Kanka dediğim bir erkeğin bana karşı ilgisi olduğunu nasıl anlayabilirim?

Bazı arkadaşlarım sayesinde yakınlaştık. Aynı okuldayız (üniversite) normalde de zaten toplaşıp gidiyorduk okula. Ama bu aralar beraber dışarda da buluşmaya başladık. Okey falan oynuyoruz. Genelde beraber takım oluyoruz ama o da zorunluluktan oluyor (diğer arkadaşlarım flörtleşiyorlar grupta 2 kız 2 erkeğiz) ama olduğumuzda da "bende o iş sen merak etme" diyor. Mesela bir ara onlar bir ara oyun için buluşacaklardı dedim ki "ben gelmiyim bilmiyorum" falan o çocuk da "Nolcak ya gel sen de sohbet ederiz" dedi. Mesela okey oynarken ortaya patates sipariş ediyoruz. Geçen gün ben yavaş yavaş alıyordum bana patates almam için el falan etti bende "yiyorum yiyorum" falan dedim. Sonra mesela geçen gün bir şey daha farkettim otobüste okuldan dönerken arka 4'lüye oturmuştuk ben kız arkadaşımla o da sınıftan bir erkek arkadaşla yan yana oturmuşlardı. Ben kız arkadaşıma bir şey anlatıyordum bir şeye canım sıkılmıştı bizi dinlemiş resmen ve dönüp "hayırdır ya sıkıntı ne" gibi bir şey dedi. Sonra bende söyledim. Sence bu çocuğun biraz da olsa bana ilgisi var mıdır?

Kanka dediğim bir erkeğin bana karşı ilgisi olduğunu nasıl anlayabilirim?