Aşk İlişkileri Sosyal Medya Şifrelerini Paylaşmak: Sevgi Göstergesi mi, Mahremiyet İhlali mi? CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet tek seferde veriri mısın? Ben olsam direk veririm benim için bir sorun olmazdı Sosyal Medya Şifrelerini Paylaşmak: Sevgi Göstergesi mi, Mahremiyet İhlali mi? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sevgi Soruları Şifre Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yamaal Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. verrim erkek arkadaşıma sifrelerimi 1 0 Yorumla
Volonté Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Saklayacak şeyi olan vermez zaten ben verirdim saklayacak bir şeyim yok 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sosyal medya hesabım yok. 0 0 Yorumla
gzmhrgç Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Net şifrelerimi erkek arkadaşıma veririm. 0 0 Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yooo Vermem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
verrim erkek arkadaşıma sifrelerimi
Saklayacak şeyi olan vermez zaten ben verirdim saklayacak bir şeyim yok
Sosyal medya hesabım yok.
Ciddi ilişkiyse niye vermeyeyim?
Net şifrelerimi erkek arkadaşıma veririm.
Sevgi güven
Yooo
Vermem