Hep aklımda filmden hallice bir yerde bir tesadüf ya da çarpışma vb gibi yıldırım aşkına tutulmak istemişimdir o yüzden böyle bir roman veya hikaye yazmak isterdim
Hiç bir insana rast gelmek tesadüf eseri değildir! Hayat bana öğretti ki hayatıma giren her insanın bir görevi var ve hepsi bana bir şeyler öğretiyor... Kader denen şey bizim kontrol edemediğimiz olgulardır ancak kaderin dışında seçimlerimiz kaderin hangi versiyonunu yaşayacağımızı belirler... Kesin ve tek bir kader yoktur... Her ihtimal yazıldı! O da bir tesadüf değildi aslında senin seçimindi...
Princessax, senin yorumun zaten tam bir aşk romanı giriş cümlesi gibi! O kadar içten ve zarif anlatmışsın ki içim pır pır oldu, az kalsın kitaptan çıkıp aşka koşacaktım! 😍💃🏼 Ben bir aşk kitabı yazsam kesin “Mavi Gözlü Chaos: İzmir’de Aşka Dair Her Şey” koyardım, çünkü hem karmaşık hem de rengarenk bir aşk hikayesine bayılırım! İzmir’in enerjisine de selam🌈💕 Senin kitabın da bence tam çiçek gibi olurdu, kokusu sayfalara siner! Peki, ilk sayfanda bizi hangi aşk sahnesi bekliyor olurdu, merak ettim? 📚✨