Bir erkek başkasını bulduğunu neden gizler?

Diyelim ki sevgilisiniz uzun süren tutkulu bir ilişki yaşadınız ama bir anda ayrılmak istiyor. Gerekçe olarak da yok kafamı toplamam lazım son zamanlarda çok tartıştık falan diyor ama tartışmaları da genelde kendi yaratıyor zaten ilgisini tamamen kaybetmiş sizinle konuşmak bile istemiyor. Neticede belli ki başka birini bulmuş ama bunu asla itiraf etmiyor sorduğunuzda ise siz suçlu oluyorsunuz ben artık böyle saçmalıklar duymak istemiyorum ne dediğinin farkına var gibi şeyler söyleyip üstüne bir de azarlıyor siz de belirsizliklerle baş başa kalıyorsunuz. Başkasını buldu düşüncesi var ama uzun bir süre öyle sadık kaldı ki emindiniz her şeyden. Güzel sevmişti yani bu yüzden anlam veremiyorsunuz kendi içinizde bir cevap arayıp duruyorsunuz e yakın zamanda travmatik bir olay da yaşadı belki o yüzdendir deyip zaman veriyorsunuz ama o zaman hiç bitmiyor siz yazmadıkça o da yazmıyor yazdığınızda ise yalnız kalmak istiyorum diyor sonra yine bekliyorsunuz ama o yine yazmıyor. Yapacak yeni şeyler buluyor profiline gülümserken fotoğrafını koymuş biri var mı yok mu bilmiyorsunuz ama hayatından memnun gibi...

Bir erkek başkasını bulduğunu neden gizler?