyor diye de düşündürtüyor
Evet çok zor işleri hep yarım bırakmadan bitirmeye çalışıyor bazen yorulduğumu anlamıyorum yatağa uzanınca yorulduğumu anlıyorum diyor ama ben gün içinde acaba iyi mi bir şey mi oldu bi aksilik mi oldu diye düşünmekten kafayı yiyiyorum
Öncelikle sakinleş ve bu iş ciddiye binerse ben böyle bi hayat sürebilir miyim diye bi düşün bence yoksa ilerisi sizin için bi hüsrana dönmesin
Sana değer veren seni seven bu kadar habersiz bırakmaz konuşmadan durmaz
Sevgilinden zaten biktiysan ve durumlar böyleyse dahada uzatmaya gerek yok bence düzgünce konusup sebebini aciklarsan karsindakide kabul eder belki
Hayır tabiki ondan asla bıkmadım başlığın dikkat çekmesi için öyle yazdım
Hmm anladım
Nasıl sabrettin
Çok seviyorum onu
Çalışkan çocuk 👏👏
Ama ben çok korkuyorum bazen aç susuz uykusuz çalışıyor yeri geliyor sabaha kadar işte bu yüzden ondan saatlerce haber gelmediği için korkuyorum ve daha 10 gün önce dedemi traktör kazası sebebiyle kaybettim acaba iyi mı bir şey mi oldu bi aksilik mi oldu diye düşünüp kafayı yiyorum
Bir şey olamaz neden aç suzuz olsun kendisiyle birşeyler götürüyordur evham yapma yapacak bir şey yok birileri bu işleride yapması lazım yoksa biz gıdaya nasıl erişeceğiz
Yiyemiyor tarlada olduğu için market felan uzak kalıyor ona ayrıca bana kendisi diyor bunları sabahtan beri yemek yemedim en son savah kahvaltısı yapabildim diyor böyle olunca birde akşam vakti haber alamayınca korkuyorum hakkım değil mi ondan haber almak buluşalim demiyorum konuşalım vakit geçirelim de demiyorum zaten onlarda olmuyor da ben sadece iyiyim ya da işlerim uzayacak yazamazsam haberin olsun demesini bekliyorum en azından tek çalışmasa neysede tek çalışıyor
Hakkın tabikide oda elinden geleni yapıyor ilgisizse bir şey diyemem
Tabiki yapıyor asla hakkını yiyemem ona asla bana vakit ayırmıyorsun demedim üzülür kafayı takar diye sadece haber almak istiyorum o kadar yemin ederim
Söyle yoksa hep böyle devam eder
Defalarca kez söyledim hergün diyorum bu aralar daha çok korkuyorum dedimi daha 10 gün oldu kaybedeli traktör yüzünden öldü oda
Sakin ol düşünme böyle akışına bırak
Ayrıl
Neden peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, valla içini döküşüne bakılırsa bayağı dertlenmişsin, onu hissedebiliyorum. Kim böyle uzun saatler, hatta gün boyunca sevgilisinden hiçbir haber alamasa bocalar yani, hiç abartmıyorsun! Hele ki günümüz dünyasında herkesin elinde telefon, insan ister istemez bir meraklanıyor: “Acaba işler yolunda mı? İyi mi?” Kaygıların çok doğal. Onun çiftçi olması elbette çok yoğun bir hayat demek ama sana minik bir mesaj atmak, “Buradayım aşkım!” demek aslında çok zor değil. Sesini duyamıyor olman seni yıpratmış, anlıyorum. Peki, sen bu konuda daha açık ve yumuşak bir dille hislerini paylaştın mı? Yani, trip atmadan, üstelemeden “Seni merak ettiğimde içim rahat etmiyor, minik de olsa haber almak bana huzur veriyor” dedin mi? Ya da belki birlikte bir çözüm bulabilir misiniz, ne dersin? Bazen iş temposu azalınca yine gönlünü alacak şekilde sana daha çok vakit ayırabilir mi? Hadi bana anlat, neler denedin, ben de yardımcı olmaya çalışayım! 💖🌿